Srijeda 15 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ZANIMLJIVO

17 Srp 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 ScreenShot020  

Svemirci će invaziju na Zemlju započeti u Kruševcu!Kruševljani već danima pričaju o tajanstvenim letjelicama koje nadlijeću njihov grad, a neki su uvjereni da će međugalaktički rat započeti upravo kod njih.

Nedavna najava američkog tabloida Weekly World News da će u studenom izvanzemaljci s planete Zeeba napasti Zemlju najviše je, čini se, zabrinula građane Kruševca u središnjoj Srbiji.

Prema pisanju beogradskih Večernjih novosti, Kruševljani već danima pričaju o tajanstvenim letjelicama koje nadlijeću njihov grad, a neki su uvjereni da će međugalaktički rat započeti upravo ondje. Naime, početkom ovog mjeseca Kruševljane su nekoliko noći zaredom uznemiravali neobični zvuci i čudne letjelice koje su parale nebo. Dok jedni tvrde da je riječ o borbenim zrakoplovima NATO-a, drugi su skloniji priči o NLO-ima.

"Autentična" snimka

Na lokalnoj televiziji čak je prikazana snimka jedne od tih letjelica koju je redakciji poslao neki anonimni građanin.

- Videozapis je amaterski i nije najjasniji, no vidi se dovoljno i čuju se parajući zvuci tog letećeg objekta. Kada smo prikazali snimku, telefon se užario, a gledatelji su počeli potvrđivati da su i oni svjedočili sličnim pojavama - kazao je Igor Milosavljević, voditelj emisije u kojoj je snimka prikazana.

Sve u svemu, Kruševljani su uvjereni da će izvanzemaljci, ako su doista krenuli u invaziju na zemlju, najprije sletjeti u njihov grad.

 

 

Preuzeto sa

www.hercegovina.info

 

 

 

na,lokalnoj,televiziji,cak,je

 

O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno