Petak 12 Travanj 2024

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

NLO NA DNU MORA

01 Kol 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
   ufologija2Izvanzemaljska letjelica?

Šokirani otkrićem na dnu mora

Švedski istraživački tim oceanografa pronašao je na dnu Baltičkog mora savršeno okrugli objekt nepoznatog podrijetla i promjera 20 metara.

Švedski istraživač Peter Lindberg tvrdi da je pronalaženje neobičnih stvari na dnu mora uobičajena stvara, no priznaje da još nikada nije naišao na ovakav objekt.

Na okrugli objekt njegova je ekipa naišla dok je tragala za olupinom broda koji je potonuo prije gotovo 100 godina prevozeći pošiljku ekskluzivnog šampanjca.

Ovu neobičnu pojavu na dnu mora još tajanstvenijom čine tragovi koji ukazuju da je veliki objekt na neki način premješten ili vučen po morskom dnu.

Iako sami istraživači o naravi objekta ne žele nagađati, javili su se brojni internetski 'stručnjaci' s različitih područja koji su odmah ustvrdili kako se zapravo radi o izvanzemaljskoj letjelici.

Takvu pretpostavku temelje na činjenici da je objekt gotovo savršeno zaobljen i da je nepoznate starosti. S obzirom na nedostatak podataka, svaka teorija je podjednako vjerojatna.

No, ono što je možda najviše uzrujalo NLO entuzijaste jest Lindbergova izjava da njegov tim ne misli dalje istraživati neobičnu pojavu jer nema niti resursa, niti interesa u tom području.

Hoće li se istraživanja prihvatiti druge privatne ili vladine agencije, tek treba vidjeti. Snimke podvodnog misterija možete pogledati.

Video

autor

K.L.

Preuzeto sa

www.net.hr

Hoće li, se istraživanja, prihvatiti, druge, privatne

O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno