Utorak 5 Ožujak 2024

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Da li su vanzemaljci namjerno prekinuli Indijsku misiju na Mjesecu?

10 Ruj 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

ISRO(Indijska svemirska agencija) još uvijek proučava razloge gubitka komunikacije s Chandrayaan-2 modulom. Sabir Hussain, Indijski stručnjak za NLO, smatra da gubitak komunikacije koji su ISRO znanstvenici pretrpjeli neposredno prije nego što je modul sletio na Mjesečevu površinu nije slučajnost, već upozorenje izvanzemaljaca.

ISRO modul

Ne samo Indijci, već je i cijeli svijet čekao da se ambiciozni ISRO-ov svemirski brod Chandrayaan-2 spusti na Mjesec 7. rujna. Na žalost, komunikacije između kontrole misije u Bengaluru i broda Chandrayaan-2 izgubljene su nekoliko minuta prije dolaska na odredište. Ovo je bilo velik udarac za ISRO. ISRO još uvijek proučava razloge gubitka komunikacije s Chandrayaan-2 brodom. U međuvremenu, evo nekoliko teorija, koje uključuju izvanzemaljce koji ometaju slijetanje broda Chandrayaan-2 na površinu Mjeseca.

Prema izvješću Deccan Chronicle-sa, Sabir Hussain, neovisni istraživač koji se bazirao u Chennaiju o viđenjima NLO-a i direktor Indijskog društva za proučavanje NLO-a (INSUFOS), smatra da je gubitak komunikacije koji su Indijski znanstvenici pretrpjeli sa zemljom prije spuštanja na Mjesečevu površinu nije slučajnost, već upozorenje izvanzemaljaca.

U intervjuu za Deccan Chronicle, Sabir Hussain je rekao, "Neće vam biti dopušteno sletjeti na Mjesec, osim ako oni 'odluče da vam to dopuste. Istraživači neidentificiranih letećih objekata (NLO) širom svijeta vjeruju da su vanzemaljci poslali poruku indijskoj vladi da riješi svoje muke prije nego što krene istraživati druge svjetove. "

 107974752 mediaitem107973397

"Kao istraživač koji proučava NLO-e kao i nuklearno oružje, neuspjeh Chandrayaan-2 uopće me ne iznenađuje", citirao je Hussaina Deccan Chronicle.
"U posljednje vrijeme neki indijski ministri daju vrlo neodgovorne i opasne izjave o uporabi nuklearnog oružja. Da smo ozbiljno shvatili upozorenja o vanzemaljskoj aktivnosti, ova situacija bi se mogla spriječiti. Što mislite zašto su Amerikanci odbili otići na Mjesec nakon 1973.? " - pita se Hussain.

Prema izvješću Deccan Chronicle-a, Hussain je dalje tvrdio: "I Indija i Pakistan otvoreno su jedni drugima prijetili nuklearnim napadima. Ali ono što vodstvo obje ove zemlje ne shvaća jest da mogu koristiti svoje nuklearno oružje samo ako vanzemaljci tako odluče! Po mom mišljenju, ova epizoda o Vikramu samo je upozorenje indijskom rukovodstvu od strane vanzemaljaca da ako se ne možete pobrinuti za svoj vlastiti svijet, onda ne dolaze ni u naš. Vjerojatno će uslijediti još poruka.
S tim se slaže i časnik lansiranja raketa zrakoplovstva SAD-a Robert Salas, koji je bio svjedok NLO-a koji je 1967. isključio 10 nuklearnih raketa pod njegovim zapovjedništvom. "

Također je naveo brojne slučajeve i izjave u prilog svojoj tvrdnji da se vanzemaljci upliću u svjetske nuklearne afere.

Hussain je na kraju rekao: "Vanzemaljci su vrlo zabrinuti zbog ljudi koji se igraju nuklearnim oružjem. U razdoblju od 2014. do 2015. godine igrali su se s američkim nosačima nuklearnih zrakoplova, Theodoreom Rooseveltom i Nimitzom, kako su neki američki mornarički časnici prepričavali New York Timesu u Svibnja 2019. "

 

Izvor

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno