Nedjelja 23 Siječanj 2022

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

TAJNI PODZEMNI RAT DOSEGAO KONAČNI OBRAČUN

01 Stu 2021
(Reading time: 7 - 13 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

TAJNI PODZEMNI RAT DOSEGAO KONAČNI OBRAČUN

 

Prema Val Nacku, vrhovnom zapovjedniku Galaktičke federacije svjetova, ušli smo u posljednje odbrojavanje u epskom ratu iza kulisa koji se odvija u udaljenim podzemnim strukturama raštrkanim diljem Sjedinjenih Država i ostatka planeta.

Njegovo najnovije ažuriranje, koje je prenijela njegova kontakterica Megan Rose, sadrži mnoge pojedinosti o koordiniranim vojnim kampanjama koje vode specijalne snage koje pripadaju Zemaljskom savezu, radeći zajedno sa svojim kolegama iz Galaktičke federacije kako bi uništili posljednje ostatke saveza Deep State izvanzemaljaca stacioniranih u nekoliko podzemnih struktura. .

Dana 14. listopada, Meghan je emitirala sljedeće ažuriranje od Val Nacka:

Val Nack: “Kraj rata je blizu. Federacija i Zemaljski savez pažljivo su se pripremili kako bi osigurali potpunu sigurnost komunikacijskih sustava na Terri. Radio frekvencije koje su hakirali Sivi iz Oriona, agencije s tri slova (CIA, FBI, itd.) i Tamna flota sada su u rukama Zemaljskog saveza. Kao što sam ranije rekao, Zemaljski savez se bori uz Federaciju da povrati planet. Posljednji dio ovog rata, posljednje odbrojavanje, je ratno podzemlje. Podzemni rat jedan je od najkrvavijih i najstrašnijih ratova koje smo ikada vodili. Siguran sam da zemaljska vojska može reći istu stvar."

Ono što Val Nack ovdje opisuje ne razlikuje se puno od posljednjih mjeseci Drugog svjetskog rata, kada su se nacistička Njemačka i carski Japan borili do kraja. To je služilo dvostrukoj svrsi: suprotstaviti se savezničkim silama uništavanjem vitalne civilne infrastrukture potrebne za obnovu zemlje i dati vremena da se osoblje i resursi preusmjere u podzemne baze na Antarktiku i Južnoj Americi kako bi se stvorio tajni svemirski program Mračne flote ( aka "Nacht Waffen"), koja je bila formalno povezana s Drakonskim Carstvom.

Danas smo svjedoci sličnih žestokih bitaka, koji se ovaj put odvijaju u Dubokim podzemnim vojnim bazama (DUMBs) u Sjedinjenim Državama i drugdje diljem planeta, dok se zemaljski savez sukobljava s Dubokom državom i njihovim Sivima s Oriona, nakon uspjeha slični napori za čišćenje Antarktika kao što je opisano u prethodnom članku.

Val Nackova referenca na "konačno odbrojavanje" ukazuje na to da Dubokoj državi i njenim izvanzemaljskim saveznicima ističe vrijeme jer se njihova strateška situacija urušava u podzemnom ratu.

Iako je ishod rata jasan, može se predvidjeti da će Duboka država, poput nacista prije njih, produžiti rat kako bi zlobom uništila živote i infrastrukturu, iskorištavajući priliku za premještanje cjelokupnog osoblja i resursa od bojnih polja do"Sigurnih mjesta", bilo na Zemlji, u našem Sunčevom sustavu ili drugdje u galaksiji.

Val Nack je nastavio svoje ažuriranje opisujući kako se liječe vojnici Zemaljskog saveza koji su ranjeni u žestokim podzemnim bitkama:

“U prethodnim izvješćima rekao sam da se ovi vojnici skrivaju u tehnologijama iscjeljivanja dostupnim u zapovjedništvu lunarnih operacija, koje će uskoro biti proširene na potpuno funkcionalan moderni objekt s tehnologijom veće gustoće kako je navedeno u Jupiterovim sporazumima. Iako ne mogu govoriti u ime Zemaljskog saveza, mogu izvijestiti da su odgovornosti Federacije u čišćenju podzemnih baza sada završene. Ovo je sjajna vijest."

U prethodnom izvješću, Val Nack je izvijestio kako je zapovjedništvo lunarnih operacija preuređeno u medicinsku ustanovu, gdje je znanost i tehnologija iscjeljivanja Galaktičke federacije uklopljena u Zemaljski savez. Velike tvrtke bile su uključene u masovnu proizvodnju ovih naprednih tehnologija iscjeljivanja za širenje čovječanstvu.

Važno je da sam u prethodnom članku citirao JP, vojnika američke vojske kojeg poznajem od 2008., koji je otkrio da su on i njegove kolege iz vojske poslani na Mjesec da izgrade nove objekte za multinacionalni savez koji radi sa nordijskim vanzemaljcima. Ovo je bila važna potvrda onoga što je Val Nack ranije tvrdio i čini vjerojatnim da se ozlijeđeni SWAT časnici šalju na Mjesec na liječenje.

Dalje u ažuriranju Val Nacka, raspravljalo se o dvije važne američke baze u kojima su se vodile podzemne borbe:

“Posljednja stvar oko koje smo bili zabrinuti bile su dvije baze: baza Dulce i područje 51. Kao što je zapovjednik Eredyon ranije izvijestio, Orion Graysi su bili zarobljeni i uspjeli smo identificirati njihovu energetsku frekvenciju, njihov genetski kod, koji je ujedinio njihovu svijest.

Mogu potvrditi da je ovaj kod doista razbijen i da će uskoro svi komunikacijski sustavi na Terri biti sigurni. S tim u vezi, trenutno više nema prijetnji izvanzemaljaca za Terru. Savez ima zadatak obnoviti poslužitelje, promijeniti frekvenciju poslužitelja i zamijeniti satelitske komunikacije. Imaju sve što im treba, imaju tehnologiju. Krenuli smo naprijed s oslobađanjem planeta Terra."

Val Nack se ovdje osvrnuo na prethodno izvješće Thora Khana Eredyona, još jednog zapovjednika Galaktičke federacije, koje je prenijela Elena Danaan, u kojem se raspravljalo o zarobljavanju devet Visokih Sivih izvanzemaljaca iz Oriona. Opet je postojala neovisna potvrda takve tvrdnje, koja je došla od drugog kontaktera, Alexa Colliera, koji je opisao ono što je saznao od Vijeća Andromede o zarobljavanju grupe Sivih iz Oriona.

Postavio sam Val Nacku niz pitanja o njegovom ažuriranju, koje mu je Megan ljubazno prenijela, i dobio sam sljedeće odgovore:

 

Pitanje 1 . “Borbe u ovim podzemnim bazama opisujete kao posebno brutalne. Možete li podijeliti bilo koju informaciju o tim bitkama u smislu korištenog oružja, osoblja i njihove lokacije?"

Val Nack: “Da, mogu govoriti u ime osoblja Federacije koje se borilo uz Zemaljski savez. Važno je napomenuti da je odgovornost Federacije da eliminira prisutnost stranaca na ovim područjima. U interesu obuke zemaljskih vojnih snaga, zemaljski vojnici su se također borili rame uz rame kako bi očistili neka područja s Federacijom. Ovi zemaljski vojnici nikada nisu vidjeli takve strahote, većina njih, i zaslužuju naše najveće poštovanje.

Oružje koje je korišteno za uklanjanje zlonamjerne prisutnosti vanzemaljaca u ovim područjima zajedničko je Federaciji i proizvodit će se za buduću upotrebu od strane Zemaljskog saveza. Najbolje vam se opisuje kao laserski topovi. Oni emitiraju visokofrekventni "laser" koji demagnetizira atomske veze strukture ili osobe, uzrokujući ozljede i smrt. Ovi su uređaji relativno jednostavni i učinkoviti u 4. i 5. denzitetu gdje živi većina tih bića. Većina ovih zemaljskih vojnika ne može učinkovito vidjeti u 4D ili 5D golim okom. Imaju posebna super odijela s kacigama za gledanje.

Ovo nije tehnologija Federacije, već nešto što je prethodno razvijeno u njihovim svemirskim programima, ali je ipak učinkovito. Naša vojna strategija je bila sljedeća: izolirati dio baze i napasti. To je učinjeno na način da se spasi što više života, jer ta stvorenja i korumpirani vojni dužnosnici drže ljude i druga stvorenja kao taoce za eksperimente."

Prvi put sam čuo za supervojnička odijela koje nosi Tajni svemirski program još 2014. od Randyja Kramera, koji je otkrio da je služio na Programu 20 i Back od 1987. do 2007. Opisao je kako je bio obučen za borbu protiv autohtonih vanzemaljskih vrsta na Marsu u ime korporativnog tajnog svemirskog programa koji su američki marinci potajno regrutirali da štite.

Cramerovo svjedočenje potkrijepio je bivši vojnik američkih marinaca i vojnik države Washington Michael Gerloff, koji je pružio opsežnu dokumentaciju o svojim tvrdnjama da su američki marinci regrutirani tijekom kampa za obuku za tajni svemirski program. Ironično, Galaktička federacija je potajno naoružala autohtone Marsovce da se bore protiv Mračne flote i korporativnog saveza, čime je oslobodila njihov planet.

 

 

Kasnije je Val Nack dao dodatne informacije kao odgovor na jedno pitanje.

Pitanje 1. Val Nack: “Želio bih dodati da su baza Dulce i Area 51 posljednja očišćena zbog visoko rangiranih Sivih iz Oriona. Ova bića su nosila temeljnu frekvenciju potrebnu za hakiranje u njihove umove i Terrine internetske sustave. Područje 51 već dugo koriste kao bazu Killy Tokurt, ili Visoki Bijeli, posebno, i dužnosnici korumpirane zemaljske vlade.

Mogu izvijestiti da su ta stvorenja, mali broj njih, također zarobljena u sličnu svrhu. Killi Tokurt ima veze s vladom Zemlje. Killi Tokurt već dugo vremena nudi određene usluge vladama Zemlje, što neću otkriti, ali ovo je dio infiltracije vanzemaljaca. Mogu izvijestiti da su ove informacije pronađene i da marljivo radimo sa Zemaljski savez."

Imamo obilje informacija o Visokim bijelima (aka Killy Tokurt) zahvaljujući insajderskim uvidima dr. Charlesa Halla, koji je služio kao meteorolog američkog ratnog zrakoplovstva u zrakoplovnoj bazi Nellis gotovo tri godine sredinom 1960-ih. Napisao je seriju knjiga u pet svezaka pod nazivom Millennial Hospitality, u kojoj je opisao sporazume između zračnih snaga Sjedinjenih Država i Visokih bijelih 1950-ih i kako su jedni drugima pružali usluge, uključujući podzemni objekt u Indiani. Visoki bijeli su mogli raditi.

Značajno je da je potvrda Hallove izvanredne tvrdnje stigla u obliku novinskog članka u Nevadi https://exopolitics.net/IndianSprings-Project.htm, koji opisuje sredstva dodijeljena za izgradnju velikog podzemnog objekta u Indian Springsu tijekom završetka sporazuma koji nikada nisu službeno objavljeni.

Val Nackova tvrdnja da je nekoliko Visokih bijelih zarobljeno u podzemnim borbama na području 51 u skladu je s informacijom dr. Halla da su tamo imali veliku bazu.

Iz časopisa Las Vegas Review Journal, 1. siječnja 1951
Zatim sam pitao Val Nacka o tajnoj bazi u mojoj rodnoj zemlji Australiji:

Pitanje 2. „Je li Australian Pine Gap bila jedna od podzemnih građevina u kojima su se vodile bitke? Ako je tako, što možete podijeliti o ovoj stranici i svim bitkama koje su se tamo dogodile?"

Val Nack: "Nemam pravo otkrivati ​​operacije u Australiji, iako mogu potvrditi da je tajni rat dobiven i da su vanzemaljci ili pobjegli ili su nasilno uklonjeni s planeta."

Ovo je doista dobra vijest jer se dugo vremena Pine Gap, zajedno s Dulceom u Novom Meksiku, smatrao mjestom nekih od najneverovatnijih kršenja ljudskih prava zarobljenih civila korištenih u genetskim eksperimentima.

 

Zatim sam pitao Val Nacka o zloglasnom incidentu Dulce 1979.:

Pitanje 3. “Opisujete Dulceinu bazu kao jednu od posljednjih koja je očišćena. Kako se bitka koja se tamo odvija u usporedbi s prijavljenim incidentom pucnjave 1979. između Delte američke vojske i Greysa iz Oriona?"

Val Nack: “Baza Dulce bila je središte mreže Orion Greysa. Podzemni objekt tamo leži miljama duboko s pristupom tunelima diljem Sjedinjenih Država. Nije mi poznat konkretan incident o kojem govorite. Međutim, mogu reći da ova vrsta Sivih umire brzo i vrlo lako. Međutim, to nam nije bio cilj. Naš cilj je bio prvo ih uhvatiti i pronaći ključ njihove svijesti o košnici. Federacija je to uspješno učinila. Ostatak baze i stvorenja koja su je nastanjivala Federacija je uništila koristeći naše oružje kako je gore opisano."

Taoce je spasio i zbrinuo Zemaljski savez u objektima koje su postavili u medicinske svrhe. Federacija se pobrinula za hibridne ljude ili taoce vanzemaljskih vrsta jer sadrže genome koji su nepoznati medicinskom osoblju Saveza. Međutim, možda će vam biti zanimljivo da će vaša zemaljska vojska biti obučena u genetici ovih vrsta ako to bude potrebno u budućnosti."

Davne 2003. napisao sam opsežan izvještaj o brojnim insajderskim izvještajima o događajima u Dulceu i zloglasnoj pucnjavi koja se tamo dogodila. Izvješće je dostupno na mojoj web stranici.

Pitanje 4. "Priča se da Duboka država vodi svoju posljednju bitku u Australiji i Havajima, ima li istine u tim glasinama?"

Val Nack: "U interesu Meghanine sigurnosti, ne mogu ovo komentirati."

Ovo je vrlo elokventan odgovor. Australija poduzima neke od najdrakonskih policijskih mjera u zapadnom svijetu protiv prosvjednika kako bi provela službenu vladinu zdravstvenu politiku.

Na Havajima, u vrijeme pisanja ovog teksta, moja supruga i ja napuštamo Veliki otok nakon 17 godina jer su znakovi vrlo zabrinjavajući za one koji odluče ne pridržavati se sve drakonskih zdravstvenih politika...

Vrlo je vjerojatno da Duboka država i njezini izvanzemaljski saveznici doista vode svoju posljednju bitku na ova dva idilična pacifička mjesta.

Moje sljedeće pitanje bilo je o oružju za masovno uništenje koje Duboka država posjeduje:

Pitanje 5. “Postoje tvrdnje da je Duboka država zaprijetila korištenjem prijenosnog nuklearnog oružja i drugog egzotičnog oružja kao što su skalarne, torzijske, topletne i razne bombe ako joj se ugrozi postojanje. Jesu li takvi sustavi oružja pronađeni i neutralizirani?"

Val Nack: “O, da, sretan sam što mogu prijaviti ovo. Nuklearno oružje se lako rastavlja pomoću tehnologije Federacije. Ova tehnologija je ponuđena vladama vašeg naroda 1950-ih, ali je odbijena. Sada mogu izvijestiti da je ova tehnologija u rukama Zemaljskog saveza i oni su ljubazno prihvatili naše stajalište o nuklearnom oružju.

Naše je stajalište sljedeće: ovo je oružje za masovno uništenje za sve uključene i neće koristiti planetu Terra. Ova tehnologija koristi magnetsku frekvenciju za rastavljanje nuklearnog oružja. Magnetska sila je sastavljena od elemenata nepoznatih planeti Terra. Prilično je jednostavno kada zamislite bombu kao jednostavnu kemijsku reakciju, kako preokrenuti kemijsku reakciju pomoću elemenata, to je jednostavna tehnologija."

Sasvim je točno da je tehnologija nuklearnog oružja dugo bila od velike zabrinutosti za Galaktičku federaciju, koja gleda na širenje ovih sustava oružja kao na važnu značajku svojih povijesnih diplomatskih kontakata s različitim administracijama Sjedinjenih Država i SSSR-a. Najnovija knjiga Elene Danaan, We Will Never Let You Down, koju toplo preporučujem, detaljno govori o ovim povijesnim pregovorima.

Osim toga, preporučam pogledati nedavnu tiskovnu konferenciju s bivšim časnicima američkih zračnih snaga, koja je pokazala kako su NLO-i intervenirali na nuklearnim projektilima, učinkovito ih neutralizirajući na neodređeno vrijeme. To je izravno potkrijepljeno Val Nackovim komentarima o tehnologiji Federacije koja može neutralizirati tako opasne sustave oružja.

Pitanje 6. “Spomenuli ste da Zemaljski savez zamjenjuje kompromitirane satelitske komunikacijske sustave. Je li Starlink Elona Muska glavni satelitski sistem za novi sustav bez kompromisa?

Val Nack: “Da, sateliti o kojima govorim su sateliti na površini Terre. Ove satelite zamijenit će sateliti koji kruže oko Terre na nebu. Starlink je pogrešan naziv za ovaj sustav, to je nešto drugo. Neću otkrivati, ali možete nagađati. Koristi tehnologiju sličnu satelitskom sustavu koji zovete Starlink."

Odgovor Val Nacka opet je vrlo rječit. Nešto poput Starlinka je pripremljeno i uskoro će se službeno lansirati. Pretpostavljam da Val Nack nagovještava Svemirsku ogradu, koja je formalno pod kontrolom američkog svemirskog zapovjedništva. Ovim novim komunikacijskim sustavom sigurno će upravljati Američko svemirsko zapovjedništvo i multinacionalni svemirski savez koji je formiran kao rezultat Jupiterskog sporazuma o kojem se govorilo u prethodnim člancima.

Važno je da je general James Dickinson, šef Svemirskog zapovjedništva, u kolovozu potvrdio da je postignuto više od 100 sporazuma s raznim nacionalnim svemirskim agencijama, vojnim zapovjedništvima i zrakoplovnim korporacijama, sugerirajući da je takav satelitski komunikacijski sustav bio tajno pripremljen i blizu lansiranja. ..

Moje zadnje pitanje za Val Nacka bilo je ovo:

Pitanje 7. “Ako su hakirane radijske frekvencije i komunikacijski sustavi koji su se ranije koristili za suzbijanje neslaganja i društvenog buđenja sada u rukama Zemaljskog saveza, koliko ćemo dugo morati čekati prije nego vidimo znakove da društvene mreže i mediji objavljuju prave informacije ? o tome što se događa oko naše planete?"

Val Nack: “Ne mogu u potpunosti odgovoriti na ovo pitanje jer je povezano s privatnim zemljišnim tvrtkama i izvan je kontrole Federacije. Mogu izvijestiti da su tehnologija i alati dostavljeni Earth Allianceu za stvaranje korisnog internetskog sustava. Ne mogu otkriti vremenski okvir, ali neće dugo trajati. Ovo je aktivna operacija, molim za razumijevanje."

Val Nack je to najavio odmah nakon što je predsjednik Donald Trump najavio pokretanje Truth Sociala, nove društvene mreže. Kao što sam ranije govorio, prema profesoru Haimu Eshedu, ocu izraelskog svemirskog programa, Trump je radio s Galaktičkom federacijom kako bi čovječanstvu otkrio njezino postojanje. Stoga ne bi bilo veliko iznenađenje da Trump igra ključnu ulogu iza kulisa u stvaranju novog internetskog sustava.

Zaključno, u najnovijem izvješću Val Nacka ima puno toga što treba pozdraviti. Njegovo otkriće da je čovječanstvo ušlo u "posljednje odbrojavanje" prije nadolazećeg poraza Duboke države, saveza Sivih s Orionom, Drakonskom i Tamnom flotom, vrlo je dobrodošla vijest.

S još žešćim bitkama pred nama, tajni podzemni rat ušao je u kritičnu fazu i možda nećemo morati predugo čekati da vidimo rezultate i otkrijemo budućnost Zvjezdanih staza.

Michael E. Salla, dr. sc.

izvor
https://cont.ws/@Galtuv/2121087

 

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno