Četvrtak 21 Siječanj 2021

Pretraga

Tajna društva

Znanstvenici su se prisjetili

28 Stu 2020
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Znanstvenici su se prisjetili NLO-a s vanzemaljcima otkrivenim u SSSR-u

Znanstvenici su se ponovno zainteresirali za fragmente svemirske letjelice "vanzemaljske civilizacije" koja je krstarila oko zemaljske orbite. Ovo je otkriće napravljeno 1979. godine, a izvijestio ga je sovjetski astrofizičar Sergej Bosich.

Prema znanstveniku, otkrio je olupine letjelice, unutar kojih su bili mrtvi izvanzemaljci. Stručnjak je također rekao da je duljina ovog aparata oko 30 metara. Istodobno, za nalaz nisu bili zainteresirani samo znanstvenici, stoga su, kao što se i očekivalo tijekom sovjetske ere, ove informacije odmah klasificirane. Međutim, informacije o intrigantnom incidentu nekako su procurile u zapadne medije.

    maxresdefault          

U to vrijeme neki znanstvenici zapravo nisu vjerovali riječima kolege, smatrali su ih maštom izigranog stručnjaka. Međutim, bilo je i onih koji su vjerovali u Bosićevu hipotezu. Primjerice, fizičar Vladimir Azhazha uvjeren je da je to bio stvarni neidentificirani leteći objekt, jer obični svemirski objekti nemaju orbitu.

U zapadnim medijima pojavile su se informacije da bi SSSR navodno trebao proučavati tajanstvene olupine, za što bi im poslao tajnu spasilačku misiju. O ovome se više ništa nije čulo. Neovisni istraživači iznijeli su dvije verzije: misija nije izvršena ili je jednostavno klasificirana. Stoga se, ili možda iz drugih razloga, istraživači ne sjećaju daljnje sudbine fragmenata NLO-a. Neki teoretičari sugeriraju da se vanzemaljski brod još uvijek nalazi u niskoj zemaljskoj orbiti, mnogi ga znaju kao "Crnog viteza".

Međutim, prije nekoliko godina Vladimir Azhazha dao je senzacionalnu izjavu da na Zemlji nema vanzemaljaca i da ih nikada nije ni bilo, a NLO-i su samo dio Univerzalnog uma, koji organski koegzistiraju s biološkim životom na našem planetu.

izvor
https://esoreiter.ru/news/1120/uchenye-vspomnili-ob-nlo-s-prishelcami-obnaruzhennom-v-sssr.html

Komentiraj (0 Komentara)

Sakrivene tajne kripte i tuneli Vitezova templara pronađeni u Poljskoj

23 Ruj 2020
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Svi putovi do Svetog grala na kraju vode do vitezova templara, a svi putevi do vitezova templara na kraju vode do ... Poljske? Vjerni svojoj križarskoj reputaciji, vitezovi templari obišli su mnoga mjesta, uključujući selo Chwarszczany na poljskoj sjeverozapadnoj granici s Njemačkom. Tamo je nekada crkva svetog Stanislava Kostke služila kao zapovjedni centar vitezova od 1232. godine i gdje su izgradili kapelu templara.

Opširnije...

Komentiraj (0 Komentara)

Bitka za planetu Zemlju ulazi u opasnu fazu

23 Svi 2020
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Zona 51 je uništena kao rezultat intenziviranja tajnog rata

Bitka za planetu Zemlju ulazi u opasnu fazu jer se najmanje tri frakcije očajnički bore za dominaciju nad svijetom. Ovaj nalet sada pokazuje ne samo biblijske, već i vanzemaljske dimenzije. Biblijski aspekt uključuje okupaciju nepoznatih snaga glavnih svetih mjesta islama. Vanzemaljski aspekt uključuje napad na Područje 51 i oboren NLO u Brazilu. Sve se to događa tijekom borbe protiv lažnih frakcija coronavirusa Covid-19 koje samo žele kontrolirati čovječanstvo, a ne frakcije koje žele uništiti većinu nas.

Krenimo s druge strane ove bitke. Ovdje je američka vlada počela otvoreno zapošljavati zaposlenike za rad izvan ovog svijeta.
evo i reklama


Nakon što je započela kampanja za novačenje, uslijedilo je atentat na pukovnika zračnih snaga Thomasa Falzarana.

    Schermata 2020 05 18 alle 16.19.26  

                       
Zatim, odmah nakon toga, došlo je do tajnog napada na zloglasnu Zonu 51 "Bazu NLO-a". Seizmograf su zabilježeli potres magnitude 6,5 koji je pogodio bazu.Radi se o iznenadnoj snažnoj eksploziji, a ne o prirodnom potresu.

   Screen Shot 2020 05 15 at 12.44.34 PM 300x261

Izvori iz Pentagona kažu da je "medicinski brod USNS Mercy napustio Los Angeles 15. svibnja, kada su Nevadu i Hrvatsku pogodili potresi". Kažu da je brod bio pun uhićenih sotonista i nagovijestili su da su uništavali podzemne baze u oba ova mjesta nakon što su djeca spašena iz podzemnih laboratorija adrenohroma.

Zemljotresima je uslijedilo vrlo neobično viđenje NLO-a u Brazilu, nakon čega je uslijedio i njegovo obaranje, koji su snimili mnogi ljudi. Dvominutni videozapis koji prikazuje NLO i mjesto obaranja.

Istovremeno, mjesto povezano s američkom pomorskom obavještajnom, Sorcha Faal tvrdi da su Sjedinjene Države osvetile za ubojstvo pukovnika Falzana ubijanjem kineskog veleposlanika u Izraelu Du Wei-a. Pa zašto mornarica vjeruje da su Kinezi organizirali atentat na zapovjednika svemirskih snaga?

To još nije jasno, ali prije nekoliko godina član obitelji Rothschild upoznao me s predstavnikom obitelji Dragons. Predstavnik obitelji Dragon rekao mi je da Kinezi imaju sponzore treće strane koji prijete da će čovječanstvo staviti pod "vrlo strogu kontrolu" ako se "ne spoje".

Oko ovih događaja postavlja se puno pitanja, ali očito se događa nešto neobično.

Pogledajmo sada biblijski dio. Prema njihovim izvorima, Pentagon kaže da je kineski veleposlanik u Izraelu ubijen jer je kineska cionistička frakcija pružila financijsku potporu izraelskim naporima za aneksiju više palestinske zemalje i izgradnju trećeg hrama, što je pokrenulo kasnije događaje u novije vrijeme.

Izvori tvrde da bi smrt veleposlanika također mogla pogurati Kinu da prestane s ulaganjima u Izrael, istovremeno pokrećući strože međunarodne kaznene mjere protiv aneksije.
---------------------------------------------------------
Jordan je toliko iznerviran aneksijom da je kralj upozorio na veliki sukob i mogao bi poništiti ne samo mirovni sporazum iz 1994. godine, već i sporazum o plinu s Izraelom u iznosu od 10 milijardi dolara, kažu izvori. U upozorenju Izraelu, rekli su da Egipat posjeduje snažne ruske radare koji pokrivaju cijeli Izrael s juga, a koji nadopunjuju sirijske radare sa sjevera.
----------------------------------------------------------
Izvori su također napomenuli da Međunarodni kazneni sud vodi ozbiljniji slučaj protiv Izraela, a Savez arapskih država proglašava aneksiju novog ratnog zločina. Bez podrške SAD-a i Egipta, Jordana, Turske, Sirije, Iraka i Irana, koji se protive Izraelu, Izrael se suočava s egzistencijalnom krizom.

S obzirom na takvu međunarodnu pozadinu, oni su formirali vladu jedinstva, koja je sada pod kontrolom sotonista Benjamina Netanyahua.
Također, satanski pseudo-muslimanski saveznici Izraelaca u Saudijskoj Arabiji su pod ozbiljnom prijetnjom. Oni nemaju samo saveznike poput Ujedinjenih Arapskih Emirata i Katara, već ih napada i Jemen.

Gradovi Rijada, Meka i Medina imaju 24-satni policijski sat i oni su odsječeni od ostatka svijeta. Postoje i izvještaji da je 70% populacije zaraženo koronavirusom.
To može biti znak da se cijelo stanovništvo odbacuje. Neki od masona europske lože P3 imaju izrazito duboku mržnju prema islamu. To je zato što se protiv njih vodio sveti rat više od tisuću godina. Također krive islam za većinu svjetskih problema. Stoga je sasvim moguće da se tamo trenutno vodi svojevrsni obračun.

Sjetite se da je koronavirus korišten kao pokriće za masakre u Wuhanu (Kina) i za uklanjanje sotonista u Sjedinjenim Državama.

Sjetite se posljednjeg puta kad smo primijetili da je predsjednik Tanzanije poslao razne uzorke hrane, životinja i materijala prerušenih u ljudske gene WHO-u na testiranje na koronavirus, a većina njih se vratila s pozitivnim rezultatom?

Pa, sada predsjednik Madagaskara Andri Radzuelina tvrdi da je Svjetska zdravstvena organizacija potkupljena sa 20 milijuna dolara da bi ga zarazila koronavirusom Covid-19.

Sada ima dovoljno dokaza da je ta takozvana pandemija bila planirana unaprijed. Na primjer, 2012. godine EU je objavila strip o pandemiji namijenjen samo višim rukovoditeljima. Zaplet se čita gotovo identično onome što se događa sada. Na kraju piše:
----------------------------------------------------------
"Možete koristiti strah stvoren na taj način, što izaziva globalnu reakciju ... pod vodstvom međunarodnih tehničkih organizacija."
-----------------------------------------------------------
Pod američkim predsjednikom Donaldom Trumpom postoji i četvrta skupina izolacionista koji, očito, ne žele ništa od navedenog, već dopuštaju Americi da djeluje neovisno.

Ova grupa, na svoj način, čini mnogo za oslobađanje Republike Sjedinjenih Država od sotonskih vlasnika američke korporativne vlade. Na primjer, izgleda kao da su u procesu oslobađanja robova iz zatvora. Prošli tjedan Trump je izdao uredbu protiv prisilnog rada.
Ključna točka ove naredbe je članak 307. Tarifnog zakona iz 1930. godine (19 USC 1307)

Ovo zabranjuje uvoz robe koja je iznuđena, proizvedena ili proizvedena u cijelosti ili djelomično u stranoj državi prisilnim ili dječijim radom, uključujući i prisilni dječji rad.

Naravno, ovo može biti i izgovor da stvari ne kupujemo iz Kine. Međutim, zatvorski robovi trenutno se oslobađaju diljem Sjedinjenih Država.
Nacionalizacija američkih Federalnih rezervi također počinje koristiti prosječnim Amerikancima. Na primjer, dvije trećine Amerikanaca koji su postali nezaposleni kao rezultat ove pandemije sada zarađuju više novca nego kad su radili. Osim toga, SAD je napokon u procesu obnove svoje davno zaboravljene infrastrukture.
Željeli bismo završiti ovaj tjedan s dobrim vijestima. Izgleda da se plima okrenula protiv umjetnog masovnog izumiranja. Pozitivnih znakova u prirodi je mnogo.

Na primjer, čisto nebo može se promatrati u cijelom svijetu, a Himalaje su opet jasno vidljive u Indiji, populacije grbavih kitova ponovno su na razini kakva se nije vidjela otkad je primijećena veća pojava kitolova, hainanski giboni ponovno su na rubu izumiranja, a prva divlja roda u stotinama godina rođena je u Velikoj Britaniji.

izvor
https://vizitnlo.ru/teoriya-zagovora/bendzhamin-fulford-poslednie-novosti-18-05-2020/

 

Komentiraj (0 Komentara)

Zemaljsku civilizaciju vode vanzemaljci

18 Svi 2020
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Zemaljsku civilizaciju vode vanzemaljci

Minimalna količina znanja o određenom predmetu potiče nas da napustimo svoje vjerovanje, a ne da produbljujemo i sistematiziramo znanje koje može otvoriti zavjesu tajnosti. Malo ljudi vjeruje u vanzemaljska bića koja povremeno posjećuju Zemlju, ali poriču činjenicu da NLO-i ne samo da postoje, već i čovječanstvu daju neke signale, barem ne oprezno ... Danas gotovo svaka razvijena i zemlja u razvoju ima posebne usluge, osmišljen za istraživanje čudnih objekata koji se sve češće pojavljuju nad velikim naseljima i skromnim selima. Podaci o tim studijama čuvaju se u najstrožem povjerenju i nisu namijenjeni masi. Mnoge vlade troše ogromne količine novca na razumijevanje prirode tih stvorenja i štiteći njihove države od štetnosti,"nepozvanih gostiju".

  zuv1      

 

Za običnu osobu koja nema duboka znanja iz područja povijesti, astronomije i svemira, ovaj se cilj čini barem apsurdnim, ali osoblje američke Nacionalne uprave za zrakoplovstvo i svemir, koje je pod patronatom savezne vlade Sjedinjenih Američkih Država, odnosi se na ovaj je problem mnogo ozbiljnije. Brojni sateliti lansirani u orbitu imaju zadatak ne samo nadzirati procese koji se događaju na Zemlji, njihova je svrha također popraviti izvanzemaljske objekte i njihovu moguću eliminaciju. Da, da, nemojte se iznenaditi, prema informacijama koje su izneli stariji zaposlenici NASA-e takve se akcije događaju. O borbi protiv vanzemaljskih bića koja su, usput (opet, izjave ufologa),U Svemiru ih ima puno, nisu progovorili slučajno, među takozvanim „dobro poznatim“ ljudima, koji su istovremeno i gorljivi pristaše analitike, postoji dobro utvrđeno mišljenje da su vanzemaljci već više puta posjećivali Zemlju i čak uspjeli transformirati čovječanstvo. Za takve zaključke zaista ima puno osnova, pogotovo to je očito onima koji su voljeli drevnu povijest i dobro su upoznati s razvojem drevnih civilizacija, svih vrsta mitova o bogovima i koji imaju znanje iz područja religije. Na mjestu modernog Pakistana i Iraka prije šest tisućljeća postojala je civilizacija drevnih Sumerana, to razdoblje mnogi znanstvenici nazivaju vremenom dolaska izvanzemaljskih bića na zemlju. Mitološka literatura, pećinske slike i neki drugi faktori ukazuju na toda da su stvorenja iz svemira posjetila naš planet i otkrila zemaljima mnoge tajne koje su im olakšale život i učinile ugodnijim. Slike iz špilje sugeriraju da su predstavnici drugih planeta imali široko znanje, moguće je da čak ni moderno čovječanstvo nije doseglo razinu razvoja i tehnološkog napretka kakvu su izvanzemaljci posjedovali prije šest tisuća godina. Grafičke slike na kamenju prikazuju vanzemaljska stvorenja u obliku gmazova i zmija, koja su, prema mitološkoj legendi, oduvijek bila inteligentna i visoko razvijena bića.Da ni moderno čovječanstvo nije doseglo razinu razvoja i tehnološkog napretka kakvu su izvanzemaljci posjedovali prije šest tisuća godina. Grafičke slike na kamenju prikazuju vanzemaljska stvorenja u obliku gmazova i zmija, koja su, prema mitološkoj legendi, oduvijek bila inteligentna i visoko razvijena bića.da ni moderno čovječanstvo nije doseglo razinu razvoja i tehnološkog napretka kakvu su izvanzemaljci posjedovali prije šest tisuća godina. Grafičke slike na kamenju prikazuju vanzemaljska stvorenja u obliku gmazova i zmija, koja su, prema mitološkoj legendi, oduvijek bila inteligentna i visoko razvijena bića.

zuv2          

Međutim, stanovniciSvemira nisu samo preuzeli skrbništvo i proširili znanje na čovječanstvo, već su ga i transformirali genetskim križanjem s ljudima. Hibridi ljudi i bogova (o tome detaljno, iako pomalo romantično, govore mitovi drevne Grčke) postali su izabrani vladari na zemlji i nazivali su ih "nefilima". Istina, neki se istraživači ne slažu s Nefilimima, neki ih predstavljaju u obliku divova od ​​deset metara čija je svrha voditi ljude i voditi razorne ratove, dok drugi vjeruju da su Nefilimi zli duhovi dizajnirani da ujedine svijet ljudi i bogova. u slučaju svemirskih izvanzemaljaca (usput se čini da je ta pretpostavka točna, jer komuniciraju s nekim duhovima posrednika i čarobnjacima, obavljajući obrede i dobivajući određene informacije). Općenito, prema istraživačima,svemirska bića na ovaj ili onaj način imala su moć nad čovječanstvom, postoji čak i hipoteza da su svojim potomcima-zemljacima (prirodno odabranim i genetski sličnim njima) dali moć nad drugim ljudima. Budući da se Slobodno zidarstvo smatra najtajnijom i najtajanstvenijom organizacijom na našem planetu, upravo je ona dobila neizrecivu vezu s vanzemaljskim bićima. Čak i u takvim stvarima kao što su NLO, masoni su bili ispred ostalih. Postoji čak i prilično kontroverzna, ali istodobno izražena ideja da Bush Jr., kao pripadnik tajne masonske lože, nije doveo svoje trupe u Irak iz političkih i univerzalnih razloga, već samo zato da bi drevne sumerske figurice bile pohranjene u Bagdadski muzej, što je uspješno urađeno. Općenito, vjerovati u sličnu verziju sukoba Amerikanaca i Iračana ili ne,svatko odlučuje pojedinačno, ali čak i činjenica da je takva ideja nastala zaslužuje je barem poslušati. Međutim, nastavljamo priču o vanzemaljcima ... Čak se ni "kozmetičari" na Zemlji, ako oni sigurno postoje, ne mogu pohvaliti da imaju neograničenu moć. Ova stvorenja su samo malo zrno pijeska kozmičke materije u usporedbi s ogromnim razmjerom svemira. Takozvana ekumenska vlada koja upravlja svim procesima koji se odvijaju u svemiru usmjerava njihove postupke. Ti leteći objekti koji se periodično pojavljuju na nebu iznad naših gradova nisu ništa drugo do vanzemaljska stvorenja pozvana da vrše kontrolu nad zemaljskim životom. Na primjer, ljudi im daju šifrirane signale, na primjer, u obliku čudnih spiralnih piktograma prikazanih u poljima. Nažalost,ljudi još uvijek nisu uspjeli otkriti nagovještaje izvanzemaljaca i otkriti što Kozmos krije, ali jedno je jasno, nismo mi sami u Svemiru.

Amerikanci, uvijek odlikovani samopouzdanjem i ratobornošću, pokušavaju se zaštititi od prisutnosti vanzemaljaca i uništiti ih prilikom njihovog približavanja Zemlji, predstavnici drugih nacionalnosti sa strahopoštovanjem iščekuju njihov nastup, u nadi da će otkriti najfascinantnije tajne našeg vremena. Ko je u pravu.....

izvor
https://vizitnlo.ru/nlo-neobyavlenyj-vizit/zemnoj-civilizaciej-rukovodyat-inoplanetyane/

Komentiraj (0 Komentara)

Hoće li Skandemiju (lažna pandemija koronavirusa CO VID-19) uništiti tajne svemirske snage?

17 Svi 2020
(Reading time: 5 - 10 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Iako se na prvi pogled može činiti da je borba za planetu Zemlju u zamahu, ali nije, imamo neke velika događanja, nekoliko izvora koji se odnose na američku vladu slažu se s tim.

Izvori NSA kažu da bi tajni svemirski program trebao biti otkriven. NASA izvori sa svoje strane kažu da neka vrsta anomalije utječe na samu stvarnost. Američka vojska također je trenutno u potpunoj pripravnosti, s preko milijun rezervista.

    lp8  

Kao rezultat toga, popis nestalih slavnih, milijardera i političara i dalje raste kao rezultat masovnog čišćenja sotonista. Budući da se pravi kriminalci tragaju i uhićuju, bankrot američke korporacije trenutno dovodi do masovnog puštanja uglavnom nenasilnih zločinaca.

Opširnije...

Komentiraj (0 Komentara)

WMD hosting

wmd dno