Srijeda 6 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Neobična pojava pored mjesecu

15 Ruj 2019
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nepoznati tamni predmet visio je u pozadini mjeseca

Krajem prošlog tjedna stanovnici indonezijske provincije Aceh bili su svjedoci neobične pojave. Uveče su očevici primijetili nešto iznenađujuće na nebu: zakrivljen tamni predmet ogromne veličine pojavio se sa strane mjeseca. Zbunjeni Indonežanci su sa svojim mobitelima počeli snimati neobičnu pojavu. Videozapisi koje su dobili brzo su se proširili po internetu, privlačeći pozornost desetaka tisuća korisnika.

 

normal 1402670957 1    
Ufolozi i drugi neovisni istraživači pomno su proučavali ove video zapise i došli do zaključka da su originalni (a bilo ih je previše da bi mistificirali istu stvar). Ipak, priroda objekta ostaje potpuna tajna za sve: očevidce, korisnike interneta, NLO istraživače i tako dalje. Od nekih se očekuje da hipoteziraju letjelicu predstavnika izvanzemaljske civilizacije . Prema drugima, ovaj tajni zrakoplov pripada vojsci. I drugi su potpuno skloni vjerovanju da je neko fantastično živo biće lebdjelo iznad Aceha.

Znakovito je da u Indoneziji od davnina postoje legende o letećim kolima, slične vimanama iz drevne indijske literature. Ipak, prema lokalnim legendama, u tim se nebeskim letjelicama ne kreću bogovi, već isključivo zle sile koje žele unijeti nesreću za sva živa bića. Stoga nije iznenađujuće da su neki indonezijski svjedoci bili zbunjeni jer su bili preplašeni i uplašeni prisjećajući se priča svojih djedova i baka.


izvor

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno