Subota 11 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tajna društva

RUSI SPREMNI ZA OBRANU OD VANZEMALJACA ??

14 Tra 2011
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
    ScreenShot002

Prema povjerljivim dokumentima EMERCOM-a, ruskog Ministarstva za izvanredne okolnosti, koji su navodno procurili u javnost, prošlog je tjedna procijenjeno da je Zemlja pod napadom. Prema još nepotvrđenim izvorima, predsjednik Medvedev navodno je stavio dalekometne rakete zemlja-zrak u stanje pripravnosti, očekujući napad izvanzemaljskih letjelica.

Prema dokumentima, u čije se postojanje i vjerodostojnost još sumnja, sve je počelo kada je 28. ožujka NASA snimila eksploziju gama zraka, koja do sada traje više od dva tjedna, što je prvi takav zabilježen slučaj.

Također, čini se da 'eksplozija' na neki način komunicira s velikim asteroidom 2010 SO16, za sada najvećim objektom koji će proći pored Zemlje te s jednim manjim koji je promjera svega 400 metara, a koji će ovog studenog proći pored Zemlje na udaljenosti manjoj od one na kojoj Mjesec obilazi Zemlju.

Prema pisanju stranice nation.com.pk , ruski znanstvenici još nisu uspjeli dokučiti što ta komunikacija znači, ali promatraju posljedice koje ovi asteroidi imaju na Zemlju. U više prilika je zabilježeno da usmjeravaju plavu svjetlost u Zemljinu atmosferu, a te su pojave zabilježene i kamerama iz Novog Zelanda, Rusije i Međunarodne svemirske postaje.

Isti izvor navodi i da su 'plave zrake' odgovorne za vrtlog koji se prošlog petka pojavio iznad Njemačke, a koji je navodno uzrokovao pješčanu oluju na autocesti. Ova iznenadna pojava izazvala je lančani sudar u kojem je desetak ljudi ostalo bez života, a još na desetke ih je ozlijeđeno.

Prema ovom navodnom dokumentu, alarmantan je i podatak da se dva prethodno spomenuta asteroida sve više približavaju Zemlji, da su se prosječne brzine vjetrova na Zemlji povećale za pet posto, dok su olujni vjetrovi u prosjeku čak deset posto brži nego prije 20 godina.

Navodno je i ozon iznad polova ovog proljeća doživio rekordan pad, pa se tako od početka zime do kraja ožujka stanjio za 40 posto.

Smatra se da su za to također odgovorne plave zrake koje su poremetile Zemljin magnetski štit, a asteroidi bi mogli biti krivci i za razne druge fenomene zabilježene u zadnje vrijeme. Popis njihovih 'zlodjela' je dugačak, no iz cijele ove priče možda je najbitnije odgovoriti na jedno pitanje: jesu li ovi navodni dokumenti EMERCOM-a stvarni ili je riječ samo o nečijoj bujnoj mašti?Autor

K.L.Pruzeto sa

www.net.hr


 

.............................................................................................................................................................

ja bih se nadovezao na clanak sta se desava 9,pogotovo mi je zanimljiv posljednji komentar,koji kaze sta se to veliko desava kada priznaju postojanje vanzemaljaca na zemlji

sta je to toliko vazno da su pustili tu informaciju,sta se to veliko desava,ili je ovo samo necija igra

 

 

plava,zraka,povjerljivi dokumenti,zemlja,napad

O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno