Nedjelja 3 Ožujak 2024

Pretraga

Tajna društva

Sastanci Eisenhower-a sa Vanzemaljcima - Samo vrh ledenog brijega - UVOD

13 Svi 2019
(Reading time: 5 - 9 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Dana 11. prosinca 1984. malo poznati televizijski producent i istraživač NLO-a - Jamie Shandera - pronašao je omotnicu naslovljeno na njega. Paket nije imao povratnu adresu, ali je sadržavao kopije dokumenata koji bi promijenili ljudsku percepciju dvadesetog stoljeća i događaje koji su ga možda oblikovali.
Sami su dokumenti pohranjeni u dvije role 35mm filma. Prvi koji je Shandera pregledao bio je označen kao "Top Secret / Majic Eyes Only" - naslov je bio još intrigantniji - "Briefing Document: Majestic 12 / Pripremljen za predsjednika Dwighta D. Eisenhowera."

eisenhower with an alien

Čini se da su tajna pisma otkrila poznatu prisutnost izvanzemaljaca ovdje na Zemlji. Grupa Majestic 12 bila je zbroj vrhunskih znanstvenika i vojnih vođa koji su osnovani 1947. kako bi istražili fenomen NLO-a.
I papiri i grupa Majestic 12, o kojoj su govorili, FBI je na kraju zanemario i označio kao prijevaru nakon što su istraživali te tvrdnje. Ukazali su na određene stvari kao što je kako je napisan datum, pa čak i na to kako su dokumenti bili označeni kao dokaz te da nisu izvorni ili autentični službeni papiri.
Međutim, ako je vjerovati dokumentima - a tu je i lavina svjedočenja koja bi sugerirala da su doista istinite - onda se čini da je to bio samo vrh ledenog brijega.
Prije nego što krenemo na to, međutim, pogledajte video ispod koji gleda na Majestic 12 zavjeru, kao i na priču o Jamie Shanderi:

Eisenhowerovi zloglasni sastanci
Eisenhower je iznenada nestao navečer 20. veljače 1954. Ubrzo su kružile glasine i strahovi da je možda umro, na što je službeni odgovor bio da je predsjednik morao proći hitnu stomatološku provjeru i da se dobro oporavlja. U stvarnosti, predsjednik je odveden na hitan sastanak s vanzemaljskom rasom za koju se kaže da su iz zvijezda Plejadija konstelacije. Oni se često nazivaju Nordicima zbog plavih očiju, plave kose i blijede kože, ali znamo ih i kao "Čuvari", neki čak nagađaju i sami anunnaki.
Rečeno je da se sastanak održao u zrakoplovnoj bazi Edwards, u praznom hangaru. Iako točne pojedinosti razgovora nisu u potpunosti poznate, čini se da su Nordijci nudili pomoć s tehnologijom, medicinskim postupcima i napretkom, te odvajanjem od fosilnih goriva na čistu energiju. Međutim, dogovor nije postignut i sastanak je napušten.
Prema toj priči, ovo je bilo vrijeme kada je i druga rasa vanzemaljaca također stupila u kontakt s Eisenhowerom i čelnicima Sjedinjenih Država. Za razliku od nordijaca, međutim, Graysi su uspjeli sklopiti dogovor s predsjednikom - obiljem tehnologije koja se daje samo Sjedinjenim Državama, u zamjenu za pristup selekcioniranim pripadnicima stanovništva - u suštini Graysi su dobili dozvolu za otmice i eksperimentiranje s građanima zemlje prije nego što su im izbrisali sjećanja i vratili ih neozlijeđenim.
Neki kažu da je Eisenhower bio prisiljen sklopiti ovaj dogovor, te ukazati na hladni rat i uočenu sveprisutnu prijetnju Sovjetskog Saveza. Pretpostavljajući da je priča o kontaktu istinita, hoće li Sivi dati tu tehnologiju i Rusima i tako im prenijeti ravnotežu svjetske moći i tehnologije ako se Sjedinjene Države ne dogovore?
Zamislite na trenutak da je to bio sporazum koji je postignut i koji je potpisao Eisenhower, i možete početi shvaćati zašto bi neka zemlja htjela šutjeti o tome kako su dopustili strancima kontrolu nad svojim vlastitim građanima i dali im mogučnost da budu oteti - od strane vanzemaljske rase - u zamjenu za tehnologiju i oružje.
Međutim, to nisu bili posljednji sastanci koje će Eisenhower i njegovo osoblje imati s vanzemaljcima, kao što ćemo vidjeti za trenutak.
Pogledajte kratki videozapis u nastavku. U njemu se nalazi bivši američki savjetnik Timothy Good koji govori o NLO-u i vanzemaljskom pitanju.

Misija hrabrog Thora
U ožujku 1957. u Aleksandriji, u Virginiji, čudno plovilo sletjelo je u mirno seosko polje. Ćemu je svjedoćio policajac na rutinskoj patroli. Čovjek je izašao iz letjelice i prišao službeniku, mirno tvrdeći da se zove Valiant Thor. Bio je izvanzemaljski izaslanik kojeg je poslao "Visoko Vijeće" i zatražio je od službenika da razgovara s predsjednikom Eisenhowerom.
Policajac je odveo Thora u Pentagon gdje je konačno i razgovarao s Eisenhoweroem, kao i sa ministrom obrane i drugim zajedničkim šefovima. Prema toj priči, Thoru je dodijeljen trogodišnji VIP status gdje je vodio brojne sastanke s osobama visokog utjecaja u vladi Sjedinjenih Država. Njegova je misija bila izraziti zabrinutost "Visokog Vijeća" zbog načina na koje se čovječanstvo razvijalo - posebice njegova očita požuda za nuklearnim oružjem. Da li je Valiant Thor iz iste rase stranaca kao što su Nordici - koji su se navodno prvi puta susreli s Eisenhower-om tri godine ranije, otvoreno je za raspravu.
Priča nam je poznata kroz knjigu "Stranac u Pentagonu" Franka Strangera. Pojavile su se slike navodnog Thora - nitko nije došao u napast da bi ih razvodni ili diskreditira.
Harley Byrd - nećak mnogo cijenjenog, ali kontroverznog admirala Richarda E Byrda koji je tvrdio da je letio unutar Unutrašnje zemlje blizu Sjevernog pola 1947., susrećući nacističke NLO-e dok je to činio - podupirao je priću Stranca u Pentagonu.

Pogledajte video ispod koji gleda na tajanstvenu priću i također sadrži intervju s Frankom Strangersom provedenom neposredno prije njegove smrti 2008. godine.

Projekt Pingvin i Tajanstvenih devet
Valiant Thorova očigledna misija od "Visokog Vijeća" zanimljiva je sama po sebi - osobito kada su se tajni vladini eksperimenti iz 1952. godine vezani za "kanaliziranje nefizičkih bića", nazvani "Projektni pingvin", radili u kontaktu sa sličnom grupom "nefizičkih ovozemaljskih bića".

Eksperimente je vodio dr. Henry Puharich koji je potaknuo mnoge ugledne medije i vidovnjake da sudjeluju u njima. Jedan od njih bio je indijski mistik, dr. Vinod, koji je ne samo sudjelovao u eksperimentima, već je stupio u kontakt s entitetom koji se nazivao "Devet".Devet je, rekao je kroz Vinoda, bila vječna prisutnost koja je nadgledala čovječanstvo i to je činila od samog početka vremena. Na kraju kada je upitan za njegovo ime, "duh" je odgovorio "Ja sam Atum!" Istraživanje je brzo otkrilo da je Atum ime "Boga Oca" iz drevnog Egipta - jednog od devet "Bogova Stvoritelja" drevnog egipatskog društva.

Je li Vinod doista stupio u kontakt s pretpostavljenim mitskim Enneadom koji su bili obožavani u Heliopolisu - gdje bi samo faraon "stupio u kontakt" s tim drevnim bićima kako bi vidio i dobio uputsva kako voditi svoj narod?

To savjetovanje ili obožavanje devet “bogova” također se ponavlja u kulturama diljem drevnog svijeta. Na primjer, Asteci su obožavali grupu od devet "Gospodara noći", dok je budistička religija također govorila o "Devet Nepoznatih Ljudi". Norske i Etruščanske kulture imaju daljnje legende o devet tajanstvenih bića koja nude smjernice i mudrost, a možda i najpoznatiji od svih su drevne grčke legende o Zeusu kojeg su vodili “devet bogova” koji bi ponekad intervenirali u ljudske poslove.

Puharich je 1958. godine nastavio raditi na svom privatnom imanju u New Yorku, formirajući "Okrugli stol". On je privukao ljude kao što su pisci, izumitelji i ugledni poslovni ljudi - svi koji su željeli stupiti u kontakt s "Devetim" i tražiti njegovu mudrost. Možda je najistaknutiji od njih Gene Roddenberry koji je nastavio stvarati i pisati znanstveno-fantastičnu emisiju "Star Trek".

Je li možda dobio neke informacije od tajanstvenih drevnih bića? Je li naslov kasnijeg Star Trek filma "Deep Space Nine" samo slučajnost? Možda je još važnije, da li je Valiant Thor bio poslan da se sastane s Eisenhower-om u ime devetke - isti taj "devet" koji je vodio tako velika društva kao što su drevni Egipat i antička Grčka?

Eisenhower-ove Velike kćeri i ostale objave
Eisenhowerova praunuka Laura Eisenhower ne sumnja da je bilo koji od ovih sastanaka nastavljen. Kada su je pitali o iskustvu njezina pradjeda, izjavila je da su se ti sastanci održali u pozadini svijeta koji većina nas ne shvaća da postoji. Navodi da se Drugi svjetski rat još uvijek vodio iza kulisa i da su stvari poput operacije Paperclip samo dio tog scenarija. Također je vidjela spomenutog admirala Richarda Byrda i njegovu očitu borbu s "nacističkim NLO-ima" na Antarktiku.
"To je kao da se događa cijela druga stvarnost o kojoj ne čujemo!", Rekla je, "Ovi vremenski rokovi i dublja povijest povezana s tajnim društvima, povezani s tim dubljim agendama ET-a koji postoje već tisućama godina! ”
Pogledajte nedavni intervju u nastavku koji prikazuje Lauru Eisenhower u dubokim razgovorima o izvanzemaljcima i njihovoj prisutnosti ovdje na Zemlji i tajnoj industriji svemirskih programa.

Dogovor koji je sklopljen sa Sivima doveo je do tajnih svemirskih programa, za koje tvrdi da je oko njih imala mnogo posla, a sve je više zviždača koji govore o vlastitom sudjelovanju.
Možda je procjena Laure Eisenhower o tome kako bi povijest mogla prosuditi očiglednu odluku njezina pradjeda da potpiše ugovor s vanzemaljskom rasom u zamjenu za tehnologiju - odluka koja će u stvarnosti biti samo njegovo ime - zapravo je vrlo istinita kada kaže: “ rekla bi da je on bio instrument u upozorenju (nama) na vojno-industrijski kompleks! "
U videozapisu koji slijedi prikazan je bivši kanadski ministar obrane Paul Hellyer koji otvoreno govori o ET novostima, o takvim sastancima i dogovorima koji su se dogodili između svjetskih vođa i izvanzemaljskih rasa. On je nedvojbeno najviši dužnosnik koji je iznio takve neobuzdane tvrdnje i mnogo od onoga što kaže ima sada svoju težinu, evo kako komentira Lauru Eisenhower o moći i utjecaju vojno-industrijskog kompleksa i može li to biti prava opasnost s kojom se svi suočavamo, a da ni neznamo njenu prisutnost:

 

Izvor: https://www.ufoinsight.com/eisenhower-alien-meetings-just-tip-iceberg/

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno