Četvrtak 9 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Misterije - Neobjašnjivo

Izvanzemaljci komuniciraju s NASA-om

02 Kol 2010
(Reading time: 14 - 28 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
Cooperov dokument - Tajna vlada, porijeklo, identitet i svrha MJ-12 (Prvi dio)

nasa, logo, nase U godinama koje su slijedile nakon drugog svjetskog rata vlada SAD-a suočila se sa serijom događaja koji su trebali promijeniti njene pretpostavke za vlastitu budućnost i budućnost čovječanstva. Predsjednik Truman i njegovi vojni zapovjednici našli su se prividno nemoćnim nakon što su dobili najrazorniji i najskuplji rat u povijesti. SAD su razvile, upotrijebile, i bile jedina država koja je imala atomsku bombu koja je sama mogla uništi bilo kojeg neprijatelja i čak čitavu Zemlju. U to vrijeme SAD su imale najbolju ekonomiju, najnapredniju tehnologiju, najviši životni standard, najveći utjecaj, i stvorile najveću i najsnažniju vojsku svih vremena. Samo možemo zamisliti zbrku i zabrinutost vrha vlade SAD-a kada su otkrili da se svemirska letjelica kojom je upravljalo biće slično insektu iz totalno nepoznate civilizacije srušila u pustinji New Mexica.

Između siječnja 1947. i prosinca 1952. otkriveno je najmanje 16 srušenih ili prizemljenih vanzemaljskih letjelica, 65 izvanzemaljskih tijela, i jedan živi izvanzemaljac. Odmah nakon toga jedna je letjelica eksplodirala u atmosferi i to je bio jedan od posljednjih slučajeva. Od svih tih slučajeva, 13 ih se dogodilo unutar granica Sjedinjenih Država, ne uključujući letjelicu koja se razletjela u zraku. Od tih 13, 1 u Arizoni, 11 ih je bilo u Mexicu, i 1 u Nevadi. Tri su se dogodila u stranim zemljama. Od tih jedan je bio u Norveškoj, i dva posljednja u Mexicu. Viđenja NLO-a su bila tako česta da su ozbiljne istrage i razotkrivanje svakog izvještaja postali nemogući zapošljavajući postojeća sredstva istraživačkih službi.

Izvanzemaljska letjelica je nađena 13. siječnja, 1948. na stjenovitoj visoravni pokraj Aztec-a, u New Mexicu. Druga letjelica je locirana 25. ožujka 1948. u Hart Kanjon-u pokraj Azteca, u New Mexicu. Imala je 100 stopa u promjeru. Ukupno je pronađeno 17 tijela izvanzemaljaca u te dvije letjelice. Od još veće važnosti je bilo otkriće velikog broja ljudskih dijelova tijela pohranjenih u obje letjelice. Tajnost je bila čak veća nego ona iznad Manhattan projekta. U idućim godinama ovi događaji su postali najstrože čuvane tajne u povijesti svijeta.

Specijalna grupa najboljih američkih znanstvenika je organizirana u projekt Sign u prosincu 1947. da bi proučila fenomen. Projekt Sign prerastao je u Grudge u prosincu 1948. Niži sakupljački i dezinformacijski projekt Blue Book je oformljen pod Grudge-om, uključujući kontroverzni Grudge 13., Blue Teams (Plavi Timovi) su sastavljeni za otkrivanje srušenih letjelica i mrtvih ili živih izvanzemaljaca. Blue Teams su kasnije prerasli u Alpha Teams pod projektom Pounce.

Tijekom tih ranih godina američke zračne snage i CIA izvršili su potpunu kontrolu nad "izvanzemaljskom tajnom". U stvari CIA je bila oformljena na zahtjev predsjednika, prvo kao centralna obavještajna grupa za hitnu uporabu u slučajevima vezanim za izvanzemaljsku prisutnost. Kasnije je osnovan National Security Act (NSA) kako bi nadzirao obavještajnu skupinu i pogotovo izvanzemaljska nastojanja. Serija memoranduma vijeća za nacionalnu sigurnost i izvršne naredbe odvukle su CIA-u od isključivog zadatka okupljanja oko stranih obavještajnih službi i polako ali u potpunosti "legalizirala" za direktnu akciju u obliku tajnih aktivnosti u zemlji i inozemstvu.

Devetog prosinca 1947. Truman je odobrio izdavanje zapovijedi "NSC-4"-u, davši mu naziv "Coordination of Foreign Intelligence Information Measures" na zahtjev tajnika Marshalla, Forrestala, Petterson, i direktora "State Deparment's Policy Planning Staff"-a, Kennana.

Strana i vojna špijunaža, knjiga 1, Final Report of the Select Committee to Study Governmental operations with respect to Intelligence Activities. (Finalno izvješće izabranog odbora za istraživanje vladinih operacija s osvrtom na špijunske aktivnosti.) Senat Sjedinjenih američkih Država, 94. kongres, drugo zasjedanje, izvješće broj 94-755, travanj 1976., stranica 49 navodi: "Ova direktiva onemogućava državnog tajnika da rukovodi nadgledanjem špijunskih aktivnosti stvorenih za borbu protiv komunizma. "Top secret" anex za NSC-4, NSC-4A, upućuje direktora središnje tajne službe da provodi psihološke aktivnosti u postizanju u NSC-4 čvrsto određenih ciljeva. Početna ovlast CIA-e pokrivanje operacija pod NSC-4A nije utemeljeno formalnom procedurom niti koordinacijom ili provođenjem ovih operacija. Jednostavno upućuje DCI da "pokriva tajne akcije i osigurava, kroz suradnju sa Državom i Obranom, da rezultati operacija budu u skladu sa američkom politikom.

Office of Policy Coordination

ured Kasnije su NSC-10/1 i NSC-10/2 trebale istisnuti NSC-4 i NSC-4A i proširiti tajne ovlasti još više. Office of Policy Coordination (OPC) je bio privilegiran da iznese prošireni program tajnih aktivnosti. NSC-10/1 i NSC-10/2 su proglasili ilegalne postupke u skladu sa vodstvom za nacionalnu sigurnost. Reakcija je bila munjevita. U očima špijunske zajednice sva sredstva su bila dopuštena. Pod NSC-10/1 je za istraživanje namjena tajnih projekata osnovana, ali ne i odobrena, Executive Coordination Group (Izvršna koordinacijska grupa) ECG. ECG je imao tajni zadatak da koordinira projektima vezanim za izvanzemaljce. NSC-10/1 i NSC-10/2 su prikazani tako kao da nitko na vrhu ne želi ništa (o projektima) dok sve ne bude uspješno završeno.

Tako je stvoren tampon između Predsjednika i informacije. Bila je namjera da ta tampon zona služi predsjedniku kao sredstvo negiranja poznavanja stvarnog stanja ukoliko ono procuri. Ova tampon zona se u kasnijim godinama koristila u svrhu izoliranja budućih predsjednika od informacija o izvanzemaljskoj prisutnosti, osim onoga što Tajna vlada i tajne službe nisu željeli da zna. NSC-10/2 je ustanovio istraživačko tijelo koje se tajno sastajalo, a sastojalo se od najvećih znanstvenih umova tadašnjice. Jedan drugi memorandum NSC-10/5 daje glavne crte dužnosti istraživačkog tijela. Ovi NSC memorandumi i tajna izvršna naređenja stvorili su podlogu za nastanak MJ-12 samo četiri godine kasnije. Ministar vanjskih poslova James Forrestal počeo je prigovarati na račun tajnosti. Bio je idealist, religiozni čovjek koji je smatrao da javnost treba znati. Kada je o problemu izvanzemaljaca počeo razgovore sa vođama opozicijskih stranaka i vodećim ljudima u kongresu, Truman je od njega zahtijevao ostavku. On je svoje strahove iznio mnogim ljudima i s punim pravom smatrao da ga pažljivo prate. Rečeno je kasnije da je Forrestal pretrpio živčani slom i otpremljen je u umobolnicu Bethesda Naval Hospital. U stvari to je bio strah da Forrestal ne bi ponovno progovorio i morao je biti izoliran i diskreditiran. Rano ujutro 22. travnja 1949. agenti CIA-e su mu oko vrata vezali plahtu, vezali drugi kraj za namještaj u njegovoj sobi i bacili Jamesa Forrestala kroz prozor. On je bio prva žrtva u "prikrivanju".

Živi izvanzemaljce iz srušene letjelice kod Roswella bio je nazvan EBE. Ime je predložio Dr. Vannever Bush i to je bila skraćenica za Extraterrestrial Biological Entity (Izvanzemaljska biološka jedinka). EBE je lagao i više od godine dana davao samo beskorisne odgovore na sva pitanja koja su mu postavljana. Ona pitanja koja su zahtijevala neugodan odgovor jednostavno su ostala neodgovorena. U vrijeme druge godine zatočeništva EBE je postao otvoreniji i informacije dobivene EBE-a su bile zapanjujuće. Zbirka ovih otkrića su bili osnovni temelj za ono što će se kasnije nazvati "Yellow Book" (Žuta knjiga). Fotografije EBE-a smo, među ostalim, godinama kasnije vidjeli ja i Bill English u Grudge 13.

Pri kraju 1951.g. EBE se razbolio. Medicinsko osoblje je bilo nemoćno u odstranjivanju uzroka EBE-ove bolesti. EBE-ov život je bio baziran na klorofilu i pretvarao je hranu u energiju gotovo isto kao biljke. Otpadne tvari su izbacivane na isti način kao i kod biljaka. Odlučeno je da se pozove stručnjak za botaniku. Botaničar Dr. Guillermo Mendoza je doveden da mu pomogne da ozdravi. Dr. Mendoza je pokušavao spasiti EBE-a sve dok sredinom 1952. EBE nije umro. Dr. Mendoza je postao stručnjak za izvanzemaljsku biologiju. U bezuspješnom pokušaju da spase EBE-a i da se bogato okoriste tehnologijom naprednije vanzemaljske rase Sjedinjene države su u beskrajan svemir početkom 1952. počele emitirati poziv u pomoć. Poziv je ostao bez odgovora, ali je projekt nastavljen u nadi da će naići na odgovor.

NSA

nsa_logo Predsjednik Truman je izvršnom naredbom 4. studenog 1952. stvorio super tajnu National Security Agency (nacionalna služba sigurnost). Njena osnovna funkcija je bila dešifriranje izvanzemaljske komunikacije i jezika i uspostavljanje dijaloga s njima. Ovaj zadatak bio je nastavak prethodnih uspjeha i nosio je šifru Sigma. Druga svrha NSA je bila praćenje svih komunikacija i emisija iz svih vrsta uređaja iz svih krajeva svijeta u svrhu bavljenja špijunažom, i ljudskom i izvanzemaljskom, te zadržati tajnu izvanzemaljsku prisutnosti. Projekt Sigma je bio uspješan. NSA je također održavala vezu sa "Luna Base" i drugim tajnim svemirskim programima. Izvršnom naredbom NSA je izuzeta od svih zakona u čijem se tekstu ne spominje njen naziv, to znači da ako ime agencije nije navedeno u tekstu bilo kojeg ili svih zakona koji su usvojeni na Kongresu ona nije podložna tom ili tim zakonima. NSA danas obavlja mnoge druge dužnosti i u stvari je glavna služba s obavještajnim odjelom. Danas NSA dobiva 75% novca određenog za obavještajne službe. Stara izreka "gdje ide novac tu vlast počiva" je istinita. DCI je figurativno kao doskočica održan za javnost. Primarni zadatak NSA je i dalje komunikacija sa vanzemaljcima ali sada uključuje i druge programe u vezi s njima.

Predsjednik Truman je izvještavao saveznike, uključujući i SSSR, o razvoju događaja s izvanzemaljcima još od slučaja Roswell. Ovo je učinjeno ukoliko se otkrije da su izvanzemaljci prijetnja ljudskoj vrsti. Planovi su formulirani da zaštite Zemlju od invazije.

Glavna poteškoća je bilo održanje internacionalne tajne. Odlučeno je da je potrebna vanjska organizacija koja bi koordinirala i kontrolirala napore da se vlade zaštite od "žvakanja" novinara. Rezultat je bio stvaranje tajne organizacije poznate pod nazivom Bilderburgers. Sjedište ove organizacije je u Genevi u Švicarskoj. Bilderburgeri su prerasli u tajnu svjetsku vladu koja sada sve kontrolira. Ujedinjeni Narodi su onda, a i sada, bili internacionalna šala.

Godine 1953. novi čovjek je zauzeo mjesto u Bijeloj kući. Bio je to čovjek koji je navikao na strukturalnu organizaciju osoblja s lancem upravljanja. Njegova metoda je bila metoda delegata i vladanja odbora. Donosio je odluke samo ako se njegovi savjetnici ne bi mogli dogovoriti. Njegova normalna metoda je bila pročitati ili poslušati više alternativa i onda odobriti jednu. Oni koji su radili sa njim rekli su da je njegov najdraži komentar bio "just do whatever it takes" (učinite to po svaku cijenu). Proveo je mnogo vremena na golf igralištu. To nije bilo neobično za čovjeka koji je vojnu karijeru proveo kao Vrhovni Zapovjednik za vrijeme rata. Taj Predsjednik bio je general Dwight Eisenhower.

Za vrijeme njegove prve četiri godine u uredu, 1953. otkriveno je najmanje 10 srušenih izvanzemaljskih letjelica sa 26 mrtvih i 4 živa vanzemaljca. Od njih 10, 4 su otkrivene u Arizoni, 2 u Teksasu, 1 u New Mexicu, 1 u Louisiani, 1 u Montani, 1 u Južnoj Africi. Nebrojeno puta su letjelice bile samo viđene.

Eisenhower je znao da se mora boriti i pobijediti problem izvanzemaljaca. Znao je da to nije mogao učiniti otkrivajući tajnu kongresu. Početkom 1953. predsjednik je potražio pomoć oko izvanzemaljskog problema kod svog prijatelja i člana Vijeća za vanjske odnose Nelsona Rockfellera. Eisenhower i Rockfeller su počeli planirati tajnu strukturu koja je trebala nadzirati izvanzemaljce i koja je za jednu godinu postala stvarnost. Ideja za MJ-12 je tada rođena. Nelsonov ujak Wintrop Aldrich je bio presudan u uvjeravanju Eisenhowera da se kandidira za predsjednika. Cijela Rockfellerova obitelj zajedno sa Rockfellerovim carstvom je čvrsto podržavala Ike-a. Traženje pomoći od Rockfellera oko problema izvanzemaljaca je bila najveća pogreška koju je za budućnost SAD-a a, najvjerojatnije čitavog čovječanstva, počinio Eisenhower.

Projekt Sigma

sigma U roku od tjedan dana nakon Eisenhowerovih izbora on je postavio Nelsona Rockfellera za predsjednika "Savjetodavnog predsjednikova odbora za organizaciju vlade". Rockfeller je bio odgovoran za planiranje reorganizacije vlade. New Deal program je smješten u jedan jedini odbor nazvan "Odbor za zdravlje, školstvo, i socijalnu skrb". Kada je u travnju 1953. kongres odobrio izmjene Nelson je imenovan na mjesto podsekretara.

Godine 1953. astronomi su otkrili u svemiru velike objekte koji su se kretali prema Zemlji. U početku se vjerovalo da su to asteroidi. Kasniji dokazi su potvrdili da objekti mogu biti jedino svemirski brodovi. Projekt Sigma je presreo izvanzemaljske radio komunikacije. Kada su objekti stigli do zemlje postavili su se u vrlo visoku orbitu oko ekvatora. Bilo je nekoliko velikih brodova i njihova namjera nije bila poznata. Projekt Sigma, i novi projekt, Pluto, su koristeći se radio komunikacijom preko kompjuterskog binarnog jezika, uspjeli ugovoriti slijetanje koje je rezultiralo kontaktom lice u lice sa izvanzemaljskim bićima. Zadatak projekta Pluto je bio stvaranje diplomatskih odnosa sa ovom ili nekom drugom izvanzemaljskom rasom.

U međuvremenu je rasa izvanzemaljaca sličnih ljudima kontaktirala vladu SAD-a. Ova nas je grupa upozorila na izvanzemaljce koji kruže oko ekvatora i ponudila nam pomoć u našem duhovnom razvoju. Zahtijevali su, kao glavni uvjet, da onesposobimo i uništimo nuklearno oružje. Odbili su izmjenu tehnologije navodeći da smo duhovno nesposobni nositi se s tehnologijom koju smo tada posjedovali. Vjerovali su da bismo koristili novu tehnologiju kako bismo uništili jedni druge. Ta rasa je tvrdila da smo na putu samouništenja i da se međusobno moramo prestati ubijati, zaustaviti zagađivanje Zemlje, zaustaviti bezobzirno iskorištavanje Zemljinih prirodnih izvora, i da naučimo živjeti u harmoniji. Ovi uvjeti su dočekani sa velikom sumnjom, posebno glavni uvjet nuklearnog razoružanja. Smatrano je da bi nas se prihvaćanjem tog uvjeta ostavilo bespomoćnima u slučaju da se suočimo sa izvanzemaljskom prijetnjom. Također nismo imali ništa u povijesti što bi nam pomoglo u odluci. Nuklearno razoružanje je smatrano kao loše za interese SAD-a. Ponude su bile odbijene.

Kasnije se 1954. rasa dugonosih Graya-a koja je kružila oko Zemlje spustila u Holloman Air Force Base. Postignut je osnovni dogovor. Ova se rasa predstavila kao vrsta sa planeta pokraj crvene zvijezde u zviježđu Oriona koju smo mi nazivali Betelgeuse. Rekli su da njihov planet umire, te da u nepoznatoj budućnosti neće moći živjeti na njemu. To je dovelo do drugog slijetanja u Edwards Air Force Base. Povijesni događaj je planiran na brzinu i odnos je dogovoren. Odlučeno je da će Eisenhower biti na odmoru u Palm Springsu. Dogovorenog dana Predsjednik je doveden u bazu, a novinarima je kao izlika rečeno da je posjetio zubara.

Predsjednik Eisenhower se susreo sa izvanzemaljcima i formalni dogovor između Alien Nation-a i SAD-a je potpisan. Tada smo primili prvi posjet izvanzemaljskog ambasadora iz svemira. Njegovo ime i titula je bila Omnipotent Highn-ess Krill, normalno zvan Krill. Po tradiciji američkog preziranja kraljevskih titula, tajno je zvan Original Hostage Krill. Trebali biste znati da je postoji i izvanzemaljska zastava poznata kao Trilateral Insignia. Prikazana je na njihovim letjelicama i njihovim uniformama. Oba slijetanja i drugi sastanak su snimljeni. Filmovi postoje i danas.

Dogovor je glasio: Vanzemaljci se neće uplitati u naše odnose i mi se nećemo uplitati u njihove. Držati ćemo njihovu prisutnost na Zemlji tajnom.

Oni će nas opskrbljivati naprednom tehnologijom i pomoći naš tehnološki razvoj. Neće ostvariti odnose sa niti jednom drugom Zemaljskom državom. Mogu otimati ljude na određeno vrijeme u svrhu medicinskih ispitivanja i praćenja našeg razvoja s dogovorom da se ljudima neće nauditi, da će biti vraćeni na mjesto sa kojeg su oteti, ljudi se neće sjećati događaja a Alien Nation će obavještavati MJ-12 o svim kontaktima i otmicama. Dogovoreno je da će svaka država primiti ambasadora druge države dok god dogovor bude na snazi. Dalje je dogovoreno da će Alien Nation i SAD međusobno razmijeniti 16 osoba u svrhu učenja jednih o drugima.

Izvanzemaljski "gosti" bi ostali na Zemlji a "ljudski gosti" bi putovali na mjesto porijekla izvanzemaljaca na određeni period, a onda bi bili vraćeni, i tada bi se izvršila ponovna zamjena. Također je dogovoreno da će biti napravljene podzemne baze za korištenje Alien Nation-a i da će dvije baze biti napravljene za zajedničko korištenje vlada SAD-a i Alien Nation-a. Tehnologija bi se izmjenjivala u zajedničkim bazama. Sve izvanzemaljske baze bi bile konstruirane ispod indijanskih rezervata u četverokutnom području Utaha, New Mexica, Arizone i Kolorada, i jedna će biti napravljena u Nevadi na području poznatom kao S-4, smještenom otprilike 7 milja južno od zapadne granice Area 51, poznate kao Dreamland. Sve izvanzemaljske baze su pod potpunom kontrolom mornaričkog odjela i svo osoblje koje radi u ovim kompleksima dobiva svoju plaću od mornarice. Izgradnja baza je odmah počela, ali je napredak bio slab dok nisu priskrbljene velike količine novca 1957. Rad na "Yellow Book" je nastavljen.

Projekt Redlight

Osnovan je projekt Redlight i počelo je ozbiljno eksperimentiranje na izvanzemaljskim letjelicama. Super tajni objekt je sagrađen u Groom Lake-u u Nevadi u središtu područja za testiranje oružja. Njegova šifra je bila Dreamland. Projekt je stavljen pod Mornarički odjel i osoblje je trebalo imati "Q" dopuštenje kao i izvršno (predsjedničko) odobrenje. Ironična je činjenica da Predsjednik SAD-a nema dozvolu za posjet ovom mjestu. Izvanzemaljska baza u kojoj se razmjenjivala tehnologija bila je smještena u području zvanom S-4. Šifra područja S-4 je bila "The Dark Side of the Moon" (Tamna strana Mjeseca).

Vojska je dobila zadatak oformiti super tajnu organizaciju koja bi priskrbila tajnost programima vezanim za izvanzemaljce. Ta organizacija je postala National Reconnaissance Organization smještena u Fort Carsonu u Coloradu. Specijalni timovi koji su osiguravali projekte zvali su se Delta. Drugi projekt pod šifrom Snowbird je trebao objaviti objašnjenja svih viđenja Redlight letjelica kao eksperimente zračnih snaga. Snowbird letjelice su rađene po konvencionalnoj tehnologiji i u nekoliko navrata ih je pratio tisak. Projekt Snowbird je služio i da raskrinka NLO-e koje je vidjela javnost. Projekt je bio vrlo uspješan i do ovih godina broj izvještaja iz javnosti je opadao.

Osnovan je multimilijunski fond i držao ga je vojni ured Bijele kuće. Taj fond je korišten za izgradnju preko 75 duboko podzemnih građevina. Predsjednicima koji su pitali rekli su da je fond korišten za izgradnju duboko podzemnih skloništa za Predsjednika u slučaju rata. Samo ih je nekoliko napravljeno za Predsjednika. Milijuni dolara građana su prošli kroz ovaj ured do MJ-12 pa do izvođača, te su onda korišteni za gradnju tajnih izvanzemaljskih baza kao i tajnih DUMB-ova (Deep Underground Military Bases - Duboko-podzemnih vojnih baza), za gradnju objekata "Alternative 2"-a. Predsjednik Johnson je koristio ovaj fond za izgradnju kazališta i popločenje ceste na njegovom ranču. Nije znao njegovu pravu svrhu.

Tajni fond Bijele kuće za izgradnju podzemnih objekata je 1957. osnovao predsjednik Eisenhower. Fond je odobrio Kongres u obliku "izgradnje i održavanja tajnih mjesta gdje bi se Predsjednik mogao skloniti u slučaju napada; predsjednička mjesta u slučaju opasnosti". Mjesta su grubo rečeno rupe u zemlji, dovoljno duboke da izdrže nuklearnu eksploziju i opskrbljene svim vrstama komunikacijske opreme. Do sada je više od sedamdeset i pet takvih mjesta razasuto po državi, a izgrađeni su pomoću ovog fonda. "The Atomic Energy Commission" (Komisija za atomsku energiju) je izgradila još 22 dodatna.

Lokacije i sve što ima veze sa ovim mjestima smatraju se i tretiraju kao Top Secret. Novac je bio onda i sada u rukama Vojnog ureda Bijele kuće i prolazio je kroz zaobilaznu mrežu koju ni najuvježbaniji špijuni ili računovođe ne mogu slijediti. Godine 1980. samo rijetki na početku ili na kraju mreže su znali za što je novac bio potreban. Na početku su bili George Mahon iz Texasa i predsjednik House Appropriations Committee i njegovog pododbora za obranu, Robert Sikes iz Floride, predsjednik House Appropriations Military Construction Subcommittee. Danas se pročulo da predsjednik Kongresa Jim Wright kontrolira novac u Kongresu i da ga se treba srušiti. Na kraju linije su bili Predsjednik, MJ-12, direktor Vojnog ureda i zapovjednik Washington Navy Yard.

Novac je odobravao Appropriation Committee koji ga je prosljeđivao u Ured Obrane kao Top Secret nadalje u Vojni program izgradnje. Vojska ga, u stvari, nije mogla potrošiti, a u biti nije ni znala čemu je namijenjen. Dozvolu za trošenje tog novca imala je samo mornarica. Novac je dalje prosljeđivan u Chesapeake Division vojnim inženjerima koji također nisu znali za što je. Čak ni zapovjednik Ureda, koji je bio admiral, nije znao za što je novac. Samo jedan čovjek, mornarički zapovjednik, iz Chesapeake Division-a, ali u stvarnosti odgovoran samo Vojnom uredu Bijele kuće, znao za što je novac namijenjen, njegovu količinu i konačnu destinaciju. Potpuna tajnovitost koja je okruživala taj fond značila je da gotovo svaki njegov trag može načiniti samo nekoliko ljudi koji su ga kontrolirali. Nikada nije bilo, a vjerojatno neće ni biti službene kontrole tajnog novca.

Special Assistant for Psychological Strategy

Velike količine novca su prebačene na Top secret fond smješten u Palm Beachu na Floridi, Peanut Island, koji pripada obalnoj straži. Otok graniči sa područjem koje je posjedovala Joseph Kennedy. Rečeno je da se novac koristio za obradu i uljepšavanje krajolika. Prije nekog vremena na TV vijestima specijalno o ubojstvu Kennedya, rečeno je da činovnik obalne straže prenosi novac u aktovci do Kennedyijevih zaposlenih preko granice posjeda. Da li je ovo mogla biti tajna plaća obitelji Kennedy za gubitak njihova sina John F. Kennedya? Plaćanje se nastavilo tokom 1967. i onda je prestalo. Količina i svrha prenešenog novca ostaje nepoznata. U međuvremenu, Nelson Rockfeller je ponovno promijenio svoju poziciju. Ovaj put je preuzeo staro mjesto C.D. Jacksona koje je nosilo naziv "Special Assistant for Psychological Strategy" (posebni pomoćnik za psihološku strategiju). Nelsonovim imenovanjem naziv je promijenjen u "Special Assistant for Cold War Strategy" (specijalni pomoćnik za strategiju hladnog rata). Ovo je mjesto tokom godina preraslo u isto ono koje je pod Nixonom imao Henry Kissinger. Službeno on je trebao "savjetovati i pomagati Predsjednika u razvoju i povećavanju razumijevanja i suradnje među svim ljudima". Službeni opis je bio samo dimna zavjesa jer je on bio predsjednikov koordinator za Špijunsku službu. Sa svog novog mjesta Rockfeller je izvještavao direktno, i jedino, Predsjednika. Prisustvovao je sastancima Kabineta, Vijeća za vanjsku ekonomsku politiku, i Nacionalnog vijeća za sigurnost koje je bilo najviše političko tijelo u vladi.

Nelsonu Rockfelleru je dan i još jedan važan posao glavnog u tajnoj skupini nazvanoj "Planning Coordination Group" (Skupina za Planiranje i Koordinaciju) koja je oformljena pod NSC 5412/1 u ožujku 1955. Skupina se sastojala od različitih privremenih ad hoc članova ovisno o predmetu dnevnog reda. Glavni članovi su bili Rockfeller, predstavnik Državnog ureda i direktor Obavještajne službe. Uskoro je nazvana "'3413 Committee' of the 'Special Group'". NSC 5412/1 je odredio pravilo prema kojemu tajne operacije odobrava izvršni odbor, a kao i prije, ove operacije su pokretane isključivo voljom direktora Obavještajne službe.

Tajnim izvršnim memorandumom, NSC 5410, Eisenhower je prije NSC 5412/1 1954. ustanovio privremeni odbor, poznat pod nazivom Majority Twelve (MJ-12), da nadgleda i vodi sve tajne operacije vezane za izvanzemaljce. NSC 5412/1 je stvoren da objasni svrhu ovih sastanaka kada Kongres i novinari postanu previše znatiželjni. Majority Twelve je bila sastavljena od Nelsona Rockfellera, Direktora CIA-e Allena Welsh Dullesa, državnog tajnika Johna Foster Dullesa, ministra obrane Charlesa E. Wilson, predsjedavajućeg šefova država Admirala Arthura W. Redford, Direktora FBI-a J. Edgara Hoover, te šest ljudi iz izvršnog odbora za vanjske odnose, poznatih pod nazivom "Wise Men" (Mudri ljudi).

Svi ovi ljudi su bili članovi tajnog društva studenata koji su se nazivali "The Jason Society" ili "The Jasons Scholars" i sakupili su svoje članove iz "Skull and Bones" i "Scrol and Key" društava sa Harvarda i Yalea.

"Wise Men" su bili glavni članovi Vijeća za vanjske odnose. Bilo je 12 članova uključujući prvih 6 sa Vladinih pozicija, dakle "Majority Twelve". Ova grupa je godinama stvarana od najvećih državnih službenika i predsjednika vijeća za vanjske podnose, a kasnije i "Trilaterial Comission". Među njima su bili Gordon Dean, George Bush i Zbigniew Brzezinski. Najvažniji i najutjecajniji od svih "Wise Man" koji su bili članovi MJ-12 su bili John McCloy, Robert Lovett, Averell Harriman, Charles Bohlen, George Kennan i Dean Acheson. Poznato je da su Predsjednik Eisenhower i još 6 prvih članova MJ-12 iz vlade također bili članovi Vijeća za vanjske odnose.

Podrobniji istraživači će brzo otkriti da nisu svi članovi "Wise Men" pohađali Harvard i Yale i nisu svi bili izabrani među članovima "Skull and Bones" ili "Scroll and Key" za vrijeme njihovih školskih godina. To ćete saznati ako nabavite knjigu The Wise Men koju su napisali Walter Issacson and Evan Thomas, Simon and Schuster, New York. Ispod ilustracije broj 9 naći će te poglavlje Lovett with the Yale Unit. u kojem u gornjem desnom kutu stoji: Njegovo primanje u Skull and Bones dogodilo se u zračnoj bazi u blizini Dunkirka. Otkrio sam da su se članovi birali, ovisno o situaciji, po pozivima na osnovu odlika nakon koledža i nisu bili ograničeni samo na studente Harvarda i Yalea.

Nekoliko izabranih je kasnije uključeno u "Jason Society". Oni su svi bili članovi Vijeća za vanjske odnose i u to vrijeme bili su poznati kao "Eastern Establishment". Ovo može dati zaključak o utjecajnosti i ozbiljnosti najtajnovitijeg školskog udruženja. "Jason Society" postoji još i danas, ali također uključuje i članove Trilaterial Commission. Trilaterial Commission je postojao nekoliko godina prije 1973. Ime Trilaterial Commission je preuzeto od izvanzemaljske zastave poznate kao Trilaterial Insignia.

Majority Twelve postoji još i danas. Pod Eisenhowerom i Kennedyem pogrešno je zvano 5412 Committee ili pravilnije, Special Group. U Johnsonovoj administraciji nazvan je 303 Commitee zato što je naziv 5412 kompromitiran u knjizi The Secret Government. U stvari, NSC 5412/1 je procurilo do autora kako bi se prikrilo postojanje NSC 5410. Pod Nixonom, Fordom i Carterom zvao se 40 Committee, a pod Reganom postao je PI-40 Committee. Tokom svih ovih godina promijenio se samo naziv.

Do 1955 postalo je očito da su izvanzemaljci izigrali Eisenhowera i da su ostvarili svoju prijetnju. Osakaćeni ljudi i stoka pronađeni su širom Sjedinjenih država. Sumnjalo se da izvanzemaljci ne daju MJ-12 potpune liste kontakata i otmica i također se sumnjalo da svi oteti nisu vraćeni. Sovjetski savez je osumnjičen za suradnju sa izvanzemaljcima što je kasnije i dokazano. Shvatilo se da su izvanzemaljci, kako prije tako i sada, manipulirali masama kroz tajna društva, magiju, čarobnjaštvo, okultno i religiju. Nakon nekoliko zračnih bitaka sa izvanzemaljskim letjelicama postalo je jasno da je naše oružje prema njihovom potpuno nemoćno.

U studenom 1955. NSC-5412/2 je dobio zadatak da sastavi Istražni Odbor kako bi istražio "sve čimbenike koji su uključeni u kreiranju i implementiranju strane politike u nuklearnom dobu". To je bio pokrivač koji je prikrivao stvarni predmet istraživanja, izvanzemaljsko pitanje.

Tajnim izvršnim memorandumom, NSC 5411 1995., Predsjednik Eisenhower je sastavio je Istraživački odbor da "istraži sve činjenice, laži, prijevare i otkrije istinu izvanzemaljskog pitanja". NSC 5412/2 služio je za prikrivanje koje je postalo neophodno kada je tisak tražio svrhu redovnih susreta tako važnih ljudi. Prvi sastanak je započeo u Quantico Marine Base. Istraživačka skupina je bila sastavljena od 35 članova Vijeća za vanjske odnose, tajnog školskog društva The Jason Society. Dr. Edward Teller je pozvan da sudjeluje. Dr. Zbigniew Brezezinski bio je istražni direktor prvih 18 mjeseci a Dr.Henry Kissinger je bio izabran za istražnog direktora za sljedećih 18 mjeseci. Nelson Rockfeller je bio čest posjetitelj za vrijeme istraživanja.

"STUDY GROUP"
ČLANOVI:

Gordon Dean, Predsjednik Dr. Zbigniew Brzezinski, Study Director - 1. Faza Dr. Henry Kissinger, Study Director

2. Faza
Dr. Edward Teller Frank Altschul Maj. Gen. Richard C. Lindsay Hamilton Fish Armstrong Hanson W. Baldwin Maj. Gen. James McCormack, Jr. Lloyd V. Berkner Robert R. Bowie Frank C. Nash McGeorge Bundy Paul H. Nitze William A.M. Burden Charles P. Noyes John C. Campbell Frank Pace, Jr. Thomas K. Finletter James A. Perkins George S. Franklin, Jr. Don K. Price I.I. Rabi David Rockefeller Roswell L. Gilpatric Oscar M. Ruebhausen N.E. Halaby Lt. Gen. James M. Gavin Gen. Walter Bedell Smith Caryl P. Haskins Henry DeWolf Smyth James T. Hill, Jr. Shields Warren Joseph E. Johnson Carroll L. Wilson Mervin J. Kelly Arnold Wolfers

U drugoj fazi sastanci su također održani u vojnoj bazi Quantico u Virginiji i grupa je postala poznata pod nazivom Quantico II. Nelson Rockfeller je sagradio utočište negdje u Marylandu do kojeg je MJ-12 mogao doći jedino zrakom tako da su se mogli sastajati daleko od znatiželje javnosti. Ovo tajno mjesto je poznato pod kodnim imenom "The Country Club". Na toj lokaciji postojali su svi potrebni objekti za življenje, rekreiranje, prehranu i naravno, sastanke.

Istraživačka skupina je "javno" raspuštena u kasnim mjesecima 1958. i Henry Kissinger je objavio ono što se službeno 1957. nazivalo Nuclear Weapons and Foreign Policy (Nuklearno naoružanje i vanjska politika) Henry Kissingera, objavljeno za Vijeće vanjskih odnosa od strane Harper Brothersa u New Yorku. U stvarnosti rukopis je 80% bio napisan dok je Kissinger još bio na Harvardu. Istraživačka skupina je nastavila rad u tajnosti. Zaključak o ozbiljnoj povezanosti Kissingera u istraživanju može se pronaći u izjavama njegove žene i prijatelja. Mnogi od njih su izjavili da bi Henry svako jutro rano otišao i vraćao se kasno navečer bez da je sa ikim govorio ili kontaktirao. Činilo se kao da je bio u drugom svijetu u kojem nije bilo mjesta za nikoga drugoga.

Ove izjave su vrlo znakovite. Posljedice izvanzemaljske prisutnosti i aktivnosti za vrijeme istraživanja mora da su ostavili strašan šok. Henry Kissinger je zasigurno potpuno drugačiji za vrijeme ovih sastanaka. U tom smislu nikada više neće biti tako pogođen ma koliko bile teške posljedice budućih događaja. U mnogo prilika radio bi do kasno u noć, iako je iza sebe imao puni radni dan. Takvo ponašanje dovelo ga je do razvoda.

Glavni zaključak proučavanja izvanzemaljaca je bio da se ne smije reći javnosti jer se vjerovalo da bi to najvjerojatnije vodilo do ekonomskog kolapsa, kolapsa vjerske strukture, i nacionalne panike koja bi vodila do anarhije. Tajnost se stoga nastavila. Posljedica toga da se ne može reći javnosti je da se ne može reći ni kongresu, tako da je novac za projekt morao dolaziti izvan vlade. I međuvremenu novac je pribavljan iz vojnog budžeta i iz CIA-inih vlastitih tajnih fondova.

Drugi važan zaključak je bio da izvanzemaljci koriste ljude i životinje kao izvor žljezdanih izlučevina, enzima, hormonskih izlučevina, krvi i za genetske eksperimente. Izvanzemaljci su ove postupke objasnili kao potrebnim za njihov opstanak. Rekli su da se njihova genetska struktura pokvarila i da je više nisu u stanju reproducirati. Kazali su da će, ako ne budu mogli unaprijediti svoju genetsku strukturu, opstanak njihove vrste doći u pitanje. Na njihova objašnjenja gledano je sa velikom sumnjom. Pošto su naša oružja u stvari bila neupotrebljiva protiv izvanzemaljaca, MJ-12 je odlučio nastaviti prijateljske diplomatske odnose s njima dok ne dođe vrijeme kada će se naša vojna tehnologija moći nositi sa njihovom. Ponuda za uključivanje snaga za obranu čovječanstva dana je SSSR-u i ostalim državama. U međuvremenu, razrađeni su planovi za istraživanje i izradu dva oružana sistema, upotrebljavajući konvencionalnu i nuklearnu tehnologiju, koji bi nas doveli u ravnopravan položaj.

Rezultati istraživanja su bili projekti Joshua i Excalibur. Joshua je oružje zarobljeno od Nijemaca, koje je u to vrijeme moglo razbiti 4 inča debeli čelični oklop na udaljenosti od dvije milje, koristeći niskofrekventne smrtonosne valove,. Vjerovalo se da bi ovo oružje bilo učinkovito protiv izvanzemaljskih letjelica i njihovih oružja. Excalibur je oružje namijenjeno uništavanju izvanzemaljskih podzemnih baza. Raketa koja nosi megatonsku bojevu glavu sposobna je prodrijeti 1000 metara kroz čvrstu sadru. Odstupanje od cilja je maksimalno 50 metara a najviša visina leta je 30,000 stopa. Joshua je uspješno razvijen, ali koliko znam, nikada nije korišten. Excalibur nije razvijan do nedavnih godina sa neviđenim naporima za njegovu izradu.

Događaji u Fatimi početkom stoljeća su podrobno proučeni. Sa sumnjom da su izvanzemaljska manipulacija, pokrenuta je špijunska operacija koja je trebala probiti tajnu koja je obavijala događaj. Sjedinjene države su uposlile svoje Vatikanske krtice koje su bile ubačene za vrijeme Drugog svjetskog rata i uskoro su postigli da čitav Vatikan radi na istraživanju koje je uključivalo proročanstvo. Proročanstvo je kazivalo da će se, ako se čovjek ne okrene od zla i ne krene Kristovim stopama, planet samouništiti i da će se događaji iz knjige navještenja ostvariti. Rečeno je da će se roditi dijete koje će ujediniti svijet sa planom za svjetski mir i lažnu religiju koja će početi 1992. Do 1995. ljudi će shvatiti da je on zao i istinski antikrist. Treći Svjetski rat će početi na srednjem istoku 1995. invazijom Izraela na Ujedinjene Arapske države koristeći se konvencionalnim naoružanjem, a kulminirati će nuklearnim holokaustom 1999. godine. Između 1999. i 2003. većina života ovog planeta će kao posljedica toga umrijeti. Povratak Krista će se dogoditi 2011. (I Gospa može pogriješiti)

Izvanzemaljcima su predočene činjenice i potvrdili su da ja to bila istina. Objasnili su da su nas kreirali kroz hibridizaciju i manipulaciju ljudskom vrstom kroz religiju, sotonizam, čarobnjaštvo, magiju i okultizam. Kasnije su objasnili da mogu putovati kroz vrijeme i da će se događaj uistinu dogoditi. Kasnije iskorištavanje izvanzemaljske tehnologije od strane Sjedinjenih država i Ruske unije koristeći se putovanjem kroz vrijeme potvrdilo je proročanstvo. Vanzemaljci su pokazali hologram, kojeg je vlada snimila, a za kojeg tvrde da predstavlja raspetog Krista. Nismo znali da li da im vjerujemo ili ne. Da li su nama manipulirali uz pomoć religije? Ili, da li su uistinu bili izvor naše religije kojom su manipulirali nama samima? Ili, da li je početak istinskog KRAJA VREMENA i POVRATKA KRISTA koje je predskazano u Bibliji? Nitko ne zna odgovor.
O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno