Nedjelja 23 Siječanj 2022

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Tajni sastanci u blizini Jupitera odlučuju o budućnosti našeg Sunčevog sustava?

01 Stu 2021
(Reading time: 5 - 9 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Tri mjeseca prije sloma nacističke Njemačke u Drugom svjetskom ratu, tri velike savezničke sile - Sjedinjene Države, Sovjetski Savez i Ujedinjeno Kraljevstvo - sastale su se u Jalti na poluotoku Krimu kako bi razgovarale o poslijeratnom poretku u Europi koji bi na temelju načela nacionalnog samoodređenja.

Sličan skup sastanaka upravo je završio u blizini planeta Jupitera kako bi se razgovaralo o novom poretku u našem Sunčevom sustavu koji će se pojaviti s nadolazećim vojnim kolapsom Mračne flote i njenim drakonskim vremenima, prema bivšoj profesionalnoj arheologinji i kontakterkinji Eleni Danaan. , Orion, Deep State i korporativni saveznici.
Ona kaže da se Galaktička federacija svjetova nedavno susrela s predstavnicima Zemaljskog saveza i Saveza tajnih svemirskih programa na nizu od 12 sastanaka kako bi razgovarali o novom poretku u našem Sunčevom sustavu. Vrijedi napomenuti da je postojanje Galaktičke federacije nedavno priznao osnivač izraelskog svemirskog programa, profesor/general Haim Eshed, te dodao da ona radi izravno s administracijom predsjednika Sjedinjenih Država.

Osim toga, u prethodnom članku raspravljao sam o eskalaciji vojnog sukoba između Galaktičke federacije svjetova s ​​suparničkim svemirskim koalicijama - Tamnom flotom, Drakonskim Carstvom i Orionskim savezom, praveći razliku između različitih galaktičkih asocijacija i njihovih povijesnih interakcija.

Posljednji sastanak završio je samo dan prije nego što je postignut dogovor o stvaranju multinacionalnog svemirskog saveza između velikih zemaljskih nacija, na čelu sa Sjedinjenim Državama.

Evo što je Elena napisala u svom prvom mailu:

Na Jupiteru su jučer potpisani sporazumi između raznih progresivnih galaktičkih koalicija i teranske vojske o zajedničkoj upotrebi i zaštiti ovog zvjezdanog sustava na gospodarskom i vojnom polju u pripremi za budućnost. Teritorije djelovanja su definirane. Zemljani službeno preuzimaju odgovornost za svoj sustav. Sjedinjene Države bile su glavni glasnogovornik ove serije sastanaka; odabrao ih je GFW zbog njihovih sposobnosti, resursa i ciljeva, u najboljoj poziciji da jamče održivu i slavnu budućnost izvanzemaljskog čovječanstva.

  space forses.1    

Duge godine tajne suradnje s narodima Terre su završile, ali još uvijek trebamo okončati ovaj rat kako bismo oslobodili ovaj sustav. Do tada ćemo se morati potruditi, a kada taj dan dođe, svi ćemo zajedno biti spremni za ulazak u novu eru bratstva i suradnje.

Ono što potvrđuje Elenine izvanredne tvrdnje ovdje je nedavno potpisivanje Artemisovog sporazuma između zemalja s aktivnim svemirskim programima. Riječ je o bilateralnim sporazumima između svemirskih sila i Sjedinjenih Država, koji su prvi put potpisani 13. listopada 2020. između Sjedinjenih Država i sedam zemalja: Australije, Kanade, Italije, Japana, Luksemburga, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Ujedinjenog Kraljevstva.

Od pokretanja Sporazuma Artemis, sporazume su kasnije potpisali Brazil, Južna Koreja, Novi Zeland i Ukrajina. Druga velika svemirska sila, Indija, također razmišlja o pridruživanju Artemis Accordu . Vrijedi naglasiti da su sporazumi rezultat višegodišnjih pregovora između Sjedinjenih Država i drugih zemalja, koji su ozbiljno započeli pod Trumpovom administracijom, a nastavljaju se i pod sadašnjom Bidenovom administracijom.

Ono što je stvoreno Artemidinim sporazumom temeljna su načela multinacionalnog svemirskog saveza koji će se stvoriti pod vodstvom Sjedinjenih Država. Sporazumi omogućuju zajedničke gospodarske i znanstvene aktivnosti u svemiru, zajedno s multinacionalnim vojnim savezom koji će te aktivnosti braniti kroz "sigurne zone", kako sam ranije govorio .

Nedavno potpisivanje i proširenje Artemidinog sporazuma nakon nekoliko godina pregovora upravo je ono što Elena kaže da se upravo dogodilo u blizini Jupitera, gdje su Galaktička federacija i drugi progresivni svemirski savezi kao što je Andromedino vijeće nedavno postigli sporazum

Kako bi razjasnila što se upravo dogodilo, Elena mi je poslala drugu e-poštu 17. srpnja s dodatnim informacijama koje je primila o susretima od svog primarnog izvanzemaljskog kontakta, Thora Khana Eredyona. Prethodno je objasnila da prima redovite poruke putem moždanog implantata koji je izmijenjen otmicom izvanzemaljaca koja se dogodila kada je imala devet godina i iz koje su je spasili Tor Khan i njegovi suborci iz Federacije. Toplo preporučam da pročitate njezinu knjigu Dar od zvijezda kako biste saznali o njezinoj prošlosti i tekućoj komunikaciji s Tor Khanom.

Eleni je rečeno:

Tor Han nije sudjelovao na tim sastancima; bio je samo dio pratnje GFW [Galaktičke federacije svjetova] i ostao je u orbiti oko Jupitera. Ali on zna ovo:

 

Bilo je niz sastanaka i to je trajalo neko vrijeme. Ukupno je bilo dvanaest sastanaka, najprije između odvojenih skupina, odvojeno, a zatim zadnjih dana tri velika sastanka: prvi je okupio sve, drugi odabranu skupinu, a treći konačni dogovori s vodećom odabranom grupom. Svaku skupinu činili su vojni predstavnici svemirskih snaga i vođe (progresivnih) korporacija.

Tako je izaslanstvo GFW-a zasebno provjeravalo različite predstavnike Zemlje, vojne dužnosnike zadužene za svemirske snage, kao i čelnike nekih progresivnih korporacija kako bi odredilo sigurne zone koje će najbolje služiti interesima mnogih.

Vrlo je važno da je Elena terminom " sigurnosne zone" opisala područja multinacionalne svemirske suradnje i ono što služi interesima većine zemalja. Ovo je identično jeziku koji se koristi u Artemidinim sporazumima, a koji joj nije bio poznat prije naših postova.

Također je vrlo važno napomenuti da velike zemlje u posljednje vrijeme formiraju svemirska zapovjedništva, gdje njihove vojne snage sve više zajedno rade na pitanjima vezanim za svemir. Velika Britanija ( 2021.) , Njemačka ( 2021. ), Italija ( 2021. ) i Australija ( 2022. ) nedavno su se pridružile SAD-u ( 1985./2019. ), Francuskoj ( 2010. ), Rusiji ( 2011. ) i Kini ( 2015. ) u stvaranju svemira. timove za integraciju svojih vojnih aktivnosti u svemir.

Ono što je najvažnije, NATO je u listopadu 2020. uspostavio Svemirski centar koji će upravljati svim svemirskim operacijama iz zračne baze Ramstein u Njemačkoj. Sva ova nedavna vojna zbivanja u svemiru podupiru Elenine izvanredne tvrdnje.

Njen drugi e-mail je bio sljedeći:

GFW želi raditi samo s jednom globalnom civilizacijom, a ne s neredom raznih suparničkih svemirskih sila koje igraju igre moći. T op Khan je rekao da zapravo u svemirskim programima uključuje četrnaest zemalja koje su tamo bile zastupljene, ali šest vodećih zemalja ima programe koji su GFW prepoznali najprogresivnijim i najtrajnijim i prikladnim za udruživanje snaga s njima. Ostalih osam sudjelovalo je samo iz komercijalnih razloga, od čega su mnogi koristili.

Tor Khan je također govorio o "horizontalnoj" koaliciji ovih šest čelnika, koja predstavlja jedan svemirski odjel. Hoćemo li svjedočiti, kao što si rekao, Michael, rođenju Zvjezdane flote?

Razumljivo je zašto Galaktička federacija svjetova inzistira na "jedinstvenoj globalnoj civilizaciji" koja će s njom surađivati ​​u svemirskim poslovima, a ne na trenutnoj situaciji natjecanja svemirskih sila s suprotstavljenim programima. Stvaranje saveza svemirskih sila koje djeluju pod jednom zapovjednom strukturom ima puno smisla.

Na temelju trenutnog članstva u Artemisovim sporazumima, može se pretpostaviti da će šest zemalja identificiranih kao "najprogresivnije i otpornije" biti Sjedinjene Države, Francuska, Britanija, Njemačka, Japan i Italija ili Australija - svaka sa svojim sjedištima. naredbe su funkcionalne ili su u procesu pokretanja.

U mojoj knjizi , prostor snaga: Naš Star Trek budućnosti (2021), ja ću objasniti kako je multinacionalna prostor savez koji se trenutno stvara pod vodstvom SAD je preteča budućeg Star Trek, a ne za razliku od onih koji je predviđa Roddenberry. Zapravo, iznosim dokaze da je zvjezdana flota Rodenberry nastala po uzoru na buduću multinacionalnu svemirsku koaliciju o kojoj je potajno obaviještena 1960-ih!

Preostalih osam zemalja koje sudjeluju u Jupiterovim susretima bit će odabrane među članicama Artemidinog sporazuma ili drugih zemalja. To dovodi do kritičnog pitanja gdje se Kina i Rusija uklapaju u ovaj novi multinacionalni svemirski savez, radeći izravno s Galaktičkom federacijom i drugim pozitivnim svemirskim organizacijama? Elenina poruka od Tor Khana daje nam odgovor:

Tor Khan mi je također pokazao svoje jedino vizualno sjećanje na ove događaje: pogled s njegovog broda, tri broda u obliku jajeta koji napuštaju Jupiterovu orbitu nakon drugog u ovom nizu od tri posljednja susreta. Na svakom brodu bili su vojni delegati sa Zemlje, po zemljama. Nije mi rekao što je bio treći, ali dvojica su prevozila kineske i ruske dužnosnike, a rečeno mu je da su obje ove gomile jako nesretne. Rekao je da su Sjedinjene Države preuzele odgovornost za organiziranje ujedinjene svemirske koalicije za novu Zemlju.

Eleninu informaciju potvrđuje činjenica da se nijedna druga svemirska sila nije pridružila Kini i Rusiji u njihovoj predloženoj inicijativi Međunarodne lunarne istraživačke stanice koja je pokrenuta njihovim bilateralnim sporazumom postignutim u lipnju 2021. godine . Samo je SAD uspio izgraditi multinacionalnu svemirsku koaliciju kroz sporazume Artemis, kojemu se Rusija odbila pridružiti jer je bila "previše orijentirana na SAD", a Kina je isključena iz pridruživanja zbog stalne krađe intelektualnog vlasništva i industrijske špijunaže . Posljedično, ne čudi što su kineska i ruska delegacija bile "vrlo nezadovoljne" dogovorima postignutim oko Jupitera.

Uz dosad iznesene posredne dokaze koji potkrepljuju Elenine tvrdnje, trebamo dalje razmotriti je li moguće da je upravo postignut niz sastanaka i dogovora u stilu Jalte? Jalta je jasno postavila presedan da su čak i usred žestokih borbi u posljednja tri mjeseca Drugog svjetskog rata, savezničke sile već aktivno planirale poslijeratni poredak bez nacizma.

Čini se da smo sada u vrlo sličnoj situaciji s tajnim ratom koji se vodi na Zemlji, Mjesecu i Marsu, gdje su Tamna flota, Drakonsko Carstvo i Orionski savez uspostavili baze ili sredstva. Te su baze uspostavljene još 1940-ih zbog sporazuma postignutih s nacističkom Njemačkom, a od tada su se proširile s velikim multinacionalnim kompanijama koje potajno grade svemirske objekte za razne kupce - Dark Fleet, Orion Alliance, itd. Važno je napomenuti da su te korporacije izgrađene po njima upravljaju tajnim svemirskim programima i sami su postali svemirske sile.

Prema ranijim informacijama koje je objavila Elena , ove baze Mračne flote-Draco-Oriona su napadnute i nalaze se u različitim fazama oslobođenja . To je u skladu s tvrdnjama brojnih insajdera da su Mračna flota i njihovi korporativni saveznici bili odsječeni od svojih međuzvjezdanih partnera, što je dovelo do iscrpljivanja resursa i značajnih bijega. Također se podudara s podacima koje su objavili udaljeni gledatelji povezani s Farsight Instituteom koji raspravljaju o trenutnoj egzopolitičkoj situaciji.

Zaključno, s tekućim globalnim zatvaranjem informacija o izvanzemaljskim poslovima (egzopolitikom) na Zemlji iu dubokom svemiru, vrlo je teško potvrditi zapanjujuće informacije Elene Danaan da se u svemiru odvijaju tajni sastanci i dogovori uz sudjelovanje glavnog svemira. moći i zemaljskih korporacija. Međutim, njezine najnovije informacije potkrijepljene su mnoštvom posrednih dokaza, kako su nedavno izjavili drugi insajderi tajnog svemirskog programa, kao i podacima daljinskog gledanja. Iako to ne podupire njezine izvanredne tvrdnje, zahtijeva daljnja istraživanja za one koji žele znati što se trenutno događa u dubokom svemiru upravo sada.

 

izvor
http://dolgoletieru.ru/?p=3988

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno