Četvrtak 4 Lipanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tajna društva

JOŠ JEDAN NLO

03 Velj 2012
(Reading time: 1 - 2 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
humor2


Na dnu Baltika pronađen i drugi NLO?!

Prije dvije godine na dnu Baltika pronađen je objekt sličan letećem disku, a sada je samo 200 metara dalje od tog mjesta pronađen još jedan takav objekt, koji neodoljivo podsjeća na letjelicu izvanzemaljskog porijekla.
Na dnu Baltika pronađen i drugi NLO?!

Stockholm, 03.02.2012., 11:17
Autor: B.V.
53 komentara

Prije dvije godine na dnu Baltika pronađen je objekt sličan letećem disku, a sada je samo 200 metara dalje od tog mjesta pronađen još jedan takav objekt, koji neodoljivo podsjeća na letjelicu izvanzemaljskog porijekla.
Podijeli66
NLO na dnu Baltika (Screenshot: CNN)

Lovci na blago, koji zapravo na dnu Baltičkog mora između Švedske i Finske traže vikinške i druge stare brodove, počeli su ozbiljno razmišljati o tome da izvanzemaljci doista postoje. Pronaći dva neidentificirana diska samo 200 metara jedan od drugog, i više je nego neobično, a misterij tim veći jer nitko ne zna o čemu se radi.

'Čuli smo puno različitih objašnjenja, od toga da se radi o letjelici poput Millenium Falcona Georgea Lucasa, do toga da se doslovce radi o 'nekakvom čepu koji vodi u unutarnji svijet', kao da je riječ o nekakvom paklu ispod. Nećemo znati dok se zapravo ne spustimo dolje', objasnio je vođa švedskog istraživačkog tima, Peter Lindberg.

Dakle, prvo je isti tim pronašao kružni objekt promjera preko 60 metara i na dubini od otprilike 85 metara. Još čudnije je što su iza njega bili 300 metara dugi tragovi na dnu mora, koji sugeriraju da je objekt, ili vučen po dnu, ili se radi o tragovima pada.

CNN sada prenosi kako je isti tim pronašao još jedan takav objekt, samo 200 metara od prvog. Lindbergov tim priprema poslati specijalnu podmornicu na dno i istražiti o čemu se radi.

video
http://dnevnik.hr/bin/tv/?media_id=60571226
autor
B.V.
preuzeto sa
http://dnevnik.hr
CNN sada, prenosi, kako je isti, tim pronašao, još jedan
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno