Subota 4 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

''Teorije'' zavjere

ELITA U PANICI: MISTERIOZNA SMRT DAVIDA ROCKEFELLERA? JACOB ROTSCHILD, TRENUTNO U KOMI

17 Srp 2015
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

rokfeler rotsild“Vijest nije potvrđena niti opovrgnuta … Mnogi bi u svijetu htjeli da je istinita, a preporučuje se praćenje i drugih subjekata, engleske kraljice (kao i sotonista i onih koji su izazvali nevine ljudske žrtve) i ekumenista”, sličnim komentarima obiluju grčki mediji, a u svjetlu svoje najnovije ekonomske situacije.

David Rockefeller rođen 1915. u tadašnjoj najvećoj privatnoj rezidenciji u New Yorku

Posljednje informacije ukazuju da je David Rockefeller umro 24. lipnja. David je rođen 12. lipnja 1915. godine u New Yorku. Bio jedan od šefova Iluminata, dok je u mnogim institucijama imao upravnu funkciju – mislimo na institucije kao što su Bildeberški klub, Trilateralna komisija, Vijeće za vanjske odnose, ali i mnoge od naftnih kompanija – Chevron – kemijsko-farmaceutske, poljoprivredno-prehrambene, bankarstva, itd.
Ovdje je red podsjetiti i na to, da je sadašnje sjedište Ujedinjenih naroda u New Yorku izgrađeno na zemljištu koje je donirao David Rockefeller, za kojeg se tvrdi da je navodno nedavno dobio šestu transplantaciju srca. Rockfellerovo bogatstvo se procjenjuje na 340 milijardi dolara.

“Lešinari (bankarski) već su na zajedničkom ručku! Svjetski cionizam u šoku (na “onom svijetu”): 24. lipnja, umro David Rockefeller, a 25. lipnja pao “u komu” Jacob Rotschield “, komentari su posljednjih dana i sati, posebno na grčkim portalima, a prenosi vaseljenska.com.

David Rockefeller je hazarski Židov i bio je najstariji živući predvodnik svog hazarskog plemena Rockefeller, odnosno plemena koje vlada ili misli da vlada ovim svijetom.

Mislim da nije neophodno podsjetiit, da ima gospodarsku moć nad svim bankarskim institucijama zapadne imperije.
Obitelji Rothschild potpunu kontrolu britanske ekonomije koja je postala financijski centar svijeta po tom pitanju.

Rothschildi su imali potpunu kontrolu svih središnjih banaka zapadnih zemalja (europskih i američkih) i mnogih na istoku (Australija, Japan, Južna Koreja, itd). Ove dvije obitelji u posljednjih dvije stotine godina imale su ekstremno negativni utjecaj u svijetu, posebno u Sjevernoj Americi i Europi.
Tako da se trenutni financijski sustav temelji na njima i nijedna banka zapadnih zemalja nije isključena!

Priča se da je Rockefeller, s vremena na vrijeme svoju staračku krv zamjenjivao zdravom dječjom krvi, djece “kreirane”, posebno za to.

(VIDEO) Bogovi novca – Wall Street i propast američkog stoljeća

To je i razlog što je Rockefeller obitelj sustavno financira eugeniku, odnosno “ubijanje” čovječanstva. Oni su obitelj koja je javno priznala da je financirala projekte za kontrolu stanovništva putem masovnog cijepljenja, a koje je sadržavalo toksične dodatke koji uzrokuju neplodnost i sterilitet kod žena i muškaraca te spontane pobačaje kod žena.

Ovo vam može izmamiti skeptični osmijeh, ali do sada sve su glasine bile istinite, pa čak i više od toga …

Informacije o sotonskim ritualima svih kraljevskih europskih obitelji s ljudskim žrtvama u europskim dvoraca ili katedralama potvrđene su, iu Kanadi koja se u buduće ima smatrati za kriminalno i kazneno djelo (Britanska kraljica Elizabeta – Rimski papa – Soros, krivi za zločine, kao što je trgovina ljudima i ubojstvo djece)

Ovaj izvještaj je jako bitan jer je riječ o obitelji Rockefeller koja generacijama provodi eugeniku čovječanstva, a čija zaklada i dan danas financira gotovo svaku novu vakcinu koja izlazi na tržište. Ova obitelj zajedno sa Rotschldom i angloelitom i znanstvenim šarlatanima izgradila je tijekom godina cijelu paradigmu socijalne politike s ciljem smanjivanja broja živih ljudi na planeti, ali s genetskim prizvucima. Oni financiraju ubijanje ljude i u zemljama trećeg svijeta, institute za kontrolu uma ali i sve organizacije koje brinu o širenju zla i grijeha u društvu. Oni su sufinancijeri svih ratova prošlosti i današnjice i njihovo bogatstvo raste razmjerno ubijenim ljudima. Oni su osnovali mnoštvo tajnih organizacija za upravljanje planetom i zemljanima koje imaju za obično roblje, a koje (roblje) ne zna prepoznati istinu čak ni onda kada im se to javno objavi – piše u grčkom ellaniapili.

David Rockefeller, čovjek koji je umislio da je veći od Boga, a to uvjerenje daje mu njegovo masonsko božanstvo pod nazivom Val, koje mu kao vođa masonskih organizacija predaje svoj život, na prvu bi rekli kako se ničega ne boji. No čini se da se Rockefeller više od svega bojao smrti jer je već mrtav ali ga njegovo bogatstvo održavalo u životu sve do sada.

Rockefeller je 6 puta spriječio svoju smrt tuđim, mladim srcem od kojeg, kako je rekao, svaki put nanovo osjeća mladost a što je zaista monstruozno ako imamo u vidu da tisuće ljudi, djece umire pod njegovom palicom, a isto toliko ih ne može dobiti priliku za novi život transplantacijom jer za to nemaju novca. Ići na transplantaciju srca sa 99 godina je zaista bolesno pogotovo ako si već 5 puta prije toga uzeo tuđe srce kako bi mogao živjeti a to je samo dokaz da se Rockefeller boji smrti – jako. Zašto se boji? Boji li se vječnosti koja ga čeka? Zar 100 godina života nije bilo dovoljno? Pa on je odavno mrtav a na životu su ga održavala samo tuđa srca, što je dokaz njegove dijaboličnosti. Jer tko zna tko je izgubio život da bi Rockefeller mogao živjeti i ubijati, po šesti put!

Dakle, ova informacija potvrđuje da naši tlačitelji počinju brzo napuštati našu planetu unatoč mnogim novinskim člancima koji su pisali o njihovim podzemnim bunkerima koji će im omogućiti da prežive nakon globalne promjene. Ali uzalud … oni neće moći preživjeti.

Schumanove vibracije-rezonance permanentno se povećavaju na planetarnom nivou i sada već iznose oko 12Hz. Zbog visoke vibracijske energije koja je usmjerena zemlji iz centra galaksije, vibracije su sve brže i više. Ovaj proces će dramatično intenzivirati nakon određenih “činjenica” (koje se budu odigrale). Oni koji su se našli u situacijama sebičnosti, odvajanja-razdora, straha i zlobe, njihovo fizičko tijelo neće primati ove rezonantne valove, niti će na koji način biti korisni za čovječanstvo, čak štoviše, bit će izloženi njima i po njih će biti negativnog utjecaja.

Svjetlost će uvijek sijati, zato što je Bog Svjetlost!

Izvor: http://ellaniapili.blogspot.com/2015/07/david-rockefe

http://croative.net/?p=34732

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno