Nedjelja 12 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tajna društva

Potraga za nacističkom tehnologijom ili šta...

09 Velj 2012
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
juzni_pol

Tajni nacistički bunker

Ostaci Hitlera i Eve čekaju kloniranje na Antarktici?
Iako se znanstvenici nadaju da će u jezeru Vostok otkriti jedinstvene oblike života, nagađa se da bi u jezeru mogli pronaći puno više od onoga što očekuju.
Ruski su se znanstvenici konačno probili kroz četiri kilometra leda na Antarktici te došli do najvećeg jezera pod ledom nazvanog Vostok i starog oko 20 milijuna godina, piše dailymail.co.uk.

Znanstvenik i profesor John Priscu izjavio je da se nada da će u jezeru naći jedinstvene oblike života, no strani su se mediji raspisali o tome da to možda nije jedino što bi mogli pronaći u tom velikom jezeru.
Dok znanstvenici tragaju za novim oblicima života, ruska novinska agencija navodi da bi osim toga mogli pronaći i posmrtne ostatke Adolfa Hitlera i Eve Braun, koji su možda zakopani u tajnom nacističkom ledenom bunkeru u blizini mjesta na koje su se znanstvenici probili.

Krajem Drugog svjetskog rata nacisti su počeli graditi bazu na jezeru, navodi RIA Novosti, što potvrđuje i izjava admirala Karla Dönitza 1943. godine: 'Njemačka podmornička flota ponosna je zbog stvaranja neprobojne utvrde za Führera na drugom kraju svijeta, na Antarktiku'.

Nadalje, prema nekim arhivskim izvještajima navodi se da je u travnju 1945. godine podmornica U-530 stigla na Sjeverni pol. Kruže glasine da postoji još neotkriveni bunker gdje su pohranjeni sanduci s relikvijama iz Trećeg Reicha, kao i Hitlerovi tajni spisi.

Nakon tih glasina pojavile su se i glasine da su upravo spomenutom podmornicom tamo dovezeni posmrtni ostaci Eve i Hitlera kako bi ih se jednog dana moglo klonirati.

preuzeto sa
http://hot.net.hr

antarktika, tajna, nacistička, baza, hitler
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno