Nedjelja 5 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Misterije - Neobjašnjivo

Video: NLO iznad Kremlja šokirao cijeli svijet

28 Pro 2009
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

OGROMNI trokutasti neidentificirani leteći objekt pojavio se iznad zgrade Kremlja u Moskvi, a video snimke NLO-a šokirale su cijelu Rusiju.
nlo, kremlj
Trokutasti objekt, za koji gledatelji kažu da bi mogao biti dug preko jednog kilometra, snimila su dva promatrača.

Filmovi su na YouTubeu postali senzacija. "Ovo je malo jezivo. Čini li se još nekome kako je malo previše prikladno što se ovo događa tako blizu Novoj godini? Kao nekakav važan znak", napisala je jedna korisnica.


Ufolozi iz cijelog svijeta kažu kako gotovo nikad u karijeri nisu vidjeli ovakve snimke NLO-a. Neki na internetu spekuliraju kako se radi o prevari ili zračnom balonu, ali još nitko nije ponudio službeno objašnjenje.Dnevna snimka je malo jasnija, ali traje samo 12 sekundi, dok se na noćnoj snimci ne vide sasvim jasno obrisi NLO-a, no muškarci koji su ga snimili provezli su se oko cijelog Crvenog trga i snimili veliki trokut iz raznih kutova.


"Vjerujete li svi vi glupani i u Djeda Mraza? Ovo je smišljena iluzija, drugm riječima - prevara", napisao je drugi korisnik na YouTubeu.


Ostali korisnici prisjetili su se broda Dartha Vadera iz "Zvjezdanih ratova", te filma "Dan nezavisnosti", u kojemu iznad najvećih svjetskih gradova dođu ogromni svemirski brodovi i unište ih. index.hr

O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno