Utorak 14 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tajna društva

SMAK SVJETA

08 Ožu 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
  smak_svjeta

Ako ste među onima koji vjeruju da nam se sudnji dan opako približio, stižu loše vijesti. Nakon što je utvrđeno da 21. 12. 2012. nije fatalan datum, skupina kršćana iz SAD-a objavila je novu teoriju. Odnosno – dvije teorije.

Sudionici tzv. projekta Caravan već pet mjeseci su na cesti. Ljudi koji su se pridružili ovom projektu vjeruju da nas smak svijeta očekuje 21. svibnja 2011. i krenuli su na dug put kako bi ostatak svijeta obavijestili o tome.

 

Iza sebe su ostavili sve – obitelji, nekretnine, pokretnine, prijatelje i karijere, te su odlučili posljednje mjesece svog života provesti na cesti.

Idejni začetnik ovog projekta je kontroverzni kršćanski radijski mogul Harold Camping.

Po njegovom učenju 21. svibnja 2011. svijet će pogoditi veliki potres od kojeg će cijela Zemlja podrhtavati, nakon čega će se pojaviti Isus i povesti odabrane sa sobom u nebo. Ovo je, prema Campingu, tek prvi dio smaka svijeta. Naime, oni rijetki koji prežive potres naredna 153 dana, do konačnog kraja svijeta 21. listopada, provest će okruženi smrti i užasom, tvrde sljedbenici ovog projekta i ističu da 'Biblija to garantira'.

Na pitanje 'Što će ako se probude 22. svibnja?' ne žele odgovoriti jer bi to značilo da sumnjaju u Bibliju.

Camping je ranije tvrdio da će kraj svijeta nastupiti 6. rujna 1994., a svoju grešku danas pravda nekakvim krivim znakovima koji su ga odvukli od inicijalne računice da je 2011. fatalna godina, prenosi CNN.

IZVOR

www.net.hr

smak svjeta,zemlja, podrhtavanje,pokretnine,prijatelji

O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno