Nedjelja 2 Listopad 2022

Pretraga

Dječak je snimio NLO u Indiji

07 Tra 2022
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Dječak je snimio NLO u Indiji

Indijski dječak uočio je neidentificirani leteći objekt na nebu. To je izjavio ufolog Scott Waring. Waring je na svom blogu objavio još jedan NLO video. Njegov autor bio je dječak koji živi u Indiji. "Budući da je svjedok dijete... Nisam želio tražiti više informacija da ga čuvam", rekao je ufolog. Scott Waring je također dodao da je sigurnost djece najvažnija. Ali to je potpuno isti svjetleći objekt koji je vidio ranije. Ufolog je vidio neidentificirane leteće objekte u mnogim različitim gradovima Indije. "Vanzemaljci očito pokušavaju biti viđeni", zaključio je stručnjak.

izvor
https://ufonews.su/news111/676.htm

 

 

Komentiraj (0 Komentara)

Pentagonu su dodijeljena sredstva za lov na NLO-e i hvatanje vanzemaljaca

03 Tra 2022
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Pentagonu su dodijeljena sredstva za lov na NLO-e i hvatanje vanzemaljaca

NLO

Potraga i identifikacija stranaca u Sjedinjenim Državama proglašena je jednom od važnih zadaća vojske.U Sjedinjenim Državama osnovana je posebna služba u sustavu Ministarstva obrane Pentagona. Naziv novog odjela u odjelu govori o glavnim zadaćama koje stoje pred vojskom - odjelu za praćenje anomalija i razjašnjavanje njihove prirode (ASRO - Anomaly Surveillance and Resolution Office). Prema News.ru, zaposlenici odjela analizirat će izvješća vojnih pilota, obavještajnih časnika o sastanku s NLO-om.Pentagon je još u lipnju američkom Kongresu predstavio posebno izvješće u kojem se izvještava o važnosti i hitnosti stvaranja posebnog odjela za potragu i otkrivanje izvanzemaljaca. Kongresmenima je trebalo šest mjeseci da shvate važnost problema. Kao rezultat toga, američki zakonodavci pristali su izdvojiti mnogo novca iz proračuna za neidentificirane objekte i neidentificirane zračne fenomene.Američko ministarstvo obrane ozbiljno vjeruje da ih tvorci i "piloti" ovih neidentificiranih uređaja šalju u Sjedinjene Države radi špijunaže. Publikacija podsjeća da je Radna skupina UAP-a, stvorena 2004., koja se bavila "kontaktima s vanzemaljcima", bila skromna struktura u sklopu američkog Ministarstva mornarice i nije imala takva sredstva i ovlasti kao novi odjel.
Kongresu je bio uvjerljiv argument da bi ASRO mogao stati na kraj raspravi o prirodi NLO-a i ukazati na zemlju ili zemlje koje imaju tako visoku tehnologiju. Ali to je ako, naravno, vojni odjel uspije presresti barem jedan od ovih objekata. U međuvremenu su svjedoci iz redova vojske tvrdili da su neki objekti izvodili manevre koji se ne uklapaju u zakone aerodinamike. Još jedan argument u korist financiranja novog odjela bio je strah da bi NLO-i mogli predstavljati prijetnju zrakoplovima. U izvješću je čak navedeno 11 slučajeva kada su vojni piloti nekim čudom uspjeli izbjeći sudar s čudnim objektima na nebu.Vatreni lobisti za stvaranje novog odjela bili su republikanska senatorica Kirsten Gillibrand i demokratski kongresmen Ruben Gallego. Potom su pripremili izmjene i dopune Zakona o državnoj ovlasti.“Ponosan sam što je moj amandman za osnivanje stalne istraživačke jedinice UAP-a na popisu zadataka NDAA. Ako naši konkurenti ili neke druge zajednice imaju takve tehnologije, trebali bismo znati za to. Skrivanje glave u pijesak je neprihvatljivo”, napisao je Gillibrand na društvenim mrežama.

NLO1 500x506

No, nije mogla odoljeti i dopustila si je šalu u Kongresu, poručivši kolegama da će se za sljedeću sjednicu morati pripremiti "s predstavnicima vanzemaljaca".Šalu su podržali i američki politolozi. Predložili su zbog političke korektnosti promjenu oznake NLO-a (NLO) u NVA - neidentificirani zračni fenomen (UAP), kako se ne bi vrijeđali osjećaji vanzemaljaca. Iako su mnogi bili ozbiljno iznenađeni što su zakonodavci dodijelili sredstva u sumnjive svrhe, jer je sve izgrađeno na nagađanjima i pretpostavkama.Ali Gillibrand je uvjeren da će, kada uočavanje NLO-a postane službeni zadatak američke protuobavještajne službe, sav smijeh prestati. A ranije su se takva izvješća doživljavala s nepovjerenjem, a pilote su optuživali da imaju bogatu maštu. Jednom riječju, svi bi trebali shvatiti da je sve vrlo ozbiljno, sažima kongresmen.Iako bivši član Zastupničkog doma američkog Kongresa Harry Reid već zna sve o NLO-ima. Ne bez razloga, 2019. Reed je rekao da su vanzemaljski brodovi koji su jurili razarač američke mornarice pripadali ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu.

Rid 500x300

James Woolsey, bivši direktor CIA-e, potvrdio je postojanje NLO-a . Postao je treći šef obavještajne službe koji se složio s postojanjem neidentificiranih letećih objekata. Pentagon je 2020. službeno objavio snimke američke mornarice koje pokazuju "zračne pojave" koje vlasti te zemlje opisuju kao "neidentificirane". Zašto postoje šefovi CIA-e, čak je i predsjednik Barack Obama priznao da postoje NLO-i u laboratorijima CIA-e i Pentagona . A znanstvenik iz SAD-a Frederic Portigal vidio je u svemirskom teleskopu NLO koji velikom brzinom juri prema zemlji

.Ruski kozmonaut Mikhail Kornienko također vjeruje u postojanje vanzemaljskih stvorenja , iako on sam nije vidio NLO. “Ako je svemir beskonačan, onda bi bilo nekako drsko sumnjati ili misliti da smo mi jedini. Osim toga, postoji takva znanost kao ufologija. A to su potvrdili i naši američki i naši kolege”, rekao je kozmonaut.NLO-e su vidjeli i drugi ruski kozmonauti. Tako je u ljeto 2020. kozmonaut Ivan Vagner, koji se nalazi na ISS-u, na svojoj Twitter stranici objavio nevjerojatan video. Astronaut je uspio fotografirati čak pet NLO- a koji lete iznad južne hemisfere.

 

izvor
https://bloknot.ru/v-mire/pentagonu-vy-delili-finansirovanie-na-ohotu-za-nlo-i-poimku-inoplanetyan-854908.html

Komentiraj (0 Komentara)

Najveća NLO žarišna točka 2021. mogla bi biti Sjeverna Irska

29 Pro 2021
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Kako počinje odbrojavanje do 2022., pogled unatrag na 2021. počinje sa smrtima slavnih osoba i velikim vijestima, a zatim prelazi na Najbolje od, Najgore, Najviše poboljšano i Najveće povećanje. U toj posljednjoj kategoriji, Sjeverna Irska je u utrci za najveće povećanje uočavanja NLO-a. Što izvanzemaljci vide u Sjevernoj Irskoj?

Opširnije...

Komentiraj (0 Komentara)

Jesu li opažanja NLO-a u porastu? Unatoč modernim tehnologijama, opažanja se i dalje događaju

02 Stu 2021
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Jesu li u porastu opažanja tajanstvenih objekata na nebu iznad Amerike i drugih dijelova svijeta? Zašto navodimo baš Ameriku, zato što je tamo broj prijavljenih slučajeva daleko največi, ne znam da li u ostalim krajevima ljudi ne prijavljuju kad vide nešto čudno ili se podaci zataškavaju, ali u Americi je tako kako jest...

Opširnije...

Komentiraj (0 Komentara)

Zavjera, zataškavanje i nevjerojatni izgubljeni snimci NLO-a na Big Sur-u

26 Kol 2021
(Reading time: 7 - 13 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna

Za svakog od nas koji pratimo UFO tematiku možda jedna stvar koja nam je svima u mislima je ona kako još nema konkretnih dokaza. Ustvari, pitanje da li je moguće da su svjetske vlade uložile stvarno toliko ogromne napore u zataškavanje, skrivanje, zamračivanje ili čak uništenje svih dokaza ili izvješća koji bi upučivali na posjetu izvanzemaljskih bića na naš planet, jer smatraju da svekolika javnost još nije spremna za jednu takvu objavu!?

Opširnije...

Komentiraj (0 Komentara)

WMD hosting

wmd dno