Utorak 14 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Misterije - Neobjašnjivo

Fra Miroslav Bustruc u šokantnoj propovijedi: Ljudi, čuvajte se, u cjepivu je mikročip

14 Stu 2009
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

fra.Miroslav, Busturic


Propovijed fra Miroslava Bustruca, održana u srijedu na blagdan sv. Martina u župi sv. Martina u Pridrazi, izazvala je niz kontroverzi. Donedavni franjevački pučki misionar i vrlo popularan propovjednik poručio je vjernicima da se ne cijepe protiv svinjske gripe jer će biti - mikročipirani!

Miroslav Bustruć: Dijelovi plana za uništenje čovječanstva su i različite epidemije
Plan uništenja


- Postoji masovni plan za uništenje čovječanstva, a dijelovi tog plana su različite epidemije i zaraze. Samo cjepivo protiv svinjske gripe, koja sada izaziva masovnu histeriju, u sebi ima mikročip kojim nas se želi kontrolirati - kazao je, navodno, fra Miroslav Bustruc koji je na misnom slavlju gostovao kod kolege i prijatelja don Jure Zubovića, župnika Pridrage.
Dan poslije fra Bustruc je otišao iz Privlake, a don Zubović je novinare uputio na splitsko-makarskog i zadarskog nadbiskupa jer on bez dozvole ne može davati komentare. Bio je upoznat s činjenicom da su riječi s propovijedi dospjele u medije, ali se požalio kako su izvađene iz konteksta i tendenciozno prenesene.

- Ono što je fra Miroslav kazao bilo je rečeno na propovijedi i upućeno je vjernicima, a ne svim građanima. Svećenik je tu da brani načela Crkve, a zbog izrečenih činjenica o cjepivu, neki su ljudi već zatvoreni. Puno više će se znati za dva-tri tjedna, kada će se Sveta Stolica obratiti svjetskim državnicima - rekao nam je don Jure Zubović koji je time potvrdio da se slaže s onim dijelom propovijedi koji se odnosi na opasnosti koje prijete čovječanstvu od različitih epidemija.
Sve iz laboratorija

Da se općenito slaže s propovijedanjem fra Miroslava Bustruca, pridraški je župnik pokazao i time što ga je pozvao na proslavu nebeskog zaštitnika Pridrage.

Fratar, koji je u kolovozu slavio srebrnu misu i 25 godina zaređenja, bio je na ispomoći u susjednome mjestu. Riječ je o jako omiljenom propovjedniku i duhovniku koji, sudeći prema tražilici Google, svako malo gostuje i propovijeda diljem Hrvatske, ali i u inozemstvu, te predvodi seminare duhovne obnove.

- Bio sam na toj misi i tog svećenika držim najboljim propovjednikom u Hrvatskoj. Mislim da su njegove izjave izvađene iz konteksta, a ja sam shvatio da je htio reći kako su sve opasne boleštine, poput side, ptičje i svinjske gripe izašle iz laboratorija i da to nije slučajno - rekao je ravnatelj osnovne škole u Pridrazi Krste Zupčić.

Nikolina radić ančić/epeha
snimio andrija lucić/cropix

Nisu recepti nego naputci   

molitva Fra Miroslav Bustruc, koji još uvijek boravi u Karinu i kolegama iz franjevačkog samostana pomaže u branju maslina, potvrdio nam je da je na propovijedi u Pridrazi kazao kako se u cjepivu za svinjsku gripu može naći i mikročip.

-Ono što je kazano u toj propovjedi nisu recepti nego naputci za osobno promišljanje kroz savjetovanje sa kompetentnim osobama i na temelju susreta Boga kroz molitvu. Odgovornost za osobno postupanje nitko ne može prebaciti na drugoga niti poticati da se nešto napravi – rekao nam je fra Miroslav koji je rasprave i nedoumice oko cjepiva protiv svinjske gripe i općenito histerije izazvane tom epidemijom čitao više internetskih rasprava. O tome je raspravljala austrijska javnost, a fra Miroslav navodi da se o tome govorilo i u TV emisiji Otvoreno proteklog srpnja.

O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno