Četvrtak 2 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

SMAK SVIJETA 21 LISTOPADA

24 Svi 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 ScreenShot006  Camping se napokon pojavio i najavio novi smak svijeta za 21. listopada!
Kraj svijeta nam se još uvijek približava', uporan je američki vođa sekte Harold Camping objavivši novi datum - 21. listopad.
U prvom obraćanju javnosti nakon neuspjele prognoze jer se u subotu u 18 sati nije dogodilo ništa, Camping je kazao kako je 'pogrešno protumačio Bibliju' te da se 21. svibnja nije dogodio smak svijeta već 'spiritualni početak fizičkog kraja'.
Ne mijenjamo datum, samo smo naučili da sve ovo moramo gledati sa spiritualnije strane. No 21. listopada svijet će biti uništen i neće se raditi o pet mjeseci uništavanje, već će se sve dogoditi odjednom', kazao je na konferenciji za novinare.
Također, cijela priča je navela Campinga i na promjenu taktike. Dok je Family Radio dosad tisuće dolara trošio na plakata na kojima su se odbrojavali dani, sad će se usmjeriti više na vjersku glazbu i Božje riječi.

'Više ne moramo govoriti o kraju svijeta, svijet je itekako upozoren', kazao je Camping koji nije htio preuzeti nikakvu odgovornost za bol i patnju koju je možda prouzrokovao nekome svojim pogrešnim proricanjem. 'Nikad nisam rekao da sam nepogrešiv, ali Bog je nepogrešiv', poručio je Camping.
autor
J.G
preuzeto sa
www.dnevnik.hr

..............................................................................................................................
kome odgovara ovo sijanje panike,ovo me podsjeca na jedan davni dogadaj u Austriji
neko je u javnost pustija informaciju da bazna stanica mobitela koja se nalazi na nekoj zgradi emitira snazno i opasno EM zracenje.Stanovnici tih zgrada su se masovno iseljavali prodavali svoje stanove ispod cjene,samo da se isele.
Nakon par godina opet je izasla u javnost informacija da su znanstvenici pogrijesili u vezi  EM zracenja bazne stanice mobitela.Stanovnici zgrada su se poceli vracati kupovali su ponovno svoje iseljene stanove ali po 5 puta vecoj cjeni.
Zar i Jehovini Svjedoci nisu za 1914 govorili smak svjeta,i nije se desija.Sada kazu to niko nezna osim Jehove,pa navode dogadaje koji se imaju desiti prije toga,npr matej 24;6-14
hoce li se to ikad desiti zivi bili pa vidjeli,nema razloga za strah i paniku.
........................................................................................................................................

vise,ne moramo,govoriti,o kraju,svijeta
O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno