Petak 26 Travanj 2019

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

NLO,made in Nikola Tesla

25 Tra 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Futuristički NLO Nikole Tesle

Nikola Tesla smatra se jednim od najinovativnijih i najtajanstvenijih ljudi koji su ikada živjeli.Da Tesla nije izmislio i istražio sve što je učinio u svoje vrijeme, naša tehnologija danas bi bila znatno lošija. No, postoji li još nešto od Tesle? Je li imao kontakt s vanzemaljcima kao što je javno tvrdio?On je jedan od najnevjerojatnijih izumitelja koja je naša civilizacija ikada poznavala, a njegovo znanje i ideje su otišli daleko i izvan onoga što je poznato i prihvaćeno u njegovu životu.Tesla je bio genij, a njegovi izumi i ideje nisu imali granica.

  TESLA UFO 2         

Prije više od stotinu godina, tijekom prvog desetljeća dvadesetog stoljeća, Tesla je podnio zahtjev za patentiranje posebnog zrakoplova koji je nazvao "prvim svjetskim letećim tanjurom", prvim svjetskim NLO-em.Metode korištene u dizajnu letećeg tanjura odgovarale su opisima onih koji su tvrdili da su vidjeli  NLO-o iznutra: s diskoidnim kondenzatorom dovoljne veličine da osiguraju dovoljan potisak za letenje, dok su drugi mali kondenzatori dopuštali kontrolu smjera leteći tanjura, na koji je dodao sustav žiroskopske stabilizacije i električnu kontrolu pogona.

I ako sve to nije dovoljno, Tesla je imao više; unutrašnjost broda opremljena je ravnim zaslonom i vanjskim videokamerama za mrtve točke na pilotu.

Teslin NLO ima oči, a one su napravljene od elektrooptičkih leća, raspoređenih u kvadrante, što je pilotu omogućilo da vidi sve. Zasloni i monitori smješteni su na konzoli na kojoj preglednik može promatrati sva područja oko vozila, a Teslin nevjerojatan izum uključivao je povećavajuće leće koje su se mogle koristiti bez mijenjanja položaja.

U osnovi, riječ je o nevjerojatno dobro dizajniranom zrakoplovu, koji danas možemo izgraditi. Ili smo ga već izgradili? Što se dogodilo s ovim izumom? Zašto ne letimo u svemir s Teslinim nevjerojatnim izumom?


Patent je bio odobren, NLO ili, kako se već naziva, IFO, kao što je bio identifikovan kao nezasitna mašta, Tesle, imao je manu: budući da NLO nije uključivao sopstveni izvor energije, trebalo je da ga napajaju kule sa bežičnim prenosom energije, Teslini izvori „slobodne energije“.Nedostatak finansijskih sredstava doveo je do napuštanja razvoja tornjeva, tako da je, na kraju, i NLO pao u tamu, a Teslin NLO ili bolje rečeno IFO nikada nije napravljen.

Ali nebrzat sa zaklučkom? Ne budite tako sigurni jer je američka tajna služba zapljenila sve patente koji pripadaju Tesli nakon njegove smrti "iz razloga nacionalne sigurnosti".Sada, ako su Tesline ideje bile lude kako su ih neke kategorizirale, zašto bi Tajna služba SAD-a preuzela patente iz razloga nacionalne sigurnosti? Hmmm, razmislimo malo o tome.Ideje velikog Nikole Tesle su nevjerojatne i još bolje, daleko ispred svog vremena, mnogi njegovi izumi, usmjereni na doprinos svjetskom miru kroz pristup slobodnoj energiji, ali i vlade i finansijeri tog vremena, nisu pratili napredak Teslinog um; Godinama kasnije, nacisti su koristili njegove revolucionarne modele i tehnološke projekte (ne onako kako je to on zamišljao), a sada mnoge njegove projekte drži tajna služba, daleko od očiju javnosti.

izvor:https://www.ancient-code.com/this-was-nikola-teslas-futuristic-ufo/

Komentiraj (0 Komentara)

Energetske linije zemlje

25 Tra 2019
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

energetske linije

Zemljine najmoćnije točke energije povezane s 'Ley Lines' su otkrivene

U slučaju da se uopće osjećate ugodno sa čakrama, znate da su one toliko bitne za našu prilagodbu i vitalnost.Nadalje, slično, kao što imamo čakre, tako ih ima i Zemlja. Slično tome, budući da su kroz naše tijelo prisutne linije vitalnosti, također su tu i po cijeloj zemlji - samo se Gaijine vitalne linije nazivaju ley linije i one prenose vitalnost.

Ley linije
 prenose vitalnost između vibracijskih fokusa na kojima se susreću, i kao što se događa, te točke prijelaza dodatno su dio dijela svjetski najposjećenijih mjesta, uključujući Angkor Wat, piramide, Machu Picchu i Stonehenge.Dok relativno malo društava danas još uvijek zapovijeda ley linijama, ipak ljudski napredak je zaostao. Kineska su društva provjerila aludirala na njih kao krilate linije zmija, a Aboridžini Australije nazvali su ih linijama snova. Negdje drugdje na planeti poznati su kao linije duša ili ley linije.Štoviše, upravo na tim točkama prijelaza, gdje se te energije susreću, otkrivamo čakre majke zemlje.

earths most powerful energy points connected by ley lines revealed 140142     

Konkretno, sakralna čakra ima svoj unutrašnjost u titcaca kamenu i ta vitalnost seže do Machu Picchua. Isto tako, imperativ je da dvije ley linije koje se susreću na jezeru Titicaca budu poznate kao ogromne mitske linije zmija, uključujući i mušku nevjerojatnu liniju zmija koja se povezuje s planinom Shastom.Nadalje, ženska nevjerojatna mitska zvijer spaja jezero Titicaca s Uluru, koji  još slave lokalna aboridžinska plemena.Ista ženska iznimno krilate linije zmija također se povezuje sa Stonehengeom, koji sjedi na srčanoj čakri Zemlje.

Grlena čakra je jedna od glavnih čakri koja nije povezana ni s jednom velikom krilatom linijom zmija, nego je još uvijek iz ogromne vitalnosti, što pojašnjava zašto je ona bila u središtu toliko povijesti čovječanstva.

Različite  alternativne čakre, treće oko  kreće zbog tajanstvenog doba. Budući da smo trenutno u doba Vodenjaka, treće oko nalazi se u blizini Stonehengea; kada uđemo u doba Jarca, čakra će se preseliti u Brazil. Krunska čakra prikladno je smještena na jednom od najznačajnijih vrhova na planeti, na planini Kailas, na planinama Himalaja. S obzirom na mogućnost punog Mjeseca u Škorpionu, brojni mještani hvale svaki dolazak punog mjeseca u Škorpionu (što se događa svake godine u travnju ili svibnju).

Leyove linije su 5 elementarnih energetskih valova koji teku oko Zemlje neposredno ispod i iznad površine Zemlje. Svaki od njih odgovara sinusnom valu koji se vrti oko Zemlje, oscilirajući jednom prema gore i jednom prema dolje. Ley linije, ili energetski kanali, rotiraju oko svoje vlastite osi poput elektromagnetskih linija i imaju promjer od oko 100 km (obujam zemlje za usporedbu oko 400'000 km). U 5 Leyovih linija teče životna struja, koja energično animira i opskrbljuje biljni, životinjski i ljudski svijet i pod utjecajem je magnetskog polja. Oni su također u vezi i rezonanciji s pet baza stvaranja, 5 elemenata i 5 područja.

U nekoliko svjetskih karata, na kojima su prikazane gotovo neistražene ley linije, mogu se naći samo 1 ili 2 svjetski obuhvatne krivulje, što je samo djelomično točno i ne otkriva veze. Jer kao što ćemo uskoro vidjeti, samo sa 5 ley linija postaje koherentan s osnovama stvaranja i tek tada iz njega izlaze geometrijske zemljane rešetke.

Ime Ley Lines, ili Lay Lines, danas se koristi za sve moguće energetske linije, u južnoj Engleskoj često već za povezivanje od jednog monolita do drugog. To je zato što je ime izvorno izvedeno iz aktualnog popisa engleskih sela sa sufiksima -leigh ili -ley (stari engleski za "čišćenje, čišćenje"). No, ovo rasprostranjeno mišljenje temelji se samo na publikaciji Alfreda Watkinsa iz 1921., koja je nadalje posumnjala da bi to mogle biti stare prave staze koje su rezultat najkraćih vizualnih veza. Danas se shvaćaju kao ley linije (svete ili zmajske linije), uglavnom, aranžmani ili veze oznaka zemlje, poput megalita, prapovijesnih kultnih mjesta ili crkvenih zgrada. Ili se tvrdi da su Leyove linije drugo ime za zračenje Zemlje, ali one sadrže 3 geomantičke mreže i nema valovitih linija. Najbliže objašnjenje  je da je Ley Linija bila pretpovijesni sustav nacionalnog mjerenja na temelju astronomskih načela. No, energetski su temelji odredili mjesto i orijentaciju zgrada.

Ley rešetke iz svete geometrijeSada se sve lijepo uklapa, jer se iz sjecišta pet ley linija pojavljuju 3 ley rešetke pred našim očima, s oblicima iz svete geometrije.

Mreža tetraedraTa se tetraedarska rešetka pojavljuje prvo kada spojimo 12 glavnih sučelja ley linija. Tetraedar odgovara trostranioj piramidi s 4 lica. To je jedan od osnovnih elementa metafizičkog stvaranja i pojavljuje se u kubičnom kristalnom sustavu. U kemiji, ona igra važnu ulogu u prostornom rasporedu atoma, budući da su 4 vodikova atoma u molekuli metana tetraedralno raspoređena oko ugljikovog atoma. Ugljikovi atomi u dijamantnoj rešetki također su tetraedarski, a svaki atom je okružen s 4 tetraedarska atoma. 2 tetraedre zajedno tvore i zvjezdasti tetraedar.

Piramidalna mreža

Iz horizontalnog spoja 12 glavnih sučelja pet ley linija i njihovih sučelja na gornjim i donjim valovima pojavljuje se piramidalna rešetka. Četverostrana piramida s 5 lica odgovara oktaedru jer se sastoji od dvije piramide spojene na bazi. To također objašnjava zašto su Atlantijci izgradili piramide na takvim sučeljima kako bi stvorili vezu i rezonanciju s Leyovim linijama i njihovim energijama.

 solarsystem      

Mreža DodekahedronaAko sada spojimo preostala sučelja, pojavljuje se dodekaedar, drugo platonsko tijelo od 12 jednakostraničnih peterokutnih površina. 10 diljem svijeta i 2 iznad Sjevernog i Južnog pola. Ove dvije točke su uporišta koja se ne vide na 2 dimenzionalnim kartama jer povezuju liniju s osovinom na svih 5 uglova, što opet odgovara polovima Zemlje i magnetskom polju. Dakle, postoji 12 područja oko 12 centara koji omogućuju tijek božanskih energija, u svih 12 dimenzija stvaranja istovremeno. Zato i dodekaedar duhovne vizije odgovara takozvanoj Kristovoj mreži, istoj formi, ali gotovo beskrajno većoj jer obuhvaća cjelokupno materijalno stvaranje.

 

izvor: https://www.disclose.tv/earths-most-powerful-energy-points-connected-by-ley-lines-revealed-315261

 

 

Komentiraj (0 Komentara)

Galaktička federacija,nadgleda planet Zemlju

23 Tra 2019
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaGalaktička Federacija, također nazvana Galaktička Federacija Svjetlosti, Konfederacija (Planeta), Međuzvjezdani savez, Sfera kao savez ili Galaktička Federacija Svjetova, je suradnja svemirskih putujućih civilizacija u našoj galaksiji Mliječnoj stazi. Federacija se sastoji od stotina tisuća članova i osnovana je prije nekoliko milijuna godina, nakon niza ratova u konstelaciji Lyra. Uništavanje koje se dogodilo tom prilikom dovelo je do toga da preživjeli pokušavaju od  riješiti galaktičke sukobe na miran način.Svaka naseljena galaksija u našem svemiru ima federaciju, ali naša je jedna od najstarijih.

Galaktička Federacija raspolaže ogromnom flotom svemirskih brodova koji posreduju, ili, interveniraju na bilo kojem mjestu gdje sukobi predstoje. Međudimenzionalne tehnologije koje mogu koristiti su tako tehnološki razvijene,da ne  možemo ni tu vrstu tehnologije. Njihova kontrola energije gotovo je savršena, tako da stvari poput dematerijalizacije,  nevidljivosti ili stvaranja malih sfera energije koje se mogu upotrbiti radi izvršenja zadatka (na primjer za stvaranje krugova u žitu) uopće nije problem.

Njihovi su brodovibio brodovii na njima postoje šume ravnice polja jer su veličine jednog planeta. Flota Federacije sastoji se od brodova država sudionica i nekoliko pojedinačnih flota. Neke od tih flota predvode zapovjednici koji su  poznati na Zemlji i ponekad su predstavljeni, kao što su Ashtar i Hatonn. Ove je započelo prije nekih 50 godina .

GF ship       

Galaktičku federaciju kontrolira veliko vijeće, sastavljeno od manjih vijeća, koja se sastoje od čak i manjih vijeća, od kojih svako ima zastupljenost od svih zasebnih članova. Na taj način ova ogromna organizacija ostaje upravljiva. Hijerarhija među članovima obično je određena njihovim duhovnim razvojem. Najviše evoluirani članovi su prekrasna svjetlosna bića koja izražavaju Božju volju.

U ovom trenutku značajan dio Galaktičke Federacije je prisutan oko planeta Zemlje kako bi se burni kraj našeg ciklusa dvoličnosti doveo do sretnog završetka. Iako se čitav naš svemir uzdiže uzašašće Zemlje je druga priča. Milijuni brodova koji trenutno lebde oko Zemlje otprilike su podijeljeni u tri sloja, od kojih vanjski sloj sadrži najveće brodove . To nije privremeno, već stalni dolazak i odlazak svih vrsta brodova koji koriste hipersvemir i zvjezdana vrata poput sunca  kako bi putovali do svojih planeta ili drugih mjesta u svemiru.

  rings

      

                   
Tri sloja svemirskih brodova Galaktičke Federacije (što naravno treba tumačiti trodimenzionalno). Stalno prate Zemlju i osiguravaju da niti jedna vrsta s manje prijateljskim namjerama  ne može posjetiti Zemlju

 

Budući da je populacija na Zemlji ljudska, ljudske civilizacije unutar Galaktičke federacije igraju važnu ulogu u pomoći u našem procesu uskrsnuća. Za ovu skupinu pripadaju, na primjer, Plejadanci i Sirijci. Oko 40% Galaktičke Federacije su ljudska bića, ostalo se sastoji od drugih vrsta i svjetlosnih bića. Mnogi od njih dijele genetsku vezu s nama, ali su razvijeniji od nas.Oni su posjetili naš planet prije milijune godina i ostavili su mnoge atefakte kao što su zgrade i umjetnički predmeti, iako su mnoge od njih napravili negativni stranci koji nisu dio Galaktičke federacije.Ova veza s izvanzemaljcima je skrivena što je više moguće od strane mainstream znanosti, koja je pod kontrolom iluminata.

 

     pleiades pyramids

Slika kompleksa podvodne piramide nalik konstelaciji Plejada (4). Ako unesete te koordinate (41 13 '30 "N, 72 41'W) u programu Google Earth, stižete na Long Island Sound, duboki zaljev od 20 do 100 metara u blizini New Yorka. Slika je dio" The Orion Conspiracy "

 

Da bi se što je više moguće pridržavalo Univerzalnog Zakona o neinterferenciji, Galaktička Federacija je do sada na minimum sačuvala kontakt sa zemljanima. Ljudi koje izravno kontaktiraju, kao što su Švicarski Billy Meier, Carlos Diaz iz Meksika (5) i Howard Menger iz SAD-a (6), često imaju genetsku vezu s određenom galaktičkom civilizacijom. Oni u ime njih žive život na Zemlji, tako da se njihova iskustva mogu dijeliti kasnije. Kako se to obično događa u višoj dimenziji, drugi mogu doslovno dotaknuti energiju određenog iskustva i ponovno ga proživjeti (7).

 

Samo iz iznimak nastaju prijateljstva između prijateljskih stranaca i zemljana kada se to prvotno nije planiralo dogoditi . Uglavnom ostaju u pozadini što je više moguće. Međutim, oni su jamstvo da proces Uzašašća ide po planu i da djelovanja iluminata, koji pokušavaju sve da ometaju taj proces, nisu previše djelotvorni.Šprječavaju nuklearne napade i ratove , čišćenje radioaktivnog otpada, uklanjanje (kemijskog) onečišćenja, kemijske tragove i bolesti te minimiziranje učinaka prirodnih,ili namjerno izazvanih katastrofa, itd.

 

zemaljskim vladama je sve to poznato,i kad dođe vrijeme,sve če biti javno obzanjeno

mogao bi netkoreči,zašto vas do danas nismo upoznali,niste jer oni koji sve planiraju o tome donose odluku,kada i gdje.

 

izvor:http://thegreaterpicture.com/galactic-federation.html

 

 

 

      

Komentiraj (0 Komentara)

Sve još čudnije

23 Tra 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Novosti :vanzemaljske megastrukture: Stvari koje su još čudnije

Napomena: možda ćete biti zainteresovani za ovu informaciju o "Tabbijevoj zvijezdi"  i izvanzemaljskoj  Megastrukturi, i ovu novu znanstvenu teoriju koja kaže da vanzemaljci možda isisavaju svoju zvijezdu za sirovine.Priča o toj vanzemaljskoj megastrukturi koja može da postoji oko udaljene zvjezde, koja blokira njeno svetlo za neparne periode vremena - pa, stvari su postale još čudnije.

   dyson sphere artist 2 600x315         

Znanstvenike je zbunjivalio, kako to da ta udaljena zvijezda gubi 20% svoga sjaja, to je nešto što zvijezde jednostavno ne rade. Zvijezde ponekad oslabe, sigurno, ali samo malo. Ne 20% ili više.

Nejasno je: Kometa ili vanzemaljci?

Dosad su postojala dva prijedloga: ili je možda roj kometa (nešto što je odbačeno kao malo vjerovatno), ili ... možda su to vanzemaljci. Naime, možda su vanzemaljci izgradili gigantsku megastrukturu oko zvijezde, a to je ono što je odgovorno za zatamnjenje zvijezde KIC 8462852 (također poznate kao "Tabbijeva zvijezda" nakon što je astronom Tabetha Boyajian primijetio fenomen). Neki znanstvenici su otišli toliko daleko da su nagađali da zvijezda može biti obuhvaćena Dysonovom sferom, hipotetičkom strukturom koj prikuplja energiju,a koju je prvi predložio fizičar Freeman Dyson. Dysonova sfera koju je izgradila vanzemaljska rasa.

 

Zapanjujuće otkriće
Svemirski teleskop Kepler koji je korišten za otkrivanje čudnog efekta zamračenja KIC 8462852 ima samo nekoliko godina stare  podatake o "Tabbijevoj zvijezdi". Ali sada, astronom Bradley Schaefer sa Državnog sveučilišta Louisiana,nakon što je pregledao fotografske ploče neba iz prošlog desetljeća je otkrio. Tijekom prošlog stoljeća, svjetlosni učinak zvijezde smanjio se za 19% - što za zvijezde nije poznato  da se to ikada desilo. Schaefer je to nazvao "potpuno bez presedana za bilo koju zvijezdu F-tipa."

Astronom Tabetha Boyajian je primijetio da Schaeferovo otkriće mijenja ravnotežu stvari. Ranije se govorilo da hipoteza o kometi „raskrinkava“ ideju da je zatamnjenje proizvod vanzemaljske rase. Ali sada, Tabetha Boyajian kaž: to je pogled kroz prozor. "Ovo mjenja  hipotezu o kometi", rekla je za ugledni znanstveni časopis New Scientist. "Potrebno nam je više podataka kroz kontinuirano praćenje kako bi se otkrilo što se događa."

izvor:http://www.area51.org/alien-megastructure-update-things-just-got-weirder/?utm_content=bufferc1dbb&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

 

 

Komentiraj (0 Komentara)

WMD hosting

wmd dno