Petak 12 Travanj 2024

Pretraga

Panika

27 Srp 2011
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
Prestrašeni Kanađani
VIDEO: Panika zbog NLO-a ili obične oluje?
ufoGrađani Montreala ostali su šokirani nakon što se 21. srpnja iznad njihovog grada pojavio olujni oblak u obliku letećeg tanjura. Naizgled obično nevrijeme postalo je, navodno, pravim izvorom panike.
Građane je prestrašio oblik oblaka zato što su sumnjali da se u oluji skriva izvanzemaljska letjelica, nalik onoj iz filma Dan nezavisnosti. No, ono što je možda najzanimljivije jest da njihov strah nije posve neutemeljen.

Naime, dokumenti američke Vlade navodno još od 1957. i slučaja Fort Belvoir tvrde da se izvanzemaljske letjelice često kriju u oblacima. No, zašto bi oblaci bili baš oblika letećeg tanjura?

Neki sugeriraju da se radi o sofisticiranom uređaju za 'nevidljivost' kojeg koriste izvanzemaljci, a koji omogućuje da letjelica proizvede vlastiti 'oblak' oko sebe. Drugi čak tvrde da nije riječ samo o uređaju za prikrivanje već da se radi o pravoj tehnologiji kontrole vremenskih prilika.

Tko je u pravu? Je li zbilja riječ o izvanzemaljskoj tehnologiji ili samo o oblaku zanimljivog oblika? Provjerite u videu:
video link


autor
K.L.
preuzeto sa
www.net.hr

Građane, je, prestrašio, oblik, oblaka zato
O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno