Petak 12 Travanj 2024

Pretraga

Najveća NLO žarišna točka 2021. mogla bi biti Sjeverna Irska

29 Pro 2021
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Kako počinje odbrojavanje do 2022., pogled unatrag na 2021. počinje sa smrtima slavnih osoba i velikim vijestima, a zatim prelazi na Najbolje od, Najgore, Najviše poboljšano i Najveće povećanje. U toj posljednjoj kategoriji, Sjeverna Irska je u utrci za najveće povećanje uočavanja NLO-a. Što izvanzemaljci vide u Sjevernoj Irskoj?

sjeverna irskanlo2021
“Od tajanstvenih letjelica disk oblika iznad planine Slemish u Co Antrimu do čudnih snimaka uočenih na CCTV nadzornim kamerama, prošle godine su se u Sjevernoj Irskoj ponovno povećala neobjašnjiva viđenja. Policija je tijekom 2021. primila osam viđenja u Sjevernoj Irskoj, što je povećanje u odnosu na šest takvih prijava 2020. i četiri u 2019. Rekli bi onako odokativno konstantnih 30 posto godišnje.
Možda se to ne čini puno, ali čime se NAŠE područje ima pohvaliti za 2021.? Belfast Telegraph i drugi britanski medijski izvori preuzeli su ove statistike iz baze podataka Policijske službe Sjeverne Irske (PSNI), koja prati izvješća o “neidentificiranim letećim objektima (NLO), fenomenima Ariela, neidentificiranim fenomenima Ariela, svjetlima na nebu , Vanzemaljcima i izvanzemaljcima.” Unatoč ovom neobičnom i značajnom povećanju uočavanja, glasnogovornik PSNI-a rekao je da nisu provedene nikakve istrage u vezi s tim incidentima.

“Istraživači NLO-a nastoje objasniti ovaj misteriozni objekt uočen na nebu iznad Co Fermanagha. Sivi oblik fotografirao je lokalni vijećnik Sinn Feina Sheamus Greene dok je hodao udaljenim područjem malo prije Božića.”

Činilo se da je siječanj bio veliki mjesec za NLO-e u Sjevernoj Irskoj, jer je lokalni političar izvijestio da ih je vidio dvaput u jednom tjednu u okrugu Fermanaghone, dok The Belfast Telegraph kaže da je bilo “izvješća o svemirskom brodu i bljeskanju svjetla u području Downpatrick na 17. siječnja.” U svibnju je PSNI pozvan na dva viđenja — bijela svjetla koja prate helikopter u području Maghaberryja i disk na nebu u području Slemish okruga Antrim. U srpnju je došlo do izvješća o “čudnim slikama” na televizijijskoj nadzornoj kameri (CCTV) u kući u području Newtownabbeyja i o objektu u obliku kupole s osam svjetala na nebu u području Saintfielda, a u studenom je netko prijavio “neobično jaka svjetla na nebu.” Iako to zvuče kao tipična viđenja NLO-a, sljedeća dva su možda bila nešto drugo.

“U rujnu je zaprimljena prijava u području Lisburna o “vanzemaljcima u spavaćoj sobi”, dok je u listopadu jedan zatočeni pacijent prijavio da su ga oteli vanzemaljci.”

“Vanzemaljci u spavaćoj sobi” zvuči kao naslov tabloida, ali možda ga treba shvatiti ozbiljno budući da je Lisburn također bio mjesto čudnog viđenja NLO-a 2020. godine kada je “bilo izvješće o NLO-u “s mnogo svjetlucavih svjetala koja nisu stvarala buku” lebdeći na nebu iznad Dunmurraya na periferiji Lisburna oko 30 minuta.” To dolazi iz izvješća s kraja 2020. u kojem se govori o "Broj viđenja NLO-a u Sjevernoj Irskoj porastao je u 2020."

cuo sam i da je Balkan ok                                                                                                                                                Čuo sam da je i Balkan ok za posjetiti...

Zvuči li kao da je Sjeverna Irska zabrinuta zbog NLO-a... ili je ponosna na njihov interes za to područje? Belfast Telegraph je ove godine izvijestio i o izvješću Pentagona o NLO-u američkom Kongresu io nedostatku interesa britanske vlade za neidentificirane zračne fenomene (UAP) “jer u više od 50 godina nijedno takvo izvješće nije ukazivalo na postojanje bilo kakve vojne prijetnje po Ujedinjeno Kraljevstvo.” Možda je to problem - Sjeverna Irska želi da vlada istraži njihov neobičan godišnji porast NLO-a, a Downing Street 10 nije zainteresiran.

Šteta što se nisu obratili kraljevskoj obitelji prije smrti obožavatelja NLO-a princa Filipa.

Izvori:

https://www.belfasttelegraph.co.uk/news/northern-ireland/reports-of-unexplained-sightings-in-skies-above-northern-ireland-increase-41184119.html

https://www.belfasttelegraph.co.uk/sunday-life/news/sinn-feins-greene-sees-mysterious-orange-lights-and-ufo-in-skies-over-fermanagh-39975435.html

https://www.irishexaminer.com/news/arid-40198086.html

https://mysteriousuniverse.org/2020/11/prince-phillip-royal-ufologist/

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno