Ponedjeljak 29 Studeni 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Poludjeli NLO

30 Srp 2011
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
  nlo_iznad_moskve


Impresivni letači

Zabilježili akrobaciju izvanzemaljske letjelice?

Već smo navikli na NLO-e koji svojim kretanjem po nebu podjednako ostavljaju bez daha i pilote i laike, a ta se tradicija nastavlja i u novoj snimci. Nastala 26. srpnja iznad Teksasa, na njoj je zabilježen fascinantan objekt.

Na noćnoj snimci NBC-jeve kamere vidljiv je nepoznati objekt koji na rubu horizonta velikom brzinom pada prema tlu, te se podjednako hitro, gotovo bez usporavanja, ponovno uzdiže.

Poznavatelji aerodinamike i mogućnosti ljudskih letjelica smatraju da u ovom slučaju nikako ne može biti slučaj o zrakoplovu jer akrobaciju koju NLO izvodi ne bi izdržala struktura niti jedne zemaljske letjelice.

Jedna od teorija jest i da se ne radi o nikakvoj letjelici već o običnoj mušici koja se našla pred objektivom i malo se poigrala s gledateljima, dok je i ovom prilikom daleko najraširenija teorija da se radi o izvanzemaljskoj letjelici.

Gotovo svaki NLO koji je do sada pokazao slična obilježja impresivne okretnosti i brzine okarakteriziran je kao izvanzemaljska letjelica, pa je logično da se i ovaj put nametne takav zaključak, 'temeljen na dosadašnjim iskustvima'.

No, istina je da svi takvi objekti primijećeni do danas još uvijek ostaju samo neidentificirani leteći objekti o čijoj naravi možemo samo nagađati.

Najnoviji misterij kojeg treba dokučiti pogledajte.

Video

 

 

 

preuzeto sa

 

www.net.hr

 

 

akrobacija, izvanzemaljske, letjelice, nlo, hrvatska

 

 

Najnoviji, misterij, kojeg treba, dokučiti, pogledajte

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno