Nedjelja 3 Ožujak 2024

Pretraga

Da li je moderno doba započelo 2.7.1947. u Roswellu i da li baš taj današnji datum "moramo" proglasiti svjetskim praznikom?

02 Srp 2019
(Reading time: 12 - 23 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Ovo je priča, koja, ako je istinita, u konačnici može promijeniti način na koji vi i ja gledamo naše televizore, radio prijamnike, računala i drugu elektroničku opremu. Ako se dokaže, može dovesti do velikih promjena u suvremenom svijetu, promijeniti sve čak i izvan onoga što je moderna tehnologija već učinila u ovom stoljeću. Zapravo, ako se ispostavi da čovječanstvo nije samo u svemiru: da li bi nas sve to prisililo da promijenimo način na koji gledamo religiju, znanost, politiku i, čak, ljudsko društvo?
Ono što ćete pročitati je izvanredna priča, još je nepotvrđena, ali bliži se i taj trenutak.

Što mislite?

UPRAVO ĆETE PROČITATI PRIČU O AMERIČKOJ RAČUNALNOJ KOMPANIJI I O ROSVELSKOM INCIDENTU 2. SRPNJA 1947. i priči jedne osobe o navodnom prijenosu Vanzemaljske tehnologije u Bell Laboratories.

Roswell, 1947

RoswellUFO 0
GLASINE i KONVENCIONALNI FOLKLOR tvrde da se dogodila nesreća NLO-a na područja Roswella, Novi Meksiko u srpnju 1947. u blizini vojne zrakoplovne baze na kojoj su održavani testovi nuklearnog oružja i gdje se vršio razvoj istog.
Navodno, autentična izvješća o nesreći [koje je ovlastio zapovjednik baze] iznenada su prikrivena od strane Ratnog zrakoplovstva - jer su informacije koje su neosnovano puštajliosnovni službenici za odnose s javnošću mogle predstavljati prijetnju nacionalnoj sigurnosti. Otkrivene izjave tvrdile su da vanzemaljci, poginuli u olupini ili kasnije, nakon toga obducirani u uredu glavnog liječnika, te da je generalni liječnik ustrajao na snimanju autopsije [i filmova koji su kasnije prebačeni u Nacionalnu arhivu].
Navodno: njihova tijela sada čuva američka vojska.
[NAPOMENE: U nedavnom nizu neobičnih kontakata s zajednicom za istraživanje prisutnosti izvanzemaljaca i javnosti, iznesene su tvrdnje da ova tijela '' stranih posjetitelja '' nalikuju 'bićima s manje ružičaste kože ili ružičaste kože s 6 prstiju'. Rečeno nam je da to predstavljaju priče koje su navodno kružile do 1948. godine.
Prema nedavnoj poruci jednog gospodina EMAIL-om MUFON-u - posve nepotvrđenoj i posve čudnoj - kada je njegov otac bio stacioniran tamo, vojne osobe u zrakoplovnoj bazi Wright Paterson 1948. pričale su čudne priče daleko od baze o "mrtvim Marsovcima ili nečemu, na ledu" nakon što su iz Wright Pattersona, nakon navodnog sudara, prebačeni u Washington, DC.
Ovo nekonvencionalno i nepotvrđeno izvješće ima neke sličnosti s drugim pričama koje su se pojavile u istraživačkim časopisima. Izraz "mrtvi Marsovci" zvuči vrlo tipično za 40-te, post "Rat svjetova" Orson Wells / Mercury Theatre Air Era. Opet, opisujemo ova dana izvješća, za vaše razmatranje u kontekstu naše izvorne priče.]

h ROSWELL UFO 628x314
U novije vrijeme, priče su počele izvirati o tome što su vojska ili zrakoplovstvo navodno radile s oborenim letjelicama izvanzemaljaca u kolovozu, rujnu i listopadu 1947. Nuklearni motori i napredni uređaji za komunikaciju i računalstvo, koji su bili stotinama godina ispred Tehnologija Drugog svjetskog rata, preuzeta je iz olupine izvanzemaljaca i navodno je stigla do "Bell Laboratories-a", koja se tada nalazila u Murray Hillu, New Jersey - navodno.
Tamo su ju proučavali, secirali, mikro-analizirali i testirali dijelove. Jedan je dio navodno imalo jedinstveni potencijal, uređaj za prebacivanje vanzemaljaca sastavljen od silicija i arsena, raspoređenih u mikroskopski niz mnogo kompliciraniji nego što ga je čovječanstvo sastavilo stotinu godina ranije.
Uređaji s vanzemaljskog broda navodno su postali prioritetni cilj tvrtke Bell Labs i analize američkog Ministarstva obrane i znanstvenih istraživanja. Istraživači su otkrili da neobična elektronska vanzemaljska naprava može djelovati i kao elektronički prekidač velike brzine i kao pojačalo.
Odlučili su ga nazvati "Transfer Resistor", jer se mogao oduprijeti ili prihvatiti protok energije pri mnogo većim ili nižim strujama nego što je to bilo primijenjeno, ovisno o jedinstvenoj primjeni struje elektrona.
[UPUTA NAPOMENE: Prema jednom od naših znanstvenih / akademskih izvora, prije 1947. nije bilo tranzistora u uporabi, samo sirove germanijeve i selenske diode sastavljene od prirodno prisutnih elemenata - minirala iz boksita i drugih rudaća.

applications of bipolar junction transistor or bjt history of bjt

Nakon rujna 1947. godine i navodnog prijenosa tehnologije izvanzemaljaca u Bell Labs od strane Ministarstva obrane SAD-a, odjednom u cijelosti se pojavio Silicijski "tranzistor" u Bell Labsu, arsen doziran u količinama posebno pripremljenom siliciju proizveo je značajne promjene u 'vodljivim' svojstvima 'Silicija, Bor i drugi plinovi i tekućine koristili su se za pohranjivanje u silicijskoj bazi.
To je proizvelo efekte "tranzistora" koje istraživači koji rade s ispravljačima nisu otkrili više od stotinu godina. Neki tvrde da su ti tranzistori napravljeni od germanija, ali učinak koji je uzrokovao rad tranzistora nije bio uočen ni od jednog istraživača prije rujna 1947. Također, dok je sposobnost silicija za provođenje električne energije postojala dugo vremena, koristio se kao "statički kolektor" - nešto što nije imalo nikakvu sličnost s tranzistorom.
Je li to moglo biti rezultat proučavanja kako je funkcioniralo elektronsko računalo ili komunikacijski uređaj? Jesu li znanstvenici mogli ponovno stvoriti jednak učinak s uređajima koje su analizirali, znaći, ubiti vanzemaljsko računalo napravljeno od elemenata čija je funkcija morala biti "oponašana" zemaljskim supstancama?

[Naš Znanstveni Komentator nam je rekao: Materijali koji su korišteni za identifikaciju funkcije Transistora i za stvaranje jednog, zahtijevali su, za ono vrijeme, vrlo naprednu tehnologiju za proizvodnju koja nije postojala 1947. godine ... da ste pretražili cijele Pustinje Afrike i Azije, ne biste pronašli niti jedan komad silikona (vrsta pijeska) koji bi odgovarao ovom čudu vodljivosti.
To bi mogao biti znak da je Transistor nastao ispitivanjem izvanzemaljske naprave, koja možda čak i skriva izvanrednije sposobnosti nego što mi danas znamo! Prema prvim priopćenjima objavljenim sredinom 1948. godine, patenti su nagrađeni u Bell Labsima u razdoblju 1948. i 1949. godine, što ukazuje na to da su ta "izvanzemaljska" čuda bila "otkrića znanstvenika u Bell Labsu" (Shockley, Bardeen i Brittain).]


Jesu li, zapravo, otkriveni u samim krhotinama NLO-a navodno uništenog u blizini Roswella, New Mexico 7. srpnja 1947.? Jesu li znanstvenici, promatrajući djelovanje NLO-a, onda shvatili kako napraviti ljudske ekvivalente komponenti iz tehnologije koje ne bismo otkrili normalnim razvojem još stotinama godina?

Glasine su letjele u krugovima ufologa, da su 1948. i 1949. shvatili da stranci nisu olako prihvatili ovo istraživanje, bojeći se napada ne od Sovjetskog Saveza - nego od vanzemaljaca nepoznatog porijekla - američka vlada je ubrzano dala ugraditi anti Baterije u zrakoplove nadograđene na Nike Anti-rakete sredinom do kraja 50-ih u okolnim planinama Watchung u New Jerseyju ... [i, zbog cjelovitosti: druga lokacija u Holmdelu, New Jersey, obje u blizini Bell Lab's Murray Hills i Holmdel objekti] navodno kako bi ga zaštitili od invazije iz svemira !!

eta
Nije poznato je li to ikakav pokazatelj da je Ministarstvo obrane slučajno oborilo svemirsku letjelicu i bojalo se odmazde.
[NAPOMENA: Budući da je od izvorno objavljene priće prošlo neko vrijeme, dobili smo nekoliko pisama od osoba koje su odrasle u blizini tih 'baza' - u gradovima diljem središnjeg New Jerseyja - koje se odnose na ovu priču, a koje potvrđuju postojanje tih raketnih / anti-baterija iz zrakoplovne baze: Očigledno, u interesu odnosa s javnošću i javne zabrinutosti zbog nekih neobjašnjivih protuzrakoplovnih i raketnih baza koje su neobjašnjivo stigle u dvorište žitelja Okruga Union i Hunterdon krajem 40-ih godina, Bell Labs je to riješio tako da djeca koja su odrastala u 50-tim i 60-im godinama, mogla su ići u impresivno vođene obilaske tada dva NIKE raketna postrojenja kao dio terenskog izleta iz njihovih razreda i srednjih škola.
Bell je tvrdio da su te dvije baze 'štitile stanovnike središnjeg New Jerseyja od ruskog nuklearnog bombardiranja', ne objašnjavajući zašto su te baze bile samo nekoliko kratkih kilometara odvojene jedna od druge i u blizini dva glavna objekta Bell Labsa. Jesu li to obrane protiv špijuniranja vanzemaljaca ili invazije iz svemira?]
[I: dvije dodatne raketne baterije nalaze se na južnom kraju Nacionalnog parka Gateway u New Jerseyu, locirali smo ih na nekim starim kartama središnjeg New Jerseyja, i sasvim jasno čuvaju ulazak u istočni zračni koridor u Crawford Corners, jedan od Bellovih najtajnijih laboratorija u to vrijeme ... Zašto BELL LABS? Jesmo li doista trebali vjerovati da brane Luku New York, 50 kilometara sjeveroistočno, ili Newark, New Jersey, 40 kilometara sjeverno?
To se čini čudno: puno izvan dosega Nike / Ajax raketa koje su se koristile tijekom tog vremenskog razdoblja, koje su imale raspon od oko 8 km prema gore i 20 kilometara raspona, maksimalno (ali provjeravamo s Janeovim katalogom vojnog oružja i nekoliko stručnjaka za ovu temu, samo da bi bili sigurni ...). ]


Jesu li zapravo štitili Bell Labs od Svemirske invazije?

BELL LABS
[NAPOMENE: Neki su nedavno pitali: Zašto ne zaštititi New York City, udaljen 100 km, i postaviti mjesta za lansiranje tamo gdje bi se to mogli učiniti? Čini se prilično čudnim da bi ti skupi lanseri Nike Missile, koji su zamijenili izvorne protuzrakoplovne instalacije, bili postavljeni SAMO u blizini Bell Labsa. S kojim bi se razlozima Bell Labs mogao postaviti daleko ispred bilo kojeg drugog istraživanja, populacije ili političkog središta u New Yorku?]

Prostorne obrambene proturaketne baterije, uz vidikovac Mountain Ridge sjeverno od Bell Labsa, sada su napuštene, a dijelom pregrađene od strane regionalne srednje škole. Na "Lookout Mountain Nike Base-u" bilo je, navodno, učestalih "vanzemaljskih" vježbi spremnosti za borbu protiv invazije i vježbi tijekom 50-ih, 60-ih i ranih 70-ih, osobito: njihova učestalost navodno se povećavala u bilo koje vrijeme kada su izvješća NLO-a prijavljena američkom ratnom zrakoplovstvu - osobito u koridorima letenja u New Jerseyju, ili je tako navodno prijavljivano!!


Prema jednom prikazu: otkriveno je da "pojačalo / prekidač" iz vanzemaljskog broda ", ocijenjen u listopadu i studenom 1947. godine, ima ogromne implikacije. Taj izvanzemaljski uređaj je navodno stotinama godina ispred od tada jednostavnih "katodnih cijevi" i "ispravljača" u uporabi.

[NAPOMENE: Čak iako su znanstvenici sumnjali da možemo zamijeniti zastarjele vakuumske cijevi s nekom naprednijom, niskonaponskom tehnologijom, bilo je prilično iznenadno da je Transistor "izumljen" u prosincu 1947. od strane Bell Labsa, navodeći ga kao dvogodišnji istraživački projekt.

Implikacije: Bell Labs imao je puno više sposobnosti u te dvije godine, nego kombinirani istraživački potencijal svih zemalja svijeta? Ljudi koji nikada nisu sumnjali u sposobnost: Thomas Edison, Emilio Marconi, general David Sarnoff, Albert Einstein, Nikola Tesla, Arthur W. Heath, Enrico Fermi, Louis Faraday - najveći umovi u prethodnih dvjesto godina od Ben Franklina i njegovog zmaja, i nitko od svih njih nije čak ni sumnjao da se obični pijesak može pretvoriti u nešto tako magično.]
[Iz tih i drugih razloga, sugestija da je Bell Labs to učinio SVE SAM u manje od dvije godine, ne čini se u ovom trenutku toliko uvjerljivom. Nedavni dokumenti koje je proizvela tvrtka MOTOROLA CORPORATION, da bi se to opovrglo, zapravo su upravo suprotni: članci DOKAZUJU NE POSTOJANJE Tranzistora ili čak naznaka Tranzistora prije prosinca 1947. i opisuju ogromne razlike između istraživanja prije rujna 1947. i poslije lipnja 1948. godine.
Motorola i AT&T , tvrde da imaju DOKAZ da nije vanzemaljskog podrijetla, ipak, Dokaz nikad nisu predočili javnosti. Može li to biti više temeljna obmana da bi se sakrilo istinsko porijeklo tranzistora: da je došao do Bell Labsa rastavljanjem svemirskog broda koji je putovao kroz milijarde milja praznog prostora, možda čak i kršeći teoriju relativnosti da bi putovao brže od Brzina svjetlosti, iz zvjezdanog sustava poput Zeta Reticuli, ili Kasiopeje, kako bi posjetili Čovječanstvo u srpnju 1947.? I kakvu smo dobrodošlicu dali ovim Putnicima, pretpostavljate, ako je bilo tako?]

Roswell Hoax 589547
Ovi događaji poprimili su oblik "istraživanja" od kolega u rujnu 1947., za koje se vjeruje da su bili napori tvrtke Bell Labs da procijene jesu li druge istraživacke organizacije primile "tranzistorske" primjerke od americke vojske i mogle biti ukljuceni u paralelna istrazivanja u prosincu 1947. godine, kada je bio prvi pokušaj da se identificirana operacija prebaci na izvanzemaljski tranzistor u verbalnom obliku na Pravni odjel tvrtke Bell Labs od strane znanstvenika uključenih u komercijalizaciju.
U to vrijeme, odvjetnici su započeli ono što se činilo kao pretraživanje patenata, i lateralna pretraga unutar i među mrežom pravnih praktičara koji rade na drugim odjelima za istraživanje, a sve je to bio dio standardnog operativnog postupka Bell sustava i njegovih "laboratorija". ,

Kao dio projekta kako bi se usredotočila uvjerljiva "pozadina", neke od ovih preliminarnih najava navodno su stavljale lažne informacije u optjecaj kako bi se stvorio "most" između stvarnog istraživanja i nedavno organiziranog nastojanja da se "zamrači" obrnuti inženjering u izumu tranzistora. Možemo li svi promatrati povijesne "otiske prstiju" projekta kojim će se sakriti izvanzemaljska tehnologija?
[Naše je istraživanje nedavno proizvelo je jedno moguće tehničko objašnjenje zašto je to toliko važno - značajna razlika između dotad otkrivenih dioda i eventualnih vanzemaljskih tranzistora. Neobjašnjivo je kako, ako su bili povezani i otkriveni od strane čovječanstva, da čak i nakon dva svjetska rata, i dolaska moderne ere, nitko nikada nije pomislio da pogleda rezultate o kojima nas je William Shockley izvijestio: naveli su ga da otkrije Transistor - unatoč činjenici da je navodno izvadio udžbenik, i vježbu za mjerenja napona sa MIT-a.]

bell labs first transistor 640x573

Prvi tranzistor

 

Ispravljacke diode koje su se u to vrijeme koristile u vojnoj elektronici bile su "polarizirane" diode koje su mogle voditi snagu samo u jednom smjeru - ili "jednosmjerno" - ali nisu bile "poluvodicke" - što znaci da je varijabla o vodljivosti bila učinak nekog drugog poticaja '. One su također bile sastavljene od prirodno prisutnih, iako donekle rijetkih minerala.

Tranzistori su izvedeni iz posebne i jedinstvene formule za dopiranje rafiniranog silicija s elementima u tragovima arsena i drugim 'tajnim' materijalima, koji su tada dali neobična 'poluvodička' svojstva Transistor - naš zaključak: dva uređaja su vrlo, vrlo različita i ta razlika - unatoč činjenici da su rani istraživači možda pokušali reproducirati Izvanzemaljsku tehnologiju s germanijem, galijem i kaladijem, i dalje je značajna: fokus je zapravo na tome kako transistor to čini.
[Nevjerojatno je pomisliti da je netko NABASAO NA SVE OVO ODJEDNOM, kao da je Bell Labs želio da im javnost vjeruje! Čak i statistički ispravljački uređaji bazirani na Silicijumu, izgrađeni prije rujna 1947. godine, NISU IIMALI NI PRIBLIŽNO MOGUĆNOSTI TRANSISTORA, unatoč tome što su ih mnoge tvrtke izradile za različite funkcije upravljanja naponom.]

NITI JEDNA COMPANIJA se nije pojavila s ničim što bi barem u natruhi moglo izroditi tranzistor u posljenjih 200 godina, čak kad sada retrospektivno pogledamo ni u vojnoj ni u civilnoj primjeni, čak niti na jednom svijetskom sveučilištu se ništa slično nije pojavilo čak ni kao ideja, a kamoli gotov proizvod spreman za lansiranje na tržište!!!!!

Je li to klasičan primjer čudotvornog uređaja, nezamislivog u ljudskom shvačanju, koji je proizašao iz nekoliko mjeseci istraživanja izvanzemaljskog elektroničkog uređaja, u glavama ipak, moram priznati genijalnih ljudi koji su radili u Bell labs-u da reverzibilnim inženjeringom naprave nešto što će gotovo trenutno promijeniti Svijet u cjelini?]

Ipak, navodno je u to vrijeme utvrđeno da pojednostavljene verzije Izvanzemaljskih uređaja mogu biti proizvedene provedbom nekoliko nadogradnji postojeće tehnologije. Tada je predsjednik Harry S. Truman naredio da se naprave "klonirane" verzije i da se sve dobro i debelo razglasi u medijima.

Navodno je citiran kako govori: "Ne možemo tako držati Zemljin tehnološki napredak i oteti ga iz ruku čovječanstva. To jednostavno nije u redu! ”-klasični Harry S. Truman.

tnaslov ransistor invention madison eagle july 1 1948 a

[NAPOMENE: Pretpostavlja se da je, nakon što je napustio dužnost, vlada SAD-a preuzela mnogo "militantniji" stav pod predsjedanjem generala Dwighta Davida Eisenhowera, i da je tajnost o ovom projektu možda konačno uspostavljena uz konstantni dugoročni napor kako bi se osiguralo da javnost nikada ne saznala što je odlučio Harry S. Truman i što su Bell Labs i druge tvrtke navodno učinile s tehnologijom Vanzemaljaca. Nije teško povjerovati da je to moglo dovesti do 50-godišnjeg zataškavanja.]

Dakle, prema priči koju je ispričao pouzdan izvor u krugovima NLO-a: sredinom prosinca 1947., da bi se ostvavio uvjerljiv dojam na naslovnicama, DoD(Ministarstvo obrane) i Bell Labs navodno su proizveli niz priopćenja za tisak, koji su mahom glasili: "Dvogodišnji opsežni istraživački napor" - otkrivanje tranzistora je "napokon" postignuto, navodno od strane izuzetno pametnih istraživača Bell Labsa. Shockley, Bardeen i Brattain, u Centru za istraživanje elektroničkih sklopova tvrtke Bell Lab, pod okriljem potpredsjednika Bell Labsa dr. Johna "Jack" Mortona!

Dr. John "Jack" A. Morton bio je izumitelj, između ostalog, "blisko razmaknute mikrovalne triode" 1943. - vrsta vakuumske cijevi koja je omogućila nacionalno televizijsko emitiranje, a 1947. ustoličen je za generalnog direktora projekta kojim se trebao "izmisliti" Transistor, što je rezultiralo njegovim imenovanjem za potpredsjednika Bell Labsa, voditelja Odjela za poluvodičku elektroniku, gdje je kasnije stekao reputaciju zbog burnih i agresivnih istraživanja na teme kao što su integrirani krugovi, Logika s ubrizgavanjem u kvadrat, itd.

NAPOMENA: doznali smo da je dr. Morton ubijen početkom 70-ih u vrlo bizarnim okolnostima.
Popio je piće s dva prijatelja s kojima se povremeno susretao, u baru i vozio se u svom novom sportskom automobilu. Kasnije je pronađen spaljen u zapaljenoj olupini Volva. Počinitelji su dobili vrlo male kazne, zbog nastojanja AT&T-a da uguše cijelu aferu, a navodno i naporima iskusnih odvjetnika koji su se tajanstveno pojavili kako bi ubojicama pružili obranu.
Jedan od počinitelja se, kako se izvješćuje, oženio jedinom svjedokinjom u baru u kojem je Morton sjedio onu kobnu večer, barmenku, u poznatom incidentu "Brak u zatvoru" u zatvoru okruga Somerset, što je rezultiralo time da nije mogla biti pozvana svjedočiti protiv ubojice, budući da je njegova supruga, iako nije bila u braku u vrijeme kada je počinio zločin.

[Obrana je dodatno zakomplicirana zbog toga što su branitelji podigli ružni lažni spektar “homoseksualnosti” protiv dr. Mortona, možda vjerujući da će njegova akademska i znanstvena priroda biti prihvaćena od strane porote kao 'dovoljno štreberskom' da bi ga se moglo smatrati ( oprosti na jeziku :) 'latentnim homićem' (u užasnom slengu tih dana) u nastojanju da potkopa svoj položaj oca i djeda u ravničarskoj zajednici Presbyterian Neshanic Station, gdje je njegova obitelj bila vrlo istaknuta i iznimno popularna. ]
Čini se da su te afere bile posljednje što su u AT&T željeli u svojim povijesnim zapisima, pa je stoga bilo kakvo sudjelovanje Mortona u poslovima AT&T navodno izbrisano nakon njegovog "triodnog" izuma, što je stvar zapisa u Uredu za patente koja ne može biti izbrisana, i do danas, njegova uloga kao ključne pokretačke snage u Projektu tranzistora bila je tajna i odbačena od strane tvrtke AT&T.

Očigledno, AT&T je imao previše za riskirati oko Transistora, da ima novinare i javnost koji su u konstantnoj potrazi za neobičnim porijeklom Transistora. Mogu li unutarnja rivalstva ili profesionalna ljubomora dovesti do zavjere za ubojstvo dr. Mortona? Ili su postojali drugi problemi, da je, budući da je bio poznat po tome što je povremeno imao previše otvorenu prirodu, zapravo, počeo raspravljati o pravom porijeklu tranzistora s pogrešnim osobama na pogrešnim mjestima, čime je postao odgovornost AT&T-a? ]).

Od tada, The Bell System i Bell Labs, u vlasništvu tvrtke AT&T i njezine podružnice, Lucent Technologies, navodno su nastavili održavati "Priču tranzistora" za sve buduće generacije, dok su tiho prikrivali prave tragove. Koji su vodili Izvanzemaljske uređaje u Bell Labs.
Predlagač tehnologije Izvanzemaljaca kaže da je uređaj u poznatom "testnom uređaju za prijenosne otpornike" u Bell Labsu zapravo bio stvarni dio originalnog sklopa integriranog kruga vanzemaljskih tranzistorskih sklopova - koji su se nalazili u jednom od komunikacijskih Izvanzemaljskih uređaja na mjestu nesreće u Roswellu.

[NAPOMENE: Da bi se dodatno pojasnilo ovo pitanje: Navodno, Bell Labs je najavio da je tranzistor sastavljen od «germanijuma», kao i stara dioda ispravljača, kako bi zaštitio silicijsku formulu od industrijske špijunaže, dok nije dobio svoje patente iz 1948. godine. Nakon što su podneseni i odobreni kao "jedinstveni", dobili su oznaku "izvorno autorov" i tako odobreni, patenti su postali osnova za Bell-ovo kontroliranje tranzistora u prvih 15 godina njihova postojanja.
Oni koji su ih koristili, morali su Bellu platiti neku vrstu naknade. Da bi se to osporilo, jedan od konkurenata koji je Bell imao, FACT pokazao je učinak tranzistora u 'germanijumu' i da se tajna formula koja uključuje silicij ne bi trebala smatrati 'vlasništvom Bell labsa'. Bell je tvrdio da je tajnost bila nužna, u sporu oko patenta u okviru anti-trustovske tužbe koja je podnesena protiv Bell Systemsa tijekom 50-ih.

Navodno su izvijestili da je Bell Labsu trebalo godinu dana ili više da shvate kako komercijalno proizvesti te čudesne uređaje.

Navodno, naknadna tehnologija dobivena tijekom sljedećih 10 godina od strane tvrtke Bell Labs, iz dijelova olupine isporučene njima od DoD-a, uključivala je Laser, poboljšane komponente čvrstog stanja, velike sustave komutacije i uređaje za obradu slike visoke definicije. ...

NAPOMENE: ACC je na temelju istrage doznao da: Anti Trust tužbe podnesene protiv Bell labsa od strane Ministarstva pravosuđa 50-ih i 70-ih godina su možda su odgodile uvođenje mnogih poboljšanja tranzistora i proizvodnje integriranog kruga - prisiljavajući tako Bell labs na korištenje vanjskih tvrtki za prodaju svojih istraživanja u komercijalnom obliku.

Možda bi to moglo sugerirati da su navodni izvanzemaljski predmeti morali biti skriveni i iz tog razloga? Možda, čak i sada, nakon raspada Bell sustava, mogu se i dalje pojaviti neuvedena čuda koja bi mogla ponovno promijeniti tijek povijesti. Ne znamo je li priča istinita, ali ako jest: U čijim se rukama drže te "igračke"? Koja bi šteta mogla proizaći iz njihovog otkrića?

Neki uređaji iz srušene svemirske letjelice Vanzemaljaca, koja do danas nije u potpunosti shvaćena, navodno uključuju visoko energetsko mikrovalno pojačalo koje ima sekundarni učinak razgradnje čvrstih objekata na njihove molekularne komponente, oblik strujnog kruga koji se odvija nad drugim, a ne elektroničkim silama: upotrebom čestica Smatra se da ima vrlo kratko vrijeme poluraspada u prirodnom svemiru ("mioni"), i veliki indukcijski sustav nalik na indukcijski generator koji ima promjer od 15 metara i čini se da kontrolira sposobnosti letjelice da izvodi jedinstvene letačke karakteristike i akrobacije - neki misle da bi to mogao biti "gravitacijsko poništavajući" uređaj.

ACC je nedavno primio brojne zahtjeve za informacijama o tome je li tranzistor evoluirao kao vojni uređaj tijekom Drugog svjetskog rata. Prema nekoliko dokumentarnih filmova koje smo pregledali, uređaji koje je vojska koristila nisu odražavali postojanje Tranzistora sve do kasnih pedesetih.

Povjesničari napominju da su svi važni 'osigurači' koji su se koristili u protuzrakoplovnom oružju tijekom Drugog svjetskog rata i tijekom Korejskog rata 50-ih godina, još uvijek koristili sklop minijaturnih vakuumskih cijevi koji su razvili Sylvan Corporation i AT&T za upotrebu u slušnim pomagalima.

Da je tranzistor postojao tijekom Drugog svjetskog rata, kako AT&T tvrdi u svojim odnosima s javnošću o tranzistoru, ne bi li AT&T bio prvi koji će ga upotrijebiti u zadatku obaranja japanskih zrakoplova koji su bombardirali Američku mornaricu?

Sovjetska tehnologija tog vremena, usprkos svom naprednom stanju, i dalje je koristila cijevi s minijaturnim vakuumom sve do 70-ih ...

Što je spriječilo Sovjete da postignu "takve sposobnosti" u nastojanjima da dupliraju Transistor?
Mogu li tvrtke kao što su Bell, Motorola, Fairchild, Intel, GE / RCA, InMos, Apple i drugi još uvijek skrivati kritične tajne koje omogućuju konkurentnost u industriji poluvodičkih komponenti?
Koje tvrtke tuže svakoga tko iznosi tajne - zbog kršenja patenata koji su možda nastali iz objekata na svemirskoj letjelici Vanzemaljaca?
Ovo su vrlo zanimljiva pitanja!

Amerikancima je sugerirano da je tvrtka Bell Systems - tako velika i tako moćna, da su Ministarstvo pravosuđa SAD-a i federalni sudovi 1981. ju morali razbiti u interesu i duhu slobodnog natjecanja ', što doveo je do izuzetne konkurentnosti među AT&T povezanim tvrtkama, što traje čak i danas.
Je li ta 'konkurentna tehnološka prednost' - privilegirani pristup Vanzemaljskoj tehnologiji?
Jesu li druge tvrtke morale ustuknuti mjesto AT&T i postati 'surogat partneri' kako bi ostali u poslu?
Jesu li drugi podlegli jer su pokušali razviti konkurentne tehnologije?
Mnogi pojedinci iz javnosti postavili su još kritičnije pitanje: Tko sve lovi "zviždaće" i gnječi ih?
Blogeri, autori, poneki novinari, pozivatelji i članovi zajednice istražitelja su naveli tvrdnju da vlada SAD-a sve to čuva kao tajnu.
Sugerirano je da AT&T i druge tvrtke rade ZAJEDNO kako bi crpile znanje iz ostataka, a potom ga razvijali i pretakali u komercijalne proizvode.

Najčešća pitanja u Americi na ovu temu su:
„Jesu li organizirali stratešku marketinšku mrežu koja stvara priče koje su potrebne za razvoj tržišta za neku tehnologiju, dok je komercijaliziraju?
Jesu li se nekako stupili u KONTAKT s vanzemaljcima?
Zar javnost ne zaslužuje znati što se dogodilo s navodnom svemirskim brodom u Roswellu? "
"Zašto Vlada SAD-a skriva istinu?"

Nakon što smo dugo pripremali ovaj članak, a potom ga testno objavili na jednoj kontroverznoj stranici u americi, nekoliko članova zajednice izvanzemaljskih istražitelja zainteresiranih za posjete izvanzemaljskih svemirskih brodova pisali su komentare i skrenuli pažnju na "potpukovnika Phillipa J. Corsou" koji je navodno napisao knjigu, "Dan poslije Roswella", koja govori o artefaktima koji su se slali u Bell Labs i da je Corso bio u timu koji ih je širio.
Nisam pročitao tu knjigu, ali nam je rečeno da se čini da se u velikoj mjeri podudara s gore navedenom pričom o ACC-u, koju nam je poslao konzultant za komunikacije u sektoru obrane koji je imao pristup ljudima u Bell Labsu za koje je rekao da su uključeni u navodne "izvanzemaljske artefakte".

Nevjerojatno je da su poznati ratni heroji kao pukovnik Corso i njegov nadređeni, general Art Trudeau, čak možda priznali da su tako nešto učinili. Zanimljivo je da DVA NEZAVISNA IZVORA govore gotovo istu stvar o Bell Labsu i Tranzistoru i navodnom padu izvanzemaljske svemirske letjelce u Roswellu u Novom Meksiku.

Dvoje ljudi koji su nam pisali, tvrde da su njihovi očevi radili za Bell Labs, identificirali su nam ih, putem nepotvrđenih izvješća e-pošte, da ih je jedan od roditelja zaposlen u laboratoriju odveo da vide "NLO" kada su bili vrlo mladi. , govoreći im da "NLO" proučavaju laboratoriji i da će oni i zrakoplovstvo pokušati naučiti letjeti "jednog dana".
Priče su, naravno, u ovom trenutku nepotvrđene i mogu biti dramatizacije ili netočne, pa čak i lažne. Međutim, e-mailovi se čine prilično uvjerljivi.
I dan danas mnogi inzistiraju na tome da je Transistor zapravo samo rezultat prethodnih istraživanja Germijanskih dioda i njihov evolucijski sljedbenik, nikako ne revolucionarna tehnologija.
Može li to biti istina, ili je sve to samo "dimna zavjesa" koja je namijenjena obmanjivanju javnosti?
Ako je istina, zašto AT & T još uvijek pokušava sve to prikriti?
Zašto iza svakog "revolucionarnog" otkriča stoji hrpa čudnih okolnosti koje su dovele do njega? Možda datum patenta tranzistora otkriva njegovo "Božansko" podrjetlo 23.12.1947. znaći zadnji radni dan prije Božičnih praznika, kao poklon čovječanstvu, hmm za zamisliti se...

Kako got bilo, sretan vam svima naš dan, a nadam se jednog dana i dan cijelog čovječanstva ...

Izvori:

https://www.huffpost.com

riverglennapts.com

https://www.bibliotecapleyades.net/

https://www.energymanagertoday.com

http://www.rfcafe.com

 

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno