Utorak 14 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Žena u filmu Charlieja Chaplina iz 1928. razgovara na mobitel

25 Lis 2010
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

chaplin

 

JEDAN je veliki zaljubljenik u filmove Charlieja Chaplina još uvijek u šoku jer je u jednom od njih uočio ženu kako razgovara na mobitel. Budući da se radi o filmu iz 1928. godine, kada su i fiksni telefoni bili prava rijetkost, ne čudi što je neimenovani muškarac i sam zapanjen svojim otkrićem...

Vremenska putnica, luđakinja ili nešto treće?

Muškarac koji inače i sam snima filmove kaže kako već godinu dana pregledava tu snimku i pokušava naći prihvatljivo objašnjenje. Na snimci se vidi kako žena prolazi i govori u predmet koji drži prislonjen na uho. Zaista izgleda kao danas sasvim uobičajen prizor nekoga tko čavrlja s prijateljem no uzevši u obzir da se radi o 1928. godini, nikome nije jasno o čemu se tu radi. Redatelj koji ju je uočio pokušao je naći neko objašnjenje, a jedino što je smislio je da je žena vremenska putnica, za što i sam kaže da je prilično smiješno.

Bolji odgovor nije mogla pronaći niti publika na festivalu kojoj je redatelj s odličnim okom za primjećivanje detalja pustio usporene snimke. "Stotine ljudi bilo je u publici i nitko nije mogao pronaći logično objašnjenje. Jednostavno nitko ne zna o čemu bi se tu moglo raditi", rekao je muškarac te pozvao sve da u komentarima na njegov video na YouTubeu pokušaju objasniti otkud ženi u 1928. godini mobilni telefon.

Pogledajte video:

 

izvor: index.hr

najstariji, mobitel, na, svijetu, charlie, chaplin

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno