Utorak 21 Svibanj 2019

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

NLO-i otmice zrakoplova

21 Svi 2019
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

NLO-i otmice zrakoplova

Nedavno se na internetu pojavio video, gdje je jasno vidljivo kako NLO-i otimaju zrakoplov. A ovo nije izolirani slučaj. Otmice zrakoplova od strane neidentificiranih letećih objekata počinjene su mnogo godina.

To se dogodilo 8. kolovoza 2009. godine. u SAD-u, Arizona. Vidjevši kako NLO prati avion, autorsnimka trčao ka kuči snimajuči ono što se događalo. Zapisnik koji je objavio pokazuje da neidentificirani objekt leti iza malog aviona. Isprva, NLO je slijedio avion, a zatim se, dižući se gore, sustigao ga, sletio na avion, spojio se s njim u jedan, a zatim velikom brzinom naglo popeo sa "plijenom".

    B17 mjesec

                                                                   B 17 kojeg je na mjesecu snimio Ruski staelit    

21. listopada 1978 u Australiji je zrakoplov Cessna-182 nestao. Avionom je upravljao dvadesetogodišnji pilot Frederic Valentich, koji je nestao zajedno s zrakoplovom. I taj je incident objektivno dokumentiran od strane zemaljskih kontrolnih službi. Budući da Australija nije SAD, ove informacije nisu klasificirane. Oni su dostupni svima da ih pročitaju.

Dana 19.06. Valentich je zatražio od dispečera zemaljske službe da nadgleda situaciju u zraku ako postoji bilo koji drugi zrakoplov pokraj njegovog zrakoplova. Nakon što je dobio negativan odgovor, izvijestio je da promatra veliki zrakoplov na nadmorskoj visini od oko 1500 metara. Na pitanje dispečera o modelu zrakoplova, odgovorio je da ne može razabrati. Vidio je četiri jaka svjetla.U 19.07 "avion" je prošao iznad Valenticsa 300 metara više. U 19.09, Frederick je uzbuđeno rekao da predmet koji je promatrao nije zrakoplov. Četiri minute pilot je izvijestio da objekt ima izduženi oblik, metalni kovčeg koji je svjetlucao izvana,zelenim svjetlima. U 19.11, Valentich je poslao dispečeru da se čini da se objekt lebdi nad njegovim zrakoplovom. Nakon toga, veza s pilotom je nestala.

potraga za olupinom cesne trajale su sedam dana. I nisu našli ništa. Ni najmanje krhotine. Svjedok incidenta pronađen nakon nekoliko godina.47-godišnjak se vraćao s dvije nećakinje nakon lova na zečeve. I, na putu kući, primijetili su na nebu čudan, zeleni predmet koji je lovio zrakoplov . Nakon nekoliko minuta, i NLO i zrakoplov bili su izvan vidokruga, tako da svjedok nije mogao reći što se kasnije dogodilo s avionom. Obitelj i policajac, o kojem je pričao o onome što je vidio, u nevjerici su reagirali na njegovu priču. Nekoliko godina kasnije, otac Valentich je saznao za svjedočenje svjedoka. Nakon što ga je upoznao, detaljno se raspitivao kako je NLO slijedio avion kojim upravlja njegov sin.

Iz nekih publikacija slijedi da je, navodno, kasnije jedan od ufologa donio pločicu na kojoj je Valentich napisao sljedeće. - NLO-i i njihovi piloti postoje. Oni su me oteli, a mene su zamolili da postanem pilot stranog teretnog broda na razdoblje od 25 godina, bez starenja. Vanzemaljci koji su mi dali prijedlog nalikuju ljudima i, prema njihovim uvjeravanjima, provode istraživanja na našem planetu. Zapravo, vanzemaljci kradu kisik iz zemljine atmosfere. Koji se u tekućem stanju transportira do satelita Jupitera Callista, gdje se nalazi njihova baza. "

    2019 05 21 233212               

8. rujna 1970 na nebu Velike Britanije nestao je vojni avion. Pilot, kapetan Sheffner, uspio je izvijestiti da je u blizini njega bio objekt bez jasnih obrisa, koji je bio jako svijetao, i uputio se ravno prema njemu. Komunikacija s pilotom prekinuta je sredinom rečenice. Operator radara u Staxonu Waldeu primijetio je kako su se tragovi iz aviona i NLO-a spojili.Avion je pronađen dva mjeseca kasnije. Na dnu Sjevernog mora. Najčudnije je bilo to što pilot nije bio unutra, a pokretnii dio kokpita bio je na svom mjestu. Pojasevi na pilotskom sjedalu bili su zakopčani. Kako je napustio kokpit ostao je zagonetka.

Godine 1972 u SAD-u su tri lovca nestala bez traga, poslana su da presretnu nepoznati objekt.Godine 1953 u zračnoj bazi Kinross (Michigan) lokatori su zabilježili kako se NLO približio zrakoplovu, nakon čega je znak s radarskog zaslona nestao. F-89C presretač za sve vremenske uvjete nestao je s poručnikom Wilsonom.

U ožujku 1992. NASA nije dala jasan odgovor na pitanje kanadskih tjednih tjednih vijesti o tome dali je sovjetski satelit 1988 godine na mjesecusnimio američki bombarder B-17 Flying Fortress koji leži na površini od Drugog svjetskog rata.Ruski vojni pilot potpukovnik Gurenkov rekao je da je duboko uvjeren da je bombadere na mjesec odnijeli vanzemaljci. Govorio je o tome kako je ljeto 1988. njegov lovac gotovo otet od strane ogromnog NLO-a. Tijelo u obliku cigare, duljine ne manje od pola kilometra, doletjelo je do lovca na od oko 300 metara dok je izvodio borbeni trening. U nlo-u su se otvorila dva velika vrata, a nlo je Gurenkov zrakoplov počeo uvlačiti u unutrašnjost.

uključio je forsaž ali avion je neumoljivo usisan u vanzemaljski brod. Iznenada, zvuk nalik sireni došao je iz NLO-a koji se mogao čuti čak iu pilotskoj kabini borca. Vrata su se odmah zatvorila, a brod doslovno u djeliću sekunde nestao iz vidokruga. Gurenkov je odlučio ispričati što se dogodilo tek nakon što je vidio fotografiju američkog bombaša na površini mjeseca.

Postoje mnoge činjenice koje svjedoče o otmici zrakoplova . Teško ih je odbaciti. NLO-i, koji posjeduju mnoštvo neporecivih prednosti, lako otimaju naše zrakoplove. Zajedno s pilotima. Čini se da su oteti u svrhu studiranja. Vrlo je vjerojatno da će u budućnosti koristiti pilote u nepoznate svrhe.

  2019 05 21 233600

                                         spomen ploča na pilota za koji je  nestao "23. studenoga 1953., u potjeri za NLO-om iznad kanadske granice"

 

izvor

http://repin.info/vesti-iz-kosmosa/nlo-pohishchayut-samolety

Komentiraj (0 Komentara)

Vanzemaljci su spriječili nuklearni rat na Zemlji

21 Svi 2019
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

'Vanzemaljci su spriječili nuklearni rat na Zemlji': Bivši astronaut NASA-e izaziva neočekivane tvrdnje

Vanzemaljci su došli na Zemlju kako bi zaustavili nuklearni rat između SAD-a i Sovjetskog Saveza na početku Hladnog rata, kaže šesti čovjek kako hoda po površini mjeseca.Edgar Mitchell, astronaut s misije Apollo 14 iz 1971. godine, kaže da su miroljubivi vanzemaljci posjetili našu planetu tijekom testiranja oružja u američkim raketnim bazama i na poznatom terenu zatestiranje White Sands u pustinji Novi Meksiko - u kojem je eksplodirala prva nuklearna bomba na svijetu 1945."White Sands bio je poligon za atomsko oružje - i za to su se zanimali vanzemaljci", rekao je 84-godišnjak za Mirror Online. "Htjeli su znati o našim vojnim sposobnostima."

  2019 05 21 213512                                                             Tajanstveni ružičasti spot uhvaćen na kameri iznad ISS-a, zbunjuje svemirske ljubitelje i promatrače vanzemaljaca    

Dodao je da su vanzemaljci "pokušavali spriječiti nas da idemo u rat i pomogli u stvaranju mira na Zemlji."Mitchell također kaže da drugi časnici podupiru njegove tvrdnje."Razgovarao sam s mnogim časnicima zrakoplovstva koji su radili u tim silosima tijekom hladnog rata", kazao je. "Rekli su mi da su NLO-i često viđeni iznad glave i često su onesposobljavali njihove rakete.""Ostaličasnici iz baza na obali Pacifika rekli su mi da su njihove [testne] rakete često obarale vanzemaljske letjelice", dodao je.Iako se tvrdnje mogu činiti nevjerovatne , postale su nešto očekivane od Mitchella, koji je otvoreno govorio o njegovoj vjeri u vanzemaljce otkako je sletio na površinu mjeseca.Mitchell je prethodno izjavio da vanzemaljci izgledaju prilično slično stereotipnoj slici - malo tijelo s velikom glavom i očima.

  2019 05 21 214518                                                                       Ogromni NLO - veličina Idaha - uočen je u slikama NASA-e    

Također tvrdi da su vanzemaljci sletjeli u Roswell, Novi Meksiko, prije gotovo 70 godina, tvrdeći da su neki od njih zarobljeni živi.On vjeruje da je američka vlada od tada prikrila iskrcavanje, strahujući da će njihova vrhunska tehnologija naći put do sovjetske Rusije, izvijestio je Daily Express u svibnju."Najbolji način djelovanja bio je samo lagati o tome i zadržati ga za sebe. Označili su ga" iznad vrhunske tajne ", i to je stvorilo dugu željeznu zavjesu koja razdvaja tajnu skupinu unutar vlade i američku javnost, " On je rekao.Međutim, NASA je objavila izjavu u 2008. godini u kojoj se navodi da NASA ne prati NLO-e. NASA nije uključena u bilo kakvo prikrivanje života vanzemaljaca na ovom planetu ili bilo gdje u svemiru. "Svemirska agencija dodala je da "Dr. Mitchell je veliki Amerikanac, ali mi ne dijelimo njegovo mišljenje o tom pitanju. "

Nakon izjave NASA-e, Mitchell je pojasnio Foxu Newsu da njegovi komentari ne uključuju NASA-u, ali su naveli neimenovane izvore koji su mu rekli da je incident u Roswellu uključivao vanzemaljske letjelice. Također kaže da je dobio potvrdu od neimenovanog obavještajca u Pentagonu.

Godine 2004., bivši astronaut je za St. Petersburg Times izjavio da "vladajuća strana" u američkoj vladi proučava tijela vanzemaljaca, te da je ta skupina prestala informirati američke predsjednike o njihovom napretku nakon Johna F. Kennedyja.

Mitchell je također tvrdio 1996. godine da je američka vlada imala koristi od "zvučnih inženjerskih tajni" izvanzemaljaca.

No, unatoč svim njegovim tvrdnjama, rekao je AskMenu prošle godine da nikada nije vidio NLO.

Šesta osoba koja je hodala na Mjesecu, Mitchell je proveo devet sati na površini Mjeseca 1971. u regiji Fra Mauro Highlands.

izvor
https://www.rt.com/usa/312364-aliens-nuclear-war-earth/

Komentiraj (0 Komentara)

Hillary Clinton procurili su e-mailovi i otkrivene šokantne rasprave o SPACE WARS-u, NLO-ima i ET-ima

21 Svi 2019
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Hillary Clinton procurili su e-mailovi i otkrivene šokantne rasprave o SPACE WARS-u, NLO-ima i ET-ima

Propuštena e-pošta otkrila je da je jedan od najbližih saveznika Hillary Clinton govorio o svemirskim ratovima, NLO-ima i vanzemaljcima s bivšim američkim astronautom koji je vjerovao u vanzemaljce samo nekoliko mjeseci prije nego je bivši pilot NASA-e umro.

    Hillary Clinton aliens 719054                                                Propuštene poruke e-pošte Hillary Clinton otkrile su rasprave na najvišoj razini o vanzemaljcima      

https://www.express.co.uk/news/weird/719054/Hillary-Clinton-aliens-Wikileaks-e-mails-UFOs-star-wars-ETs

 

Web stranica WikiLeaksa, koju je 2006. godine osnovao Julian Assange, objavila je e-mail koji je primio John Podesta, predsjednik predsjedničke kampanje gospođe Clinton, od Edgara D Mitchella, jednog od astronauta Apolla 14 i šestog čovjeka koji je hodao po mjesecu, u kolovozu prošle godine.

  2019 05 21 211828       

E-mail, u kojem se čini da su gospodin Mitchell i gospodin Podesta na prvome imenu, otkriva da su dvojica namjeravala razgovarati putem Skypea, očito o mogućnosti izbijanja rata u svemiru.

Gospodin Mitchell upozorio je svog poznanika da će ETI (izvanzemaljska inteligencija) "ne tolerirati bilo kakve oblike vojnog nasilja na Zemlji ili u svemiru".

Međutim, unatoč njihovoj prividnoj netrpeljivosti, on je opisao ETI kao nenasilan.

Gospodin Mitchell, koji je radio na Ugovoru o sprječavanju stavljanja oružja u vanjski prostor, napisao je: "Mi smo nedvojbeno bliži nego ikada ratu u svemiru. Većina satelita koji kruže oko Zemlje pripadaju SAD-u, Kini i Rusiji. testovi antisatelitskog oružja ne olakšavaju faktor zastrašivanja."Zvuči kao znanstvena fantastika, ali potencijal za stvarne ratove zvijezda dovoljno je stvaran."Poveznice u e-pošti uključio je u nekoliko internetskih članaka o mogućnosti rata u svemiru prikupljenih iz različitih izvora.Gospodin Mitchell je rekao kako je zamjenik ministra obrane Robert O Work razgovarao s Kongresom o svemirskom ratu prošlog ljeta, a predsjednik Barack Obama zatražio je 5 milijardi dolara za obranu svemira u 2016. godini.

https://www.express.co.uk/news/weird/719054/Hillary-Clinton-aliens-Wikileaks-e-mails-UFOs-star-wars-ETs

 

Rekao je: "Odvojite trenutak da razmislite o svemu što sateliti rade. GPS, nadzor i komunikacija ovise o njima. Znanstvene američke bilješke mogu onemogućiti satelite bez raketa. Dovoljno je samo obrisati leće ili razbiti antene."Ovo nije prvi put da je gospođa Clinton povezana s NLO-ima i vanzemaljcima.Obećala je da će otvoriti američke tajne dokumente s podacima o X-filesu, koji sadrže detalje o NLO-ima i vojnoj bazi Area 51 u pustinji Nevada ako postane predsjednica u studenom.

https://www.express.co.uk/news/weird/719054/Hillary-Clinton-aliens-Wikileaks-e-mails-UFOs-star-wars-ETs

 

Ranije ove godine bila je gost na radiju Power 105.1 showBreakfast Club u New Yorku gdje je susrela domaćina Lenarda McKelveyja - također poznatog kao Charlamagne the God - koji vjeruje da su ga vanzemaljci nekoliko puta oteli.Rekla je gospodinu McKelveyju da će otvoriti dosjee, osim ako to ne predstavlja prijetnju nacionalnoj sigurnosti.Na pitanje je li vjerovala u vanzemaljce, gospođa Clinton je odgovorila: "Ne znam. Želim vidjeti što informacije pokazuju.

"Ali ima dovoljno priča da ne mislim da svatko samo sjedi u njihovoj kuhinji, čineći ih."

  2019 05 21 211742  

"Mislim da ljudi vide stvari. Ono što vide, ja ne znam. Ali moramo pokušati dati ljudima informacije. Vjerujem u to."

Gospodin Mitchell je umro, u dobi od 85 godina, u hospiciju u veljači ove godine - uoči 45. obljetnice svoga lunarnog slijetanja.

izvor
https://www.express.co.uk/news/weird/719054/Hillary-Clinton-aliens-Wikileaks-e-mails-UFOs-star-wars-ETs

Komentiraj (0 Komentara)

Vatikanska tajna (mračna tajna)

19 Svi 2019
(Reading time: 7 - 14 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Vatikanski tajni planovi o vanzemaljcima i važnost CERN-a

Bilo da ste religiozna osoba ili ne, religija ima važnu ulogu u pomaganju da se mase ovog svijeta pripreme za izvanzemaljski kontakt.Iako papa nije dao nikakvo otkriće, definitivno se nešto događa, neka vrsta 'objekta' ... ..i ako dodate u Veliki Hadronski sudarač u CERN-u, onda komadići slagalice počinju se spajati!

vatikan1

Tako je Papa Franjo nedavno "navodno" htio otkriti svijetu postojanje vanzemaljskog života ... ..ali ne iznenađuje što se to nije dogodilo. (molimo kliknite na naš link OVDJE da biste vidjeli ovu priču na našoj web stranici). No, može li u tome biti više istine nego što smo izvorno mislili ?!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Papa će objaviti "Dolaze vanzemaljca" (očigledno)

Već je mnogo puta rečeno da se Vatikan sprema objaviti svijetu da će se početi pripremati za kontakt s vanzemaljcima ... I dokazi se izgrađuju do toga da je to vrlo istinita priča!

  vatikan2                                                                      Papa Franjo pojavljuje se kao 'dobrodošlica' strancima.    

Kruži  glasina da Vatikan / Papa najavljuje svijetu da se pripremaju za kontakt s vanzemaljcima, ali kako je to istina, sasvim je drugo pitanje !?Katolička crkva je razmišljala o tome postoji li doista daleko tehnološki i intelektualno naprednija osjetilna vrsta drugdje u galaksiji ?! Papa Franjo vjeruje kako očito vjeruje i prema glasinama, ne samo da će objaviti svoje namjere da pripremi ljudsku rasu za kontakt ET, već će (prema mnogim glasinama) osuditi međunarodni korporativni kapitalistički sustav, koji trenutno kontaminira planetu otrovnim svjesnost i pohlepa i čineći nas robovima dolara!

  vatikan 3                                           Jedna od mnogih slika iz prošlosti koja pokazuje vezu između religije i vanzemaljaca  

Vatikanski astronom

Više dokaza o prihvaćanju izvanzemaljaca u Vatikanu bilo je kada je predsjednik Vatikanske opservatorijske zaklade potvrdio da je samo pitanje vremena kada će se otkriti vanzemaljski oblici života, koji će otvoriti put do pitanja o Božjem odnosu prema inteligentnim bićima izvan našeg planeta.

Isusovački brat Guy Consolmagno nagađao je da se javnost neće previše iznenaditi kada se na drugim planetima otkrije život i da će reagirati na isti način kao i kada su se vijesti probile u '90 -tima da postoje drugi planeti koji kruže oko dalekih zvijezda.

Consolmagno, vodeći planetarni znanstvenik koji je proučavao meteorite i asteroide kao astronom iz Vatikanske opservatorije od 1993. godine, rekao je Katoličkoj novinskoj službi da otkriće vanzemaljskog života neće dokazati ili opovrgnuti postojanje Boga, ali će otvoriti put pitanjima na spas i kako se odnosi na inteligentne vrste.

Consolmagno je također tvrdio da ne postoji sukob između znanosti i religije, te da se oba polja mogu međusobno dopunjavati ... nešto što ide protiv mnogih ekstremnih vjerskih pogleda!

„Na kraju ste saznali da su pitanja koja postavljate kao znanstvenik i vrste odgovora koje dobijete kao znanstvenik samo pitanja koja vode do više pitanja. Svi su vrlo kontingentni. Sada razumijem kako ovo funkcionira, ali to otvara novu misteriju koju nisam vidio prije i sada mogu istražiti tu misteriju ”, rekao je Consolmagno.

 vatikan 4                                                         Astronom iz Vatikana vjeruje da religija i vanzemaljci mogu raditi zajedno     

     "Što su veća pitanja, religiozna pitanja, oni se bave znanošću. Vjerska pitanja daju vam okvir koji vam daje motivaciju da postavljate pitanja o znanosti, daje vam povjerenje koje će znanost raditi i objašnjava vam zašto dobivam ovo uzbuđenje kada držim kamen iz svemira.


U svibnju je papa rimokatoličke crkve papa Franjo spomenuo izvanzemaljske oblike života u jednoj od svojih propovijedi i predložio da će čak i Marsovci, ako posjete Zemlju, biti dobrodošli da budu kršteni.

    "Ako, na primjer, sutra dođe ekspedicija Marsovaca, a neki od nas dođu k nama, ovdje ... Marsovci, zar ne?" Zelena, s tim dugim nosom i velikim ušima, baš kao što ih djeca boje. ... I jedan kaže: "Ali ja želim biti kršten!" Što će se dogoditi? "Upita Francis.

Prema ustavnom i javnom interesu odvjetnika i odgojitelja Daniela Sheehana, Katolička crkva se aktivno priprema za otkrivanje i kontakt s visoko naprednim osjetilnim stranim vrstama. On je danas govorio u Kontaktu u pustinji 2015, značajnoj konferenciji o NLO-u u Joshua Tree u južnoj Kaliforniji, gdje je opisao što će biti povijesna papinska enciklika kojom se poziva na ništa manje od rastavljanja struktura moći koje uništavaju našu civilizaciju i sprečavanje. nam se pridružiti prosvijećenom galaktičkom partnerstvu.

Sheehanov govor počeo je sažetkom njegova rada kao narodnog zastupnika za otkrivanje stranaca koji je uključivao pristup klasificiranim dijelovima iz Projekta Bluebook, koji navodno sadrži fotografski dokaz o oborenoj letjelici s tuđim simbolima.Sheehan je opisao kako Papa Franjo želi izbjeći vrstu kaosa koji je zahvatio Katoličku Crkvu u vrijeme Galileja kada je otkriveno da Zemlja nije središte Svemira. Za sljedeći važan pomak u ljudskoj svijesti, on želi postaviti Katoličku crkvu i isusovački red da integriraju stvarnost izvanzemaljske egzistencije kao i evoluciju 6. sposobnosti ljudske svijesti.Ova šesta sposobnost će predstavljati novi oblik religije i novi oblik kontakta između ljudi i naprednih telepatskih vanzemaljaca!

Daniel Sheehan, odvjetnik za ustavne i javne interese, vjeruje da se Katolička crkva sada 100% aktivno priprema za otkriće i kontakt s visoko naprednim stranim vrstama

  vatikan 5                                                                Neki su vjerovali da će prethodni papa potvrditi Vatikansko znanje o vanzemaljcima.       

Gospodin Sheehan je nedavno govorio na „Contact in the Desert 2015“, što je značajna NLO konferencija u Joshua Tree u južnoj Kaliforniji, gdje je Daniel opisao što će biti povijesna papinska enciklika kojom se poziva na ništa manje od rastavljanja struktura moći koje su uništiti našu civilizaciju i spriječiti nas da se pridružimo prosvijetljeno galaktičko partnerstvo ... ... Čovjek koji izgleda da dijeli mišljenje mnogih tražitelja istine širom svijeta.

Sheehanov govor počeo je sažetkom njegova rada kao narodnog zastupnika za otkrivanje stranaca koji je uključivao pristup klasificiranim dijelovima iz Projekta Bluebook, koji navodno sadrži fotografski dokaz o oborenoj letjelici s tuđim simbolima.Ono što je najvažnije, gospodin Sheehan je objasnio kako Papa Franjo želi izbjeći vrstu kaosa koji je zahvatio Katoličku crkvu u vrijeme Galileja kada je otkriveno da Zemlja nije središte Svemira. Za sljedeći veliki pomak u ljudskoj svijesti, on želi pozicionirati Katoličku crkvu i isusovački red da integriraju stvarnost izvanzemaljske egzistencije kao i evoluciju 6. fakulteta ljudske svijesti ... \ t Aliensa, a vođe svake religije imaju odgovornost da pomognu obrazovati mase prije "Dana otkrivanja"

  vatikan 6                                                                     Daniel Sheehan na događaju „Kontakt u pustinji“      


U.I.P SAŽETAK

Prije objavljivanja ovog posta pitao sam tim o svojim mislima o tome trebam li staviti ovo na web stranicu ili ne, neposredan odgovor je bio veliki DA! Ovo je područje koje izaziva misao i da li ste religiozni ili ne, religija je područje koje bi moglo stvoriti mnogo poremećaja širom svijeta, kada dođe do otkrića o životu izvanzemaljaca.

Molim vas da cijenite činjenicu da su neki od nas iz U.I.P-a vjernici u Boga, a neki nisu, tako da ne sudimo ljude na bilo koji način, ali kao što svi znamo da su oni vani ekstremni u svojim pogledima! Uzmite one idiote ISIS-a koji samo vjeruju u ono u što vjeruju (što je samo smrt i uništenje) i također iz kršćanske perspektive. To ide s bilo kojim uvjerenjem uključujući i neke ateiste koji su također bliski kad je riječ o vanzemaljcima.

Ja osobno poznajem mnoge religiozne ljude, kršćane, muslimane, Židove, hinduse itd., Koji svi vjeruju u oboje - njihovog Boga i postojanje vanzemaljaca! S ovakvom statistikom (molimo kliknite OVDJE!) Ne može se poreći činjenica da Nismo sami u veličanstvenom Svemiru!

Hoće li Papa obavijestiti svijet da dolaze vanzemaljci? Vjerojatno ne, ali hoće li se to dogoditi jednog dana u bliskoj budućnosti? DA U to sam siguran.

To je o ujedinjenju ljudi ovoga svijeta kako bi se povezali sa Bićima koja nisu od ovoga svijeta… .je važan korak naprijed za cijelo čovječanstvo bez obzira na vaše uvjerenje.


Dolazi nova Zora za čovječanstvo.

vatikan 7     vatikan 7     


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Bez obzira na to je li ta tvrdnja istinita, dvije su stvari sigurne: trebamo SADA VJEROJATI da ET postoje, a ovaj je papa predan transformiranju načina na koji svi mi živimo u ovom svijetu! Jednom je istraživač i pisac Tom Horn rekao da je čak razgovarao s nekim astronomima u Vatikanskoj opservatoriji na vrhu Grahama i razgovarali s njim otvoreno i objasnili mu da traže izvanzemaljsku inteligenciju i planete unutar naših solarnih sustava ... Vatikan očito ozbiljno shvaća cijeli "život izvan planete Zemlje". Horn je također rekao da je u kontaktu s NASA-inom znanstvenicom i rekao joj je:

"Ne postoji pitanje da postoje vanzemaljska bića i da su oni vani i ako hoćemo, možemo ih kontaktirati, bez sumnje."Vatikan se gura na prvo mjesto u promatranju,"što je tamo gore" već dugo vremena. Vatikan traži ta ET bića i oni također znaju da su ova izvanzemaljska  bića na putu, a neki čak i ovdje već, i samo je pitanje vremena kada će napraviti VELIKU najavu da su ovdje. Vatikan vjeruje da je "nešto" definitivno tamo gore ... ... i dolazi ovamo!

  vatikan 8                                                        Vanzemaljci nisu zadovoljni načinom na koji tretiramo naš Planet na kojem živimo!  

Neke druge zanimljive misli su, prema riječima pastora Charlesa Lawsona, da se takozvana "Zelena revolucija" upravo događa. Ova Zelena revolucija dio je "jedne svjetske vlade" i pokušaj je da vas dovede pod kišobran ovih dolazećih stranaca, koji su zasadili ljudsku rasu na Zemlji. Možda će Novi svjetski poredak biti jedan ujedinjeni svijet s vanzemaljcima !? Vanzemaljci nas promatraju i intenzivno promatraju, dok oni vide ono što smo mi ljudi učinili ovom prekrasnom Planetu Zemlji i zabrinuti su da nismo voljni prestati uništavati Zemlju, što je nešto što NEĆE dopustiti da se dogodi. Kako bi izbjegli potpuno uništenje planete Zemlje, Vanzemaljci su se odlučili vratiti i otkriti se, kako bi objavili svijetu da mi ljudi moramo nešto učiniti s našim planetom prije nego što bude prekasno!

Pretpostavljam da ovdje mora biti veliko pitanje, kako mogu biti tako sigurni da nešto odatle dolazi tamo, na put dolje ?! Očigledno je da mnogi astronomi Vatikana sa svojim ogromnim teleskopom (neki pozicionirani u SAD-u) neprestano promatraju nebo, i navodno, prema glasinama, rečeno je da mogu vidjeti što dolazi prema nama, a Katolička crkva je nazivajući ga "vanzemaljskim spasiteljima".

                         


Ako je ova navodna "Zelena revolucija" uistinu istinita, nema nikakve sumnje da je Vatikan povezan s "Zelenom revolucijom" i pogodite što, možda čak i povezati s CERN-om i LHC strojem. Vatikan očito zna da će CERN uskoro otvoriti zvijezdana vrata / crvotočinu / drugu Dimenziju, a Vatikan je u prvom planu da se upozna s navodnim vanzemaljskim spasiocima. Ako je to istina, onda je nekako smisleno zašto je Papa nedavno izjavio svijetu da će krstiti sve "Posjete vanzemaljaca", što je prihvaćanje Istine u sebi. Ako je sve to vrlo istinito i to je dio te takozvane "Zelene revolucije", onda kako će oni željeti da nevjernici i ne-mislioci vjeruju da vanzemaljci dolaze? Možda smo svi pogriješili i upotrijebit će takozvani „projekt Bluebeam“ i možda u kombinaciji s rezultatima CERN-ovih aktivnosti kako bi nas pripremili za neizbježni „kontakt vanzemaljaca“? Svijet se priprema za kontakt izvanzemaljaca putem medija, znanosti i televizije, pa mislim da nije baš veliko iznenađenje što će religija odigrati veliku ulogu u svemu tome!

      

vatikan 9                                                    Hoće li LHC otvoriti Vrata drugim vanzemaljskim bićima?    

Jeziva stvar o svemu tome je da je nekoliko jezuitskih svećenika umrlo pod vrlo neobičnim sumnjivim okolnostima. Bio je to jedan muškarac zvan Malachi Martin, koji je bio katolički svećenik i pisac u katoličkoj crkvi. Prvobitno je bio određen kao isusovački svećenik koji je ikada pokušao otkriti tajne svijetu, a umro je pod sumnjivim okolnostima prije nego što je uspio reći istinu - Malachi Martin je umro od moždanog krvarenja,koji se desio u njegovom stana u Manhattan 1999., četiri dana nakon 78. rođendana .... slučajno, Veliki hadronski sudarač je konačno izgrađen otprilike u isto vrijeme kad i njegova smrt !? Još jedan prilično čudan incident bio je tijekom intervjua na talijanskom televizijskom kanalu, drugi jezuitski svećenik, koji je pokušavao reći svijetu istinu o tome što se zapravo događa u Vatikanu, kasnije je pronađen mrtav s užetom oko vrata. Treći isusovački svećenik, pokušavajući reći ljudima ono što se događa, također je umro pod sumnjivim okolnostima. Neki ljudi kažu da je jasno da su ta trojica svećenika točno znali što Vatikan smišlja, a njihova iznenadna smrt potencijalno je znak da je Vatikan uključen u sumnjivi plan da dođe do jedne svjetske vlade i religije. Da su vanzemaljci zapravo demoni s neba, što bi sugeriralo zašto pastor Charles vjeruje da će to biti neka vrsta zlog oblika koji dolazi kroz…. Ali, budimo iskreni prema sebi, ne znamo što bi moglo doći iz druge Dimenzije !?


U.I.P SAŽETAK
Pa drugi tjedan smo predstavili svijetu da će Papa 'potvrditi da se katolička crkva priprema za kontakt s vanzemaljcima', ali to se očito nikada nije dogodilo i da budemo fer, mi, momci na UIP-u, znamo da nije i  neće se dogoditi. Osjećali smo da je to sjajna priča s kojom je ovaj papa na vlasti u ovom trenutku doveo do teme o vanzemaljcima nekoliko puta… posljednji put kad je potvrdio svijetu da će “Krstiti sva vanzemaljska bića”. koji to žele ”Dakle, tko zna, možda ćemo jednog dana imati naslove vijesti o tom događaju!Jasno je da Vatikan zna da tamo ima života i svuda oko nas, stoga imaju ogromne profesionalne teleskope posvuda po svijetu, kojima upravljaju vodeći astronomi iz Vatikana! A ovaj prividni interes u LHC-u u CERN-u pomalo zbunjujući ... ... gotovo zvuči kao zabava dobrodošlice za "ono što dolazi" već je planirano !?


izvor
https://www.ufointernationalproject.com/ufo-topics/the-vaticans-secret-alien-plans-and-the-importance-of-cern/
https://www.ufointernationalproject.com/latest-news/5th-june-2015-the-pope-is-to-declare-the-aliens-are-coming-apparently/

Komentiraj (0 Komentara)

Postoje li u Iraku Zvjezdana vrata 3 dio

19 Svi 2019
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Šokantno! Iračka vlada priznaje da su Nibiru i Anunnaki STVARNI

Tijekom posjeta guverneru Dhi Qar, irački ministar prometa rekao je da je Dhi-Qar mjesto održavanja prve zračne luke, tvrdi da je prva zračna luka sagrađena prije 7000 godina u Iraku od strane drevnih Sumerana, rekao je drevni vanzemaljci Anunnaki koristio je zračnu luku za istraživanje svemira i čak otkrio Pluton.

Kazem Finjan: "Možda mnogi od ljudi u provinciji Dhi Qar ne znaju da je prva zračna luka izgrađena na planetu Zemlji prije 5.000 godina, prije kršćanske ere, izgrađena ovdje, u Dhi Qaru. Ako ne vjerujete Pročitao sam knjigu velikog povjesničara Zecharije Sitchina, stručnjaka za sumerske studije, čitao knjige Samuela Kramera ili knjigu koju je napisao HG Wells (sic) o ovome: Povijest počinje iz Sumera. Zračna luka izgrađena na planetu, koji je bio na ovom mjestu.

Kazem Finjan: "Ovo je najsigurnije mjesto za avione da slete i polete jer neki meteorološki faktori koji ograničavaju manevarsku sposobnost aviona ne postoje u zračnoj luci Dhi Qar. Ne samo iznad zračne luke,  nebo diljem Dhi Qara sigurno je za avione, jer ovdje nema negativnih meteoroloških utjecaja. Atmosfera u Dhi Qaru je pozitivna, odavde su sumerski svemirski brodovi krenuli prema drugim planetima, a Sumerani su prvi otkrili 12. planet, koji je priznat od strane NASA-e te ga je nazvala Nibiru, a koja svoju orbitu oko sunca dovršava svakih 3600 godina.

To je ono što je rekao irački ministar prometa, i svima nama jasno da taj ministar zna o čemu govori, a to potvrđuje postojanjeizvanzemaljaca i teoriju drevnih vanzemaljaca.ovaj Soft Disclosure nikada neće biti služben I još važnije, vanzemaljci još uvijek znaju da veliki dio populacije još uvijek želi biti negativan i stoga ih ne prisiljava na situacije za koje nisu mentalno ili duhovno spremni. Na neki način, prvi put, kad sam razmišljao o tim ljudima, "meka objava" tijekom razdoblja od nekoliko godina može biti najbolji način da ova grupa "dođe".


izvor
https://www.disclose.tv/shocking-iraqi-government-admits-nibiru-and-anunnaki-are-real-313485

Komentiraj (0 Komentara)

WMD hosting

wmd dno