Srijeda 5 Listopad 2022

Pretraga

''Teorije'' zavjere

Znanstvenici upozoravaju: Vanzemaljske civilizacije mogle bi uništiti čovječanstvo kako bi zaštitile druge civilizacije.

04 Lis 2022
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Znanstvenici upozoravaju: Vanzemaljske civilizacije mogle bi uništiti čovječanstvo kako bi zaštitile druge civilizacije.

Prema znanstvenim idejama, vanzemaljske civilizacije mogu uništiti čovječanstvo kako bi zaštitile druge civilizacije u svemiru. Promatrajući nas izdaleka, napredne izvanzemaljske civilizacije vjerojatno će primijetiti drastične promjene u sastavu Zemljine atmosfere.

Nadajmo se da vanzemaljci promjene ne smatraju "simptomom" agresivnosti civilizacije i ne smatraju da situacija zahtijeva intervenciju treće strane. Ali sve je moguće, zar ne?

Zapravo, gotovo nikada nismo postavili važno pitanje: kako za vanjskog promatrača izgleda djelovanje ljudske rase na kartama kozmičkog mjerila? Mislim na to kako se dobro odnosimo prema vlastitom planetu. Osvrnite se na povijest moderne civilizacije i razmislite koliko je čovječanstvo destruktivno i nasilno, uključujući u odnosu na vlastitu vrstu.

Ovakvo stanje stvari nije se razvilo samo u naše vrijeme, već i tisućama godina u prošlosti. Zanimljiva studija koju je financirala NASA pokazala je da su stanovnici drevnih kultura koje su postojale na Zemlji prije više tisuća godina bili jednako osjetljivi na kolaps kao i mi danas.

Promatrajući povijest starih kultura, nalazimo sljedeći zaključak: nastale su napredne i složene civilizacije, brzo su stjecale znanja i širile se. Izgradili su zvjezdarnice i svemirske luke, - prema ministru prometa Iraka, gospodinu Finjanu, drevni Sumerani otišli su u svemir prije 7000 godina i posjetili Pluton . Tada se dogodio nepoznati kolaps - kulture su u desetak godina uvenule i otišle u povijest.

Moderna civilizacija se vjerojatno ponaša mnogo gore od drevnih. Pametne izvanzemaljske civilizacije mogu prepoznati kaotične aktivnosti unutar čovječanstva kao prijetnju drugim svemirskim kulturama. Promatrajući nas izdaleka, inteligentni vanzemaljci mogu detektirati drastične promjene u Zemljinoj atmosferi i vidjeti ih kao znak agresije.

Nije isključena varijanta scenarija u kojoj će izvanzemaljske civilizacije zaustaviti razvoj čovječanstva. "Mogu poduzeti odlučne korake kako bi nas odvratili od toga da postanemo ozbiljna prijetnja drugim civilizacijama", objašnjavaju znanstvenici.

Iako ovo izgleda kao još jedan spekulativni scenarij, mnogi znanstvenici smatraju da je predložena verzija događaja sasvim prihvatljiva. Istraživači Državnog sveučilišta Pennsylvania smatraju da je to vrlo malo vjerojatno, no jasno je da će izvanzemaljci igrati važnu ulogu ako u bliskoj budućnosti sretnemo svemirske susjede.
Autori studije upozoravaju da bi izvanzemaljske civilizacije mogle biti oprezne prema civilizacijama koje se brzo razvijaju. Budući da se takve civilizacije mogu smatrati agresivnom vrstom, sklonom istrebljenju drugih oblika života. Uostalom, samo čovječanstvo je brojne stanovnike Zemlje gurnulo s ruba izumiranja. A u najekstremnijem slučaju, izvanzemaljci mogu uništiti ljudsku rasu kako bi zaštitili druge civilizacije u svemiru.

Istraživači upozoravaju da čovječanstvo ulazi u razdoblje ubrzane civilizacijske ekspanzije. mogu otkriti aktivne akcije na Zemlji iu svemiru Vanzemaljski istraživači jer naš razvoj mijenja sastav planeta.

“Preventivni udar posebno je vjerojatan u ranim fazama širenja, jer je civilizaciju koja sazrijeva teže uništiti. Čovječanstvo sada ulazi u razdoblje brze civilizacijske ekspanzije, koju je možda moguće detektirati uz pomoć analoga ETI-ja, jer ekspanzija mijenja sastav Zemljine atmosfere, kroz emisije stakleničkih plinova”, stoji u izvješću.

Autori dalje pišu: Vjerojatni scenariji daju nam razlog da ograničimo svoj rast i smanjimo naš utjecaj na globalne ekosustave. Posebno bi nam bilo važno bez odlaganja smanjiti emisije stakleničkih plinova. Nema sumnje da se sastav atmosfere može promatrati s drugih planeta na isti način na koji to mi sami promatramo. Ne želimo pažnju vanzemaljske civilizacije koja može doći na Zemlju i spasiti naš planet od ljudi?

Dok čovječanstvo još nije primijetilo nikakve znakove izvanzemaljske inteligencije (ETI), kontakt s ETI-jem ostaje moguć. Sastanak bi se mogao održati prema širokom rasponu scenarija, koji bi predstavljali različite implikacije za čovječanstvo.
Mislite li da je kontakt s vanzemaljcima korist ili šteta za čovječanstvo? Zanima nas vaše mišljenje.

izvor
https://hronokod.ru/uchenye-preduprezhdayut-inoplanetnye-tsivilizatsii-mogut-unichtozhit-chelovechestvo-chtoby-zashhitit-drugie-tsivilizatsii/

 

 

 

Komentiraj (0 Komentara)

Zapadna igra svjetske vlade

06 Stu 2021
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Zapadna igra svjetske vlade

Epidemija, bez razloga proglašena pandemijom, prvi je korak prema stvaranju svjetske vlade. Uostalom, ideolog globalizma Jacques Attali je prije 10 godina rekao da je za uspostavljanje Novog svjetskog poretka i svjetske vlade potrebna pandemija. A sada, kao po zapovijedi - vlasnici su škljocnuli bičem, a dresirani makaki zacvilili, - počela je plakati služba globalista od visokih činovnika.

   svjet.vl1         

Ne tako davno Boris Johnson, Angela Merkel, Emmanuel Macron i nekolicina čelnika zemalja iz kategorije "malih cjenkanja" (Fidži, Trinidad i Tobago, Albanija i, naravno, Ukrajina), kao i SZO koju predstavljaju njegov sadašnji izvršni direktor (gdje bez toga jedna od najkorumpiranijih struktura ultraglobalista; možda joj se jedino MOK može natjecati), ekstrotski-ultraglobalist Tedros Adanom Ghebreyesus (on je, kao i prvi generalni direktor Brock Chisholm, fan svjetske vlade) objavila je zajedničku izjavu, točnije, zahtjev za prijenosom vlasti na svjetsku vlast.

 

Obrazloženje je sljedeće: vlade nacionalnih država nisu se izborile s pandemijom, što znači da je potrebna nadnacionalna vlast. Potpisnici su pandemiju proglasili "najvećim izazovom globalnoj zajednici od 1940-ih". Tako su ga de facto izjednačili s Drugim svjetskim ratom.

Ovo, naravno:

a) fantastična laž;

b) Freudova izreka: "mjere protiv pandemije" na post-zapadu nisu ništa drugo nego društveni rat velikih razmjera između vrha i dna.

Zahtjev za stvaranjem svjetske vlade "u ime pandemije" svjedoči da ultraglobalisti nisu uspjeli u blitzkriegu, potrebni su novi potezi i jače strukture od, primjerice, WHO-a.

Johnson i Co. predlažu sklapanje "globalnog ugovora o suzbijanju pandemije" i povjeravanje njegove provedbe novom nadnacionalnom tijelu. To je ono što se zove "dvije lopte u džepu". Prvo, novo nadnacionalno tijelo mora zamijeniti, poništiti UN, gdje postoji Vijeće sigurnosti, čiji svaki član (uključujući Rusku Federaciju) ima pravo veta. Drugo, izravnim izjednačavanjem novog ugovora s ugovorom iz Jalte konačno poništavaju i ovaj ugovor (de facto on već dugo nije na snazi, ali sada je de jure) i rezultate Drugog svjetskog rata.

Igra Zapada je toliko prozirna i dosadna da je teško o njoj nešto smisleno napisati. Andrej Fursov s pravom piše da duboka država sada pokušava zamijeniti svijet Jalte kovidijskim – stvoriti novu nadnacionalnu strukturu umjesto UN-a, kojemu su podređene nacionalne države. A epidemija krune, čiji su se vjesnici pojavili u Rusiji, koji su glupi i koji sasvim svjesno, prema riječima čelnika duboke države, koji su je lansirali u svijet, navodno daje sve razloge za to.

Ali je li bilo drugačije 1943.-1945. SAD je tada ponudio potpuno isti dizajn Staljinu. Prvo, uspostaviti svjetsko političko tijelo - UN s vetom 5 zemalja (Staljin je pristao na to), svjetsko financijsko tijelo - MMF (Staljin je odbio) i tijelo svjetske sile - Svjetske nuklearne snage (Staljin je odbio) . Nakon toga počeo je hladni rat uništavati zemlju Sovjeta. A detant je bio paravan za političke naivčine i izdajnike, kojih je, kako je vrijeme pokazalo, u vodstvu SSSR-a bilo na pretek. Malo njih je razumjelo značenje igre.

izvor
https://salik.biz/articles/83204-igra-zapada-v-mirovoe-pravitelstvo.html

Komentiraj (0 Komentara)

Ako nisu vanzemaljci...? Koje su druge mogućnosti za fenomen NLO-a

22 Lis 2021
(Reading time: 5 - 9 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Mnogim ljudima, ako kažete da "vjerujete u NLO -e", tada u njihovim mislima često kola teza da "vjerujete u vanzemaljce". Naravno, kao što to mnogi od nas shvaćaju, to nije nužno slučaj. Činjenica da su ti neidentificirani objekti definitivno "nešto neshvatljivo" - to je jasno, ne samo iz brojnih izvješća svjedoka i iskaza tijekom mnogih desetljeća, već i iz nedavnih izjava Pentagona o toj temi.

Opširnije...

Komentiraj (0 Komentara)

Zašto smo lišeni znanja o prethodnim civilizacijama?

08 Kol 2021
(Reading time: 5 - 9 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Zašto smo lišeni znanja o prethodnim civilizacijama?

Analiza povijesnih događaja nezavisnih istraživača nedvosmisleno govori o totalnom projektu krivotvorenja povijesti, koji postoji već stoljećima, jer pseudopovijesni mitovi "službene povijesti" ne podnose elementarnu kritiku, potpune nedosljednosti i apsurdnosti, kao i nevjerojatan identitet nacionalne povijesti u potpuno različitih naroda i država koji su postojali prema istoj "službenoj povijesti" u različitim povijesnim epohama i u različitim dijelovima svijeta.


Istodobno, mnogi od otkrivenih artefakata koji jasno ukazuju na postojanje u dalekoj prošlosti (a možda čak i ne tako dalekoj) visokorazvijenih civilizacija s visokim tehnologijama većina službenih povjesničara prešućuje ili ih pokušava diskreditirati raznih pseudoznanstvenih projekata, poput "znanstvenika protiv mitova" ili "povjerenstava za borbu protiv pseudoznanosti". A aktivnosti takvih organizacija jasno financiraju i usmjeravaju sile neprijateljske prema čovječanstvu, koje ne žele da saznamo istinu o svojoj povijesti, o postojanju civilizacija "zlatnog doba" u dalekoj prošlosti.

Ali zašto nas tako marljivo pokušavaju spriječiti u pristupu tom znanju? Kako povijesna istina o "zlatnom dobu" može biti opasna za ovu silu? Je li to zato što se naša trenutna situacija jako razlikuje od prethodne, i očito - ne na bolje? Je li to razlog zašto nam govore lažni mitovi o "divljim barbarima" i "primitivnim tehnologijama" drevnih civilizacija?

Evo, na primjer, ono što je ruski putnik, biolog, antropolog G. Sidorov napisao o tim civilizacijama u svojoj knjizi "Tajni projekt vođe": "Jedan poznati britanski mason, u razgovoru s kraljicom, jednom je rekao:
moći ćemo vladati svijetom bez oblaka i mirno tek tada kad čovječanstvo konačno zaboravi na doba zlatnog doba.

     mitovi2.1                                

I bio je potpuno u pravu. Jer u toj drevnoj, visoko razvijenoj civilizaciji koja je prethodila našoj, čiji su tragovi razasuti po cijelom planetu, ljudi, čije su granice svijesti uključivale ne samo pojedinca i njegovu obitelj, već i cijelo društvo u cjelini, imali su pravo na neku vrlo malu snagu.

Pojedinci koji su se etablirali kao stvaratelji cijelog naroda imali su pravo vladati. Bili su to predstavnici druge više klase, koji su prema zakonima evolucije antičkog društva proizašli iz slojeva prve više klase radnika. Radnici su se također smatrali višom klasom, ali nisu im dopuštali vlast. Budući da se
njihova psiha smatrala nestabilnom. Njima se lako moglo manipulirati. Ono što je najnepoželjnije jest to da se svijest radnika mogla materijalizirati, uslijed čega je donedavno potpuno pozitivan građanin svoje Domovine, za kojeg je temeljno bio ne materijalni, već idealni život, s određenom obradom svijesti mogao pretvori se u banalnog izdajnika ...

Mentalitet vladara drugog staleža bio je drugačiji. Za te ljude sve materijalno, senzualna zadovoljstva, pa čak ni moć nisu bili vrijednost. Smatrali su da su materijalna dobra samo sredstva koja osobi omogućuju njezin duhovni rast, ali ne više. Takvi ljudi su se prema moći odnosili bez entuzijazma, jer su s pravom vjerovali da svaka, pa i najmanja moć podrazumijeva ogromnu odgovornost. Takvim ljudima su naši preci predali vlast nad društvom, ako se osoba snađe, na maksimalno dvanaest godina, ali ne više. Odatle i riječ - desetak. Riječ "živjeti" znači - nositi teret moći.

Svećenička viša klasa bavila se prijenosom znanja i rješavala strateške probleme u društvu. Njegova je odgovornost bila obrazovati mladu generaciju triju viših klasa.

Samo sluge nisu ušle u društvo starih. Ljudi kojima je sve materijalno bilo najvažnije u životu. Radi stjecanja materijalnih vrijednosti takvi su ljudi bili sposobni za svaku podlost, za svaku, najgnusniju izdaju. Zbog toga im je oduzeto državljanstvo. I premda stari nisu koristili robovski rad, od robova su napravili robove u svrhu preodgoja robova. "

Pa kako to znanje može naštetiti "moćnicima ovoga svijeta"? Da, na primjer, činjenicom da se proučavanjem iskustva civilizacija "zlatnog doba" može doći do nevjerojatnih zaključaka. Primjerice, o tome da se radi upravo o "servilnim" neljudskim degradantima. štovatelji "zlatnog teleta" i kulta materijalnih užitaka sada čine nacionalnu "elitu" tzv. "Civilizirani svijet". I oni su se popeli na vlast ne bez pomoći svjetske parazitske sotonske moći.

Pa, kome je trebala takva "revolucija" od skladnih i društveno pravednih društava "zlatnog doba" do sadašnjih grabežljivih potrošačkih "vrijednosti" tzv. "Zapadnog svijeta", uz pomoć kojeg se vrši globalna kontrola nad ostalim zemljama? Da, sila koja je očito neprijateljska prema čovječanstvu, a koja je bila korisna za usmjeravanje čovječanstva na slijepu ulicu duhovne degradacije i samouništenja. U tu svrhu uništeno je oružje moćne razorne sile civilizacije kreatora "zlatnog doba" kako bi ih zamijenili društvima parazita degradanata, uz pomoć kojih sile koje okupiraju naš planet provode projekt potpunog samouništenja čovječanstva.

Zato je ta sila u prethodnim stoljećima stvorila povoljne uvjete za dolazak na vlast neljudskih degradanata koji su se brinuli samo o vlastitim sebičnim interesima, a svi pristojni vladari kojima je stalo do naroda odmah su proglašeni "krvavim tiranima" ili "diktatorima" ", i marljivo uništavan posljedicama urota, revolucija ili trovanja. Takav "selekcijski" rad s nacionalnim "elitama" nije mogao ne dati rezultate i pridonio je stvaranju svjetskog parazitskog sotonističkog sustava, kojim upravljaju razna tajna društva i redovi, koji samo izgledaju raštrkano, ali zapravo se sve kontrolira iz jednog centra.

A ta je provedba bila najuspješnija u zemljama "zapadnog svijeta", gdje su sotonizam, pedofilija i seksualna izopačenost, nacizam, ovisnost o drogama, prostitucija, kanibalizam i grabežljiva golema konzumacija postali temelj vrijednosti nametnute "elitama" . Tada su se te iste vrijednosti počele marljivo usađivati ​​u narode, a taj proces degradacije traje do danas. Zato je gotovo 90% predstavnika zapadne "elite" (EU i Sjeverne Amerike, kao i britanskog "Commonwealtha") degradirani neljudi. "Eliti" sateliti Zapada približavaju se istim brojkama.

No, i u Rusiji je gotovo polovica "elite" potpuno ista i odavde potječu sve nevolje naše zemlje. Dobro se sjećamo kako se nakon "demokratskih reformi" u našoj zemlji pojavila nova klasa parazita oligarha koji su opljačkali narod i prisvojili većinu njihove imovine. Upravo oni, zajedno s korumpiranim dužnosnicima, čine osnovu tzv. "Peta kolona" koja služi parazitskom sotonskom sustavu i zapadnim "elitama". Zašto su sve te ne-ljudske degradacije potrebne sili neprijateljskoj prema čovječanstvu?

Evo što o tome u istom izvoru objašnjava G. Sidorov: „Moramo se suočiti s istinom: jednostavno je bilo dopušteno slugama da steknu ogromnu moć. A onda je preostalo samo voditi ih.I oni su rado učinili ono što je uloženo u njihov psihoarhetip.

Ovo je glavna tajna upravljanja. Nema potrebe upućivati ​​nekoga da izda ili opljačka vlastiti narod. Svejedno, dobru osobu ne možeš naučiti da bude zla. Jednostavno će odbiti to učiniti. Otpustite onoga tko mu naredi i dajte ostavku. Da bi se počinili monstruozni zločini, potrebno je gadu dati moć, a on će sve učiniti bez ikakvih naredbi. Štoviše, za uništenje i pljačku, on će premašiti svaki plan. Formula je jednostavna: kriminalac ne moralan dolazi na vlast. To je sve. Tada se sve događa automatski. "

Nadam se da je sada jasno zašto se vladajuća "elita" sastoji uglavnom od takvih likova, a praktički je nemoguće da pristojna osoba probije na vlast sve dok postoji sam svjetski parazitski sotonski sustav? Doista, u okviru ovog sustava također se provodi nadnacionalno globalno upravljanje svim njegovim nacionalnim „segmentima“. U tu je svrhu hibridne neljude, samo površno slične ljudima, uzgojila sila neprijateljska prema čovječanstvu uz pomoć genetskih eksperimenata. Upravo oni sada čine tzv. "Svjetska vlada", koju čine najbogatiji klanovi i vladajuće dinastije na Zemlji. Naravno, ti neljudi u svojim postupcima i odlukama također nisu slobodni, poput nacionalnih "elita",

Glavni zaključak je da je naš planet okupiran, a samo čovječanstvo porobljavano neprijateljskom parazitskom silom koja želi postati jedini gospodar planeta, ali u isto vrijeme ne biti odgovorna za uništenje čovječanstva. Zato je ova sila uz pomoć svojih slugu razvila domišljat plan za raspad ljudske civilizacije i istinske univerzalne vrijednosti iznutra, što nije moglo a da ne dovede do trenutne degradacije čovječanstva, a zatim - može dovesti do njenog potpuno "samouništenje". I upravo u tu svrhu svjetska „elita“ izaziva ratove, sukobe, revolucije, nerede,ekonomske krize, pa čak i prirodne katastrofe, čija je svrha uništavanje nacionalnih država i dovođenje svijeta u kaos, a u isto vrijeme smanjiti stanovništvo Zemlje radi prikladnije "potpune kontrole".

 mitovi1.png.1        

Prema planu za uspostavu "novog svjetskog poretka", nadolazeći globalni kaos i nemiri trebali bi pomoći samim narodima da se obrate "moćima" za obnovu "reda i zakona". Od ovog trenutka sluge svjetske "elite" više neće biti potrebne. Stoga će, nakon "čišćenja" i "evisceracije" nacionalnih "elita", čija će funkcija kao "posrednička karika" globalnog upravljanja s uvođenjem umjetne inteligencije biti iscrpljena, doći na red uništenje svih tajnih društava.

Nakon toga započet će "čišćenje" naroda, uključujući i "odabrane od Boga", čija će funkcija također biti iscrpljena. Pa čak i oni narodi koji zahvaljujući svojoj disciplini i kolosalnoj učinkovitosti mogu računati na titulu idealnih robova „novog svjetskog poretka“ postupno će biti zamijenjeni kiborzima, kojima, kao što znate, nije potrebna plaća, godišnji odmor ili bolovanje. Uzalud se hibridna čudovišta nadaju da će moći živjeti u „raju“ koji planiraju, jer će tada doći i njihov red. Tada će novi gospodari planeta postati ne samo njegovi jedini, već i legitimni „vlasnici“,

Dakle, čudi li se zašto su parazitska i sotonska moć, kao i njezini pokvareni sluge, tako pomno skriveni od običnih ljudi i diskreditirali našu istinsku povijest, a posebno - poznavanje civilizacija "zlatnog doba"? No, zaključak je da je čovječanstvo sposobno uništiti sve njihove planove i toga se najviše boje. No, oni više ne mogu zaustaviti proces "otkrivanja" informacija.

izvor
https://taynikrus.ru/teoriya-zagovora/pochemu-nas-lishayut-znanij-predydushhix-civilizacij/#more-5851

Komentiraj (0 Komentara)

WMD hosting

wmd dno