Srijeda 27 Svibanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tajna društva

ESKALACIJA NEOBICNIH POJAVA NA NEBU

20 Tra 2011
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
   ScreenShot003

Prošlu godinu i početak ove obilježio je porast u zabilježenim slučajevima NLO-a diljem svijeta, pa tako i iznad Europe. U tome prednjači Rusija iznad koje su viđene brojne svjetlosne anomalije, letjelice, a navodno čak i izvanzemaljci.

Jedan od nedavnih slučajeva odigrao se iznad Moskve. Tada su primijećena neobična crvena svjetla koja lebde iznad grada. Pojava je snimljena kamerom, a osim velikog objekta koji je ritmički pulsirao, zabilježen je i manji objekt koji se iz velike letjelice spustio prema tlu.

Veliki crveni objekt lebdio je na mjestu nekoliko minuta, pa se pretpostavlja da nije riječ o helikopteru ili zrakoplovu. Također, to je samo jedna od brojnih neobjašnjenih pojava kojima sve češće imamo priliku svjedočiti na nebu, posebno iznad velikih svjetskih gradova.

Od brojnih teorija skeptika koji pokušavaju odgonetnuti ove pojave, samo jedna teorija je da se u ovom slučaju radi tek o odsjaju ukrasnih lampica. Ako već ne možemo sa sigurnošću reći što je na snimci, možete li dokučiti je li snimka barem autentična?Pogledajte videohttp://youtu.be/KLXD4G5nDuEpreuzeto sa

www.net.hrveliki,crveni,objekt,lebdio

O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno