Ponedjeljak 13 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

''Teorije'' zavjere

Star gate ili samo mašta?

11 Lip 2015
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 star gate

 

Uzbunjivač kapetan Kej je autor nekih fantastičnih tvrdnji o postojanju tajne Svemirske armade kojom rukovodi globalna organizacija po imenu Odbrambene snage Zemlje.

Pošto je služio skoro tri godine na ogromnom svemirskom brodu, kapetan Kej je odlučio da je vrijeme da predstavi neke podatke, odbacivši pseudonim i otkrivši svoje pravo ime – Rendi Kramer. On je naveo da je sujelovao u ovim tajnim projektima od 1987. godine, kada je imao 17 godina.

Narednih 17 godina je proveo na Marsu, radeći kao dio

Odbrambenih snaga Marsa (MDF), koje su u vlasništvu Korporacije marsovske kolonije (MCC), konglomerata banaka, vlasti i tehnoloških kompanija.


Kramerov tim je izdvojen iz specijalnog ogranka američkih marinaca, a njihova misija je bila da štite novouspostavljene marsovske kolonije. Njegova služba na Marsu se završila nakon što je njegova baza uništena od strane četiri različite vanzemaljske vrste koje su u to vreme bile prisutne na planeti.

Dobar Kramerov položaj u MCC mu je osigurao regrutovanje u druge programe, u koje spadaju i Odbrambene snage Zemlje (EDF).

On je obučen u tajnoj bazi na Mjesecu koja se zove Komanda lunarnih operacija, ali i na Saturnovom satelitu Titan, daleko u svemiru. EDF su posjedovale tri različite lake borbene letelice i tri različita bombardera.

Oni su za međuzvjezdana putovanja koristili pet divovskih nosača u obliku cigare koji su mogli da nose na tisuče manjih letjelica. Kramer je služio na jednom takvom nosaču po imenu EDF SS Nautilus.

Flota svemirskih plovila je posjedovala različite pogonske sisteme, superiornije u odnosu na bilo šta drugo dostupno na Zemlji u to vrijeme. Kramer je samo naveo da je korišćen pogon na fisiju i fuziju, ali i antigravitaciona tehnologija koju su dobili od Sivih vanzemaljaca.

Kramer je naglasio koliko je bilo važno da MCC i EDF ostanu tajna kada je otkrio da su za vrijeme njihovih misija bili isključeni svi vidovi komunikacije sa Zemljom. Opasnost globalnog razotkrivanja bi bila suviše velika ukoliko bi neko pokušao da pokupi njihov signal.


Nakon što je odslužio 20 godina, kapetan Kej je časno penzionisan. Njegova ceremonija penzionisanja se odvila na mračnoj strani Meseca, a prisustvovali su joj visoko rangirani zvaničnici, među kojima i bivši sekretar odbrane, Donald Ramsfeld.

Interesantno je da je Rendi Kramer rekao da je njegovo razotkrivanje odobreno od strane vrhovnih vojnih zvaničnika.

Možda je on to izmislio kako bi pokrio nedostatak dokaza, ali njegova priča je veoma slična onima koje su ispričali Endrju Basijago, Majkl Relf i mnogi drugi, što ukazuje na to da svi oni opisuju istu stvar.

Da li će vojni zvaničnici uskoro potvrditi njegove riječi i razotkriti čitavu stvar? Ostaje da vidimo…

preneseno sa
http://webtribune.rs/

 

 

 

 

 

 

svemirskih,lovila,flota,tajna,koja

           

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno