Utorak 28 Lipanj 2022

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

7 dana do putovanja kroz vrijeme, temporalni rat i webinar o našoj budućnosti

27 Lip 2022
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

7 dana do putovanja kroz vrijeme, temporalni rat i webinar o našoj budućnosti

Mnogi su točno opisali sadašnju situaciju čovječanstva kao vrlo sličnu Tamnoj noći duša. Dok shvaćamo razmjere situacije s kojom se svi suočavamo politički, ekonomski, socijalno, medicinski, itd., diljem planeta, vrlo je lako potonuti u očaj i letargiju. To je upravo ono što Duboka država želi. Ne želi da razmišljamo o prekrasnoj budućnosti s nevjerojatnim tehnologijama koje mijenjaju život u kojima se ujedinjujemo s našim kozmičkim prijateljima, jer ako bi čovječanstvu to bilo dopušteno, onda bi to brzo očitovalo otkrivanje tehnologija koje su bile potisnute više od jednog stoljeća .

Potrebno je samo konzultirati se s Uredom za patente i žigove SAD-a kako bi se vidjelo da je gotovo 6000 patenata zadržano pod nalozima nacionalne sigurnosti kako bi se razumjelo što se događa već jako dugo vremena. Većina ovih potisnutih izuma bavi se slobodnom energijom, egzotičnim pogonskim sustavima, elektromagnetskim iscjeljivanjem i još mnogo toga. Još od vremena Nikole Tesle, ove napredne tehnologije potiskivala je Duboka država predvođena tajnim društvima i njihovim negativnim izvanzemaljskim saveznicima. Među tim potisnutim tehnologijama je i jedna koja bi nam konačno pokazala svjetlo na kraju tunela i zaključila našu kolektivnu Tamnu noć duše – putovanje kroz vrijeme.

Tehnologija putovanja kroz vrijeme postoji već jako dugo. Može se datirati čak u 1895. godinu kada je Nikola Tesla tvrdio da je vidio prošlost i budućnost kada je otvorio vremenska vrata dok je provodio visokonaponske elektrostatičke eksperimente sa svojim novostvorenim Teslinim zavojnicama. Ti rani eksperimenti s Teslinim zavojnicama doveli su do katastrofalnog Philadelphijskog eksperimenta američke mornarice 1943. godine.

Međutim, u kontinentalnoj Europi dogodili su se najveći pomaci u istraživanju putovanja kroz vrijeme - njemačka tajna društva prednjačila su u svom tajnom razvoju. To je omogućilo grupama kao što je Black Sun da predvide vojni poraz nacističke Njemačke i premjeste sve potrebne resurse na Antarktik i Južnu Ameriku mnogo prije kraja Drugog svjetskog rata. Putovanje kroz vrijeme kasnije je upotrijebila ova njemačka otcijepljena kolonija kako bi nadmudrila SAD i SSSR i dovela do Četvrtog Reicha.

Ovo me dovodi do današnjih dana. Obje strane u zakulisnom "vremenskom ratu" koji Duboka država vodi protiv Zemaljskog saveza, zajedno sa svakim od svojih izvanzemaljskih saveznika, koriste tehnologiju putovanja kroz vrijeme. Kako bolje razumijemo kako je tehnologija putovanja kroz vrijeme razvijena, puštena u rad i korištena za nadzor budućih operacija, bolje razumijemo kako smo došli do situacije s kojom se danas suočavamo. Kada shvatimo kako su obje strane predvidjele sve što se događa oko nas dok smo bili uključeni u razrađen vremenski rat, možemo cijeniti ključnu ulogu koju možemo odigrati u ostvarivanju naše željene budućnosti. Sve što trebamo učiniti je konceptualno shvatiti kako smo dospjeli u ovu današnju egzopolitičku situaciju i tada se događa nešto uistinu magično,

Na svom webinaru 2. srpnja predstavit ću razrađenu kartu povijesnog razvoja i korištenja tehnologija putovanja kroz vrijeme. Veliko iznenađenje, međutim, nije to što je takva tehnologija tajno razvijena i korištena, već što u sebi posjedujemo vlastite urođene sposobnosti putovanja kroz vrijeme. Dok shvatimo osnove putovanja kroz vrijeme, ta urođena sposobnost unutar nas će se aktivirati i moći ćemo vidjeti budućnost i manifestirati je. To je ono što Duboka država ne želi.

 

izvor
https://exopolitics.org/7-days-to-time-travel-temporal-war-webinar/

Komentiraj (0 Komentara)

Jesu li SAD koristile putovanje kroz vrijeme za pobjedu u Drugom svjetskom ratu?

26 Lip 2022
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Jesu li SAD koristile putovanje kroz vrijeme za pobjedu u Drugom svjetskom ratu?

Prema legendarnom zviždaču projekta Montauk, Alu Bieleku, SAD je prvi otkrio tehnologiju putovanja kroz vrijeme 1936. godine i dobio je pomoć iz budućnosti za pobjedu u Drugom svjetskom ratu. Bielekove zapanjujuće informacije pružaju odgovor na uobičajeno pitanje u vezi s izvanzemaljskom intervencijom u ljudske stvari, "kako je nacistička Njemačka izgubila rat ako su primali tehnološku pomoć od Draco Reptilians", kako tvrde insajderi tajnog svemirskog programa poput Williama Tompkinsa u svojoj knjizi Selected iz serije knjiga Izvanzemaljci ?

Dana 20. travnja 2000. Bielek je snimio video svjedočanstvo o svojoj uključenosti u slavni Philadelphia Experiment i istraživanje američkih tajnih putovanja kroz vrijeme. Tijekom svog snimanja opisao je kako je tehnologija putovanja kroz vrijeme otkrivena slučajno 1936. godine. Potopljeni kristal Atlantide otkrio je brod za bušenje američke mornarice Kearsarge (AB-1) u području Bermudskog trokuta u Atlantskom oceanu.

Nakon što je nestao na dva mjeseca zbog aktivacije kristala Atlantide, Kearsarge se vratio sa svojom posadom netaknut kako bi podijelio nevjerojatnu vijest da su otputovali u budućnost. Budući ljudi su im dali detaljne upute kako razviti tehnologiju putovanja kroz vrijeme, koja će biti od vitalnog značaja za uspjeh u nadolazećem svjetskom ratu.

Nakon dvije godine eksperimentiranja i kalibracije, tehnologija putovanja kroz vrijeme bila je spremna za korištenje prema Bielekovim izvorima. Tehnologija putovanja kroz vrijeme kasnije je korištena za dobivanje naprednog oružja iz budućnosti koje je korišteno u Drugom svjetskom ratu. U sljedećem izvatku iz Bielekove videosnimke od 20. travnja 2000. objasnio je što je naučio o korištenju tehnologije putovanja kroz vrijeme tijekom Drugog svjetskog rata:

Priče na koje sam naišao i informacije koje sam imao, a koje su djelomično proizašle iz Black Vaulta laboratorija Los Alamos, kao i mnoge druge stvari, bile su da su otkrili kako to kalibrirati. Mogli su koristiti Kearsarge, a kasnije i niz drugih brodova na sličan način opremljenih odgovarajućom opremom za putovanje kroz vrijeme u budućnost, a to je navodno prema mojim informacijama postalo bitno za pobjedu u Drugom svjetskom ratu protiv nacističke Njemačke.

Morali smo izvući nešto hardvera iz budućnosti modificirati, nekoliko stvari, pa čak i ako pogledate kraj rata u koji smo bacili plutonijsku bombu, kao i standardnu ​​uranijumski bombu bačenu na Japan, pa kod Hirošime bomba s uranijumom , a ona u Nagasakiju prema javnoj izjavi nije bila plutonijska bomba. Treba postaviti neka vrlo ozbiljna pitanja budući da je u zapisu o razvoju atomske bombe ovi testovi na Trinity Flatsu bili navedeni u priručnicima i deklasificirali su tu informaciju kao plutonijsku bombu, te da je za to potrebna cijela proizvodnja plutonija iz inženjerskih radova u Hanfordu više od godinu dana kako bi proizveli dovoljno plutonija kakvoće bombe koji bi mogli upotrijebiti za testiranje bombe.

Bili su toliko zabrinuti hoće li to uspjeti ili ne jer su implicirali prethodne neuspjehe, što je bila istina. Stavili su čeličnu, vrlo tešku čeličnu školjku oko bombe u slučaju kvara [kako] ne bi izgubili plutonij, mogli bi ga spasiti. Naravno, dogodilo se da je upravo ta naprava prilično dobro eksplodirala, ostavila lijepu staklastu oplatu na pustinjskom pjesku i bila viđena mnogo milja. Za to je potrošen sav plutonij koji smo do tada proizveli. Kako smo u roku od mjesec dana dobili dovoljno plutonija da napravimo bombu i bacimo je na Nagasaki? Na to nikada nije odgovoreno, a mislim da odgovor leži u činjenici da smo imali sposobnost putovanja kroz vrijeme i izvukli dio proizvodnje plutonija iz budućnosti, gdje smo ga čak 70-ih,80-ih,90-ih godina mogli proizvoditi u prilično velike količine.

Rusi preko 40 godina iz jednog od svojih tajnih gradova dje imaju zalihe od 40 tona bombaškog plutonija ne znaju što bi s njim, a još ga proizvode. Dakle, nije tako teško proizvesti kada imate odgovarajuće objekte osim tog jednog specifičnog primjerka. Rečeno mi je da je bilo i drugih primjera putovanja kroz vrijeme koji su se koristili za proizvodnju hardvera u budućnosti, to je naše doba, recimo 80-ih, koje će se koristiti tijekom razdoblja Drugog svjetskog rata. Suština je bila da smo vojno porazili Hitlera i sile Osovine u Japanu i svijet se vratio u nemirni mir. [1:24:52]


Bielekovo nevjerojatno svjedočanstvo potkrijepljeno je povijesnim događajima. Američki Kearsange (AB-1) bio je brod za bušenje koji je bio aktivan do 1940. pa je moguće da je bio uključen u otkriće drevne atlantske tehnologije zakopane u području Bermudskog trokuta u Atlantskom oceanu. Također, cijela tajnovitost oko razvoja projekta Manhattan postavlja mnoga pitanja o tome kako se dvije različite vrste atomskih bombi mogu razviti i rasporediti u razmaku od samo nekoliko dana kako bi se rat na Pacifiku brzo okončao.

Osim toga, Philadelphia Experiment, za koji su mnogi istraživači potvrdili da je originalan, čini se da je izdanak istraživanja putovanja kroz vrijeme koje uključuje mornaričke brodove koji se mogu pratiti do incidenta s Kearsargeom. Konačno, Bielekova uključenost u projekt Montauk (1971.-1983.) koji je također provodio eksperimente putovanja kroz vrijeme podržava njegovu tvrdnju da je imao pristup visoko povjerljivom materijalu u raznim objektima, uključujući navodni Black Vault u Nacionalnom laboratoriju Los Alamos.

Bielekovo svjedočanstvo podupire tvrdnje da Drugi svjetski rat nije bio samo privremeni rat između različitih vanzemaljskih frakcija, kao što sam već govorio , već je uključivao i buduće čovječanstvo. Zapravo, Bielek tvrdi da je bio poslan u budućnost i da je iz prve ruke svjedočio budućim ljudima koji su djelovali 2137. i 2749. godine naše ere, i zašto su htjeli da im Bielek pomogne promijeniti buduće vremenske okvire.

U svom nadolazećem webinaru, Putovanje kroz vrijeme, Vremenski rat i naša budućnost , istražit ću Bielekove nevjerojatne tvrdnje o putovanju kroz vrijeme i suprotstaviti ih informacijama od drugih insajdera, istraživača i iskusnih u vezi s Philadelphijskim eksperimentom, Projektom Montauk, Projektom Pegasus, Wingmakers i Rumunjskim odjelom Zero dje se provodi istraživanje otkrića planine Bucegi.


Bielekovo svjedočanstvo, zajedno sa svjedočanstvom i dokumentima drugih o tehnologiji putovanja kroz vrijeme, podupire tvrdnje da je buduće čovječanstvo igralo ključnu ulogu u utjecaju na prošle događaje u našoj povijesti kao što je Drugi svjetski rat. Ono što je najvažnije, putnici kroz vrijeme iz naše budućnosti, zajedno s visoko evoluiranim izvanzemaljskim civilizacijama , danas su ovdje kako bi nam pomogli u otkrivanju dugo potisnutog znanja i transformaciji našeg svijeta.

izvor
https://exopolitics.org/did-the-us-use-time-travel-to-win-world-war-ii/

 

Komentiraj (0 Komentara)

Jeste li primijetili da ovo nije prvi put da se službeno govori o NLO-ima?

24 Lip 2022
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Jeste li primijetili da ovo nije prvi put da se službeno govori o NLO-ima?

U posljednjih nekoliko mjeseci mediji su objavljivali izjave i Rogozina (Roscosmos) i predstavnika NASA-e o NLO-ima. Da su više puta zabilježeni slučajevi nečega neobičnog, da znanstvenici neprestano proučavaju te činjenice. Vanzemaljci su navodno onesposobili američke nuklearne rakete...

Možda nas na nešto spremaju? Lagano, postupno.

Kod nas se vanzemaljci odmah povezuju s nekakvim humanoidima iz filmova. A zašto bi bili jajoglavi i plavi s rogovima? Budući da se slobodno kreću u prostoru, onda možda ne mogu poprimiti ljudski oblik da bi stupili u interakciju s nama? Ili su možda među nama i oduvijek su bili. dolazi im pomoć. Uostalom, ako postoji Bog, onda ne postoji ništa što mu se ne bi pokoravalo. To znači da i vanzemaljci vrše Njegovu volju. I evo nas, na primjer, kao ribe u akvariju, obavljamo svoj zadatak.

Možda se bliži neki povijesni trenutak kada naši kustosi moraju intervenirati u tijek našeg razvoja. Odavno smo navukli nos, jer smo naučili stršiti iz svoje malene kuglice, kao što pilići vire iz gnijezda. Naravno, ne postoji ništa inteligentnije od čovjeka u cijelom beskonačnom prostoru.

Ovdje su samo deponije smeća koje imamo veličine gradova i ubijamo se za komadiće papira. Inače smo jako super. Možda je vrijeme da napustiš svoj ponos. Možda će nam zato doći vanzemaljci? Ili se samo pojavi ako su već ovdje...

izvor
https://salik.biz/articles/85421-podgotovka-k.html

Komentiraj (0 Komentara)

Američka vlada htjela je pokrenuti nuklearni napad na Mjesec

15 Lip 2022
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Američka vlada htjela je pokrenuti nuklearni napad na Mjesec

 

Sada ugašeni Program napredne identifikacije prijetnji u svemiru (AATIP) potrošio je milijune dolara poreznih obveznika na istraživanje bizarnih eksperimentalnih tehnologija kao što su ogrtači nevidljivosti, antigravitacijski uređaji, prolazne crvotočine i prijedlog za tuneliranje kroz Mjesec pomoću nuklearnog eksploziva. Dokumenti, koji uključuju gotovo 1600 stranica izvješća, prijedloga, ugovora i bilješki sa sastanaka, otkrivaju neke od čudnih prioriteta AATIP-a, tajnog programa Ministarstva obrane koji je trajao od 2007. do 2012., ali je izašao na vidjelo tek 2017.

Iste godine, AATIP je postao sinonim za NLO-e zahvaljujući nekoliko sada već ozloglašenih videa neidentificiranog zrakoplova koji se kreće na naizgled nemoguće načine, koje je bivši direktor Luis Elizondo pustio u tisak nakon svoje ostavke. Ali novi dokumenti sugeriraju da AATIP nije samo istraživao izvješća o viđenjima NLO-a. Cijeli cache 51 dokument koji je Vice pribavio na temelju zahtjeva Zakona o slobodi pristupa informacijama (FOIA) podnesenog prije četiri godine može se pročitati ovdje.

Možda najintrigantniji među dokumentima je nekoliko desetaka Referentnih dokumenata obrambene obavještajne službe (DIRD) koji govore o održivosti različitih "naprednih tehnologija". Ova zbirka uključuje izvješća o "crvotočinama, zvjezdanim vratima i negativnoj energiji", "visokofrekventnoj komunikaciji gravitacijskih valova", "warp pogonu, tamnoj energiji i ekstradimenzionalnoj manipulaciji" i mnogim drugim temama koje će obožavateljima pronaći poznate. znanstvena fantastika.

Mnoga izvješća ističu nepraktičnost implementacije naprednih tehnologija. Na primjer, u izvješću DIRD-a o maskiranju nevidljivosti, autori (čija su imena redigirana u svim izvješćima) pišu da "savršeni uređaji za maskiranje nisu mogući jer zahtijevaju materijale čija se brzina svjetlosti približava beskonačnosti". Međutim, uređaji za maskiranje koji objekte čine nevidljivima za mikrovalne senzore, poput radara i detektora pokreta, "definitivno su u dosegu trenutne tehnologije", napisali su autori izvješća.

Druga izvješća ne zaziru od hrabrih, ponekad neobičnih prijedloga za implementaciju naprednih tehnologija. U izvješću o "negativnom pomaku mase", autori predlažu plan za traženje iznimno lakih metala u središtu Mjeseca koji bi mogli biti "100 000 puta lakši od čelika, ali imaju čvrstoću čelika". Kako bi došli do središta Mjeseca, autori predlažu probijanje tunela kroz lunarnu koru i plašt pomoću termonuklearnih eksploziva.


Naravno, SAD nije bombardirao mjesec i ne pokazuje nikakve neposredne namjere; NASA-ine nadolazeće misije Artemis planiraju vratiti ljude na Mjesec po prvi put nakon Apolla, s krajnjim ciljem uspostavljanja trajne ljudske prisutnosti tamo. Potresanje mjeseca nuklearnim eksplozijama vjerojatno će biti u suprotnosti s ovom misijom. Nije jasno jesu li ti DIRD dokumenti doveli do bilo kakvog dugoročnog ulaganja u naprednu tehnologiju. Prema Viceu, veći dio programa AATIP-a oslanjao se na istraživanja pod ugovorom privatne tvrtke Bigelow Aerospace Advanced Space Studies (BAASS).

Tvrtka, koju vodi Robert Bigelow, osobni prijatelj pokojnog senatora Harryja Reida, odgovornog za stvaranje AATIP-a, dobila je ugovor vrijedan 10 milijuna dolara za prvu godinu istraživanja programa, prenosi Vice. Ovaj najnoviji FOIA dokument dolazi samo tri tjedna nakon što je britanski tabloid The Sun primio više od 1500 stranica dokumenata povezanih s navodnim viđenjima NLO-a koje je katalogizirao AATIP. Među dokumentima je bilo izvješće o navodnim biološkim posljedicama susreta s NLO-ima na ljude. Izvješće navodi paralizu, "očiglednu otmicu" i "neprijavljenu trudnoću" kao nuspojave navodnih susreta s NLO-ima, ranije je izvijestio Live Science.

 

izvor
https://evmenov37.ru/pravitelstvo-ssha-hotelo-nanesti-jadernyj-udar-po-lune.html

Komentiraj (0 Komentara)

Roboti drevne Indije: izgubljeno znanje o visokotehnološkim uređajima

15 Lip 2022
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Roboti drevne Indije: izgubljeno znanje o visokotehnološkim uređajima

Poznate su mnoge zanimljive naprave nastale u antici. Ali vrlo je teško zamisliti drevne robote, u međuvremenu, postoje dokazi koji potvrđuju njihovo postojanje.

Kad je Buddha umro, kralj Ajatashatru je bio jako tužan. Naredio je da se posmrtni ostaci prenesu u tamnicu, a stavio je "bhuta vahana yantru" ili "strojeve za kretanje duhova" da ih čuvaju. Bili su roboti ratnici. Mehanička stvorenja, ali toliko savršena da im je kralj mogao povjeriti zaštitu Buddhinih ostataka.

Međutim, ti roboti nisu indijski izum. Prema drevnim burmanskim tekstovima, znanje je ukradeno od Grka. Upravo su njihove mehaničke kreacije bile poznate u cijelom antičkom svijetu. Tekstovi opisuju prisutnost robota koji bi mogli trgovati, obavljati poslove policije i osiguranja i još mnogo toga. Ali tajne stvaranja ovih strojeva čuvane su u najstrožem povjerenju. Čak su i polomljeni uzorci vraćeni u radionice.

Čuvši za takve čarobne stvari, jedan indijski obrtnik odlučio je naučiti kako napraviti takve strojeve lukavstvom. Oženio se kćerkom grčkog proizvođača robota koji ga je naučio svom zanatu. Nakon toga, lukavi Indijanac odlučio je pobjeći, ponijevši sa sobom crteže čudotvornih strojeva.

Međutim, shvatio je da neće živ stići u Indiju. Ti nepristrani roboti poslani su u potjeru za njim. Tada je odlučio zašiti crteže u bedru. I oporučio je svom sinu da njegovo tijelo odnese u domovinu i tamo već izvadi crteže.

698

I tako se dogodilo, roboti su pretekli obrtnika, sin je isporučio njegovo tijelo u Indiju, a zatim je koristio crteže, gradeći one vrlo nevjerojatne ratnike koji su čuvali Budinu grobnicu.

Štoviše, roboti ratnici dugi niz godina nisu izgubili svoju funkcionalnost. Mnogo godina kasnije na vlast je došao kralj Ashoka kojeg je uzbudila priča da je negdje u tamnicama skrivena soba s posmrtnim ostacima Bude. Kad ju je pronašao, mehanizmi su bili na mjestu. Ashoka je uspio pobijediti robote samo naučivši njihove tajne slabosti od potomka njihovog tvorca.

699

Štoviše, ovo nije jedina priča o čudnim mehanizmima koje su koristili drevni ljudi. U Kini se, na primjer, zna za neke mehaničke sluge koje su se koristile u antici. Mislite li da su drevni ljudi mogli stvoriti robote? Ili su to hipertrofirane slike, jednostavni mehanizmi?

izvor
https://evmenov37.ru/roboty-drevnej-indii-uterjannye-znanija-o-vysokotehnologichnyh-ustrojstvah.html

Komentiraj (0 Komentara)

WMD hosting

wmd dno