Nedjelja 23 Siječanj 2022

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Misija zemaljskog saveza na Ganimedu kako bi pozdravila ET posjetitelje i otvorila budućnost Star Trek

02 Stu 2021
(Reading time: 7 - 13 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Misija zemaljskog saveza na Ganimedu kako bi pozdravila ET posjetitelje i otvorila budućnost Star Trek

Flota svemirskih letjelica iz visoko evoluirane skupine prijateljskih izvanzemaljaca stigla je u naš Sunčev sustav i uspostavila prisutnost na Jupiterovom mjesecu Ganimedu, prema tri neovisna izvora upoznata s događajima u dubokom svemiru. Ovi najnoviji podaci podudaraju se s Williamom Shatnerom, globalno cijenjenim zbog svoje uloge kapetana Kirka u franšizi Zvjezdanih staza, koji je lansiran u svemir 13. listopada, što je vjerojatno pokriće za njega koji igra značajnu ulogu u odvijanju događaja na Ganimedu.

Moj prvi izvor, JP, koji trenutno služi u američkoj vojsci, otkrio mi je da je međunarodna svemirska koalicija potajno slala osoblje i brodove na Jupiterov mjesec Ganimed, kako bi se susreli s novom moćnom grupom izvanzemaljskih posjetitelja koji se smatraju prijateljskim.

Moj drugi izvor o tome što se trenutno događa na Ganimedu je izvanzemaljska kontakterica Elena Danaan, koja je prenijela najnovije informacije iz svog izvora iz Galaktičke federacije, Thora Han Eredyona, o posjetiteljima koji uspostavljaju ispostavu na Ganimedu radi koordinacije sa Zemaljskim Savezom sve dok čovječanstvo ne bude spremno za otvoreni kontakt.

Moj treći izvor je dugogodišnji Andromedanski kontakter Alex Collier koji je potvrdio da je nedavno bilo mnogo aktivnosti na Ganimedu, koji posjeduje niz velikih izvanzemaljskih objekata koji su tamo prisutni tisućama godina.

Počinjem s informacijama od svog dugogodišnjeg izvora JP-a kojeg poznajem od 2008. godine, kada me prvi put kontaktirao o svojim iskustvima s izvanzemaljskim kontaktom u Brazilu. JP je 7. rujna otkrio da su on i drugo američko vojno osoblje dodijeljeni tajnim operacijama na Mjesecu i da su tamo počeli sastavljati velike objekte uz pomoć izvanzemaljaca ljudskog izgleda koji rade s američkim svemirskim zapovjedništvom.

U ranijem članku raspravljao sam o tome što je JP otkrio o američkim vojnim operacijama na Mjesecu što je potvrdilo informacije koje su objavile druga kontakterica, Megan Rose, i njezin izvor, Val Nek, o Galaktičkoj federaciji koja gradi novu bazu na Mjesecu. Nova Mjesečeva baza koristila bi sigurne tehnologije kako bi spriječila infiltraciju neprijateljskih izvanzemaljaca iz Drakonskog Carstva i Orionskog saveza.

Dana 21. rujna, JP me prvi put obavijestio o velikom svemirskom konvoju koji je napustio Mjesec i krenuo prema Ganimedu kako bi se susreo s dolazećom grupom prijateljskih izvanzemaljaca. Rekao mi je:

Također, događa se nešto dobro. Premještaju neku tehnologiju s Mjeseca na Ganimed. Među vojnicima svi pričaju. Veliki svemirski konvoj… Negdje ovaj ili sljedeći tjedan konvoj odlazi. Ne znam točno vrijeme udarca. Satelit Zemlje do Jupiterovog satelita.

Veliki svemirski konvoj ne bi koristio tehnologije na raketni pogon kako bi stigao do Ganimeda, što bi trajalo više od godinu dana. Svemirski konvoj trebao bi djelić tog vremena koristeći antigravitaciju, torzijsko polje i druge egzotične pogonske sustave. JP mi javi rutu kojom će ići konvoj Zemaljskog saveza:

Do Mjeseca, pa Ganimeda.. Ali između Mjeseca i Jupiterovog satelita bit će velika zaustavljanja kao na Marsu i u astro pojasu.. Prije nego što dosegne Jupiterovu gravitaciju.

27. rujna JP me upitao: “Iz vaših izvora znate išta o odlasku na Ganimed. Vojnici i dalje pričaju o tome…”

Odgovorio sam: “Moji izvori iz Federacije ne govore o Ganimedu. Reci mi što vojnici govore.” JP je nastavio:

“Da premještaju neku naprednu tehnologiju s Mjeseca na najveći mjesec u našem Sunčevom sustavu... A kad sam čuo da govorite o Jupiterovim sastancima... Stvarno sam se zainteresirao. To je mjesec koji ima magnetsko polje i puno vode... Tamo već postoje ogromni objekti. Mi samo prevozimo hrpu stvari…. Tamo su masivne strukture. Sjećam se da su govorili da je tamo [Ganimed] bio veliki rat prije nekoliko tisuča godina…. Sve što znam je da armada ide tamo... VELIKI Veliki brodovi

Pokrivao sam Jupiterove sastanke koje je prvi otkrio Thor Han preko Elene Danaan, a kasnije potkrijepio Val Nek preko Megan Rose u intervjuu . Jedan od potvrđujućih podataka na koji sam pomenuo bila je objava NASA-e da je lansirna raketa za misiju Clipper na Europu, Ganimedov sestrinski mjesec, dodijeljena SpaceX-u. Nagađao sam da je ovo maska ​​za Muska da prisustvuje Jupiterovim sastancima . Njegovo prisustvo, zajedno s Jeffom Bezosom i Richardom Bransonom, kasnije je potvrdio Val Nek.

S ovim novim informacijama iz JP-a, postaje jasnije da je NASA-ina misija Europa Clipper pokriće za mnogo veću svemirsku operaciju, konvoj Zemaljskog saveza koji putuje na Ganimed kako bi postavio objekte za susret i interakciju s dolaznom grupom izvanzemaljskih posjetitelja.

JP je sljedeće imao susret s izvanzemaljcem koji je izgledao kao čovjek koji mu je rekao da se pripremi za sudjelovanje u jednoj od nadolazećih vojnih misija na Ganimedu kako bi se sastao s dolazećom grupom posjetitelja. To me nije iznenadilo budući da je regrutiranje JP-a u američku vojsku omogućilo osoblje američkih specijalnih snaga koje mu je nekoliko godina ranije pomoglo da fotografira antigravitacijske letjelice koje lete u blizini zračne baze MacDill kako bi promovirale otkrivanje podataka. Analizirao sam JP-ove fotografije u nizu članaka , uključujući moju najnoviju knjigu o američkim svemirskim snagama .

   misija ganimed 2

 

4. listopada pitao sam Elenu zna li išta o "nečem velikom... što dolazi u naš Sunčev sustav", odgovorila je:

Čula sam za još jedan veliki povratak, moćnih dobronamjernih sila, iz druge dimenzije i carstva. Velika sila koja je oduvijek pokušavala osloboditi čovječanstvo Zemlje od ropstva. Ovo se također vratilo. Spremni smo za veliko veliko finale.

Ovo me vodi do Eleninih [E] najnovijih podataka od Thor Han [TH] primljenih 10. listopada, koji pružaju mnogo više informacija o ovoj dolazećoj dobronamjernoj sili i vezi s Ganimedom:

TH: Flota iz Intergalaktičke konfederacije stigla je u ovaj zvjezdani sustav. Njihovi će brodovi neko vrijeme biti stacionirani oko Jupitera, do daljnjeg kako bi se približili Zemljinoj orbiti. Osoblje i logistika su dobrodošli na ispostavu Ashtar. Visoki dužnosnici borave u objektu Vijeća pet na mjesecu Ganimedu. Dolaze procijeniti rezultat našeg zajedničkog rada u vezi s raspadom Mračnog saveza, te surađuju zajedno s Galaktičkom federacijom svjetova na smjeru djelovanja za sljedeći korak.

  intergalactic confederation arrival 700px        

Thor Hanove informacije ovdje su zapanjujuća potvrda za ono što mi je JP ranije otkrio još u rujnu. Multinacionalni (Zemljanski) savez na čelu s američkim svemirskim zapovjedništvom šalje veliki konvoj na Ganimed kako bi se sastao i surađivao s dolaznom grupom izvanzemaljskih posjetitelja. Thor Han razrađuje ovu rastuću suradnju između novih posjetitelja i Earth Alliancea:

E: Koji je sljedeći korak?

TH: Povezivanje sa svemirskim snagama Zemlje i procjena potencijala za civilni kontakt. Obično ne zahtijevamo njihovu intervenciju, ali smo nedavno zatražili njihovu pomoć kako bismo osigurali ovaj vremenski okvir. Znate, Terra nije poput jedne od ovih civilizacija faze 2 ili 3 koje Galaktička federacija svjetova spašava od vanjskih smetnji. Terra je posebna. Nosi sjeme koje su posadili.

E: Možeš li pričati o tome?

TH: Oni su naši preci. Posijali su nas, ovdje u Nataruu. Terra je, kao i nekoliko drugih mjesta u ovoj galaksiji, dugo vremena bila jedno od njihovih posebno omiljenih terena za eksperimentiranje o ljudskom razvoju i svijesti. Kao što je u Mani (K62-Lyra) . Oni su sijači.

E: Razumijem da su oni hrpa različitih rasa, zar ne?

TH: Da, oni su vrlo raznoliki, ali ne toliko raznoliki kao oblici života koje su stvorili.

E: Kako "stvarate" oblike života?

TH: Hibridizacijom. To je za njih velika zabava, ali postoji ozbiljna stvar. Oni rade u skladu s Izvorom. Naravno, oni NE stvaraju sve oblike života; ovo je stvaranje Izvora; ali radije se igraju s materijalom kako bi stvorili hibridne rase i naselili svjetove.

Ovo je fascinantan razvoj budući da je u skladu s informacijama koje je dalo nekoliko istraživača i kontaktera o izvanzemaljskom podrijetlu čovječanstva i kako su različite rase posijale čovječanstvo. Najstarija referenca na takve informacije dolazi u biblijskim tekstovima kao što je Stari zavjet koji se odnosi na Elohime kao na tvorce čovječanstva.

Alex Collier kaže da su mu Andromedanski vanzemaljci rekli da je čovječanstvo hibridna vrsta koja sadrži genetiku 22 vanzemaljske civilizacije. U svojoj knjizi Defending Sacred Ground , Alex je govorio o Ganimedu koji su Andromedanci koristili kao ispostavu: “Andromedanci imaju ogromne matične brodove na Jupiteru, [i] na Ganimedovom mjesecu.”

Stoga je vrlo moguće da je ova nova skupina koja je uspostavila prisutnost na Ganimedu povezana s jednom ili više od ove 22 civilizacije. Elenin razgovor s Thorom Hanom se nastavio:

TH: Jesam li ti pričao o Devet staraca?

E: Da, jesi.

TH: Oni su najviša razina individualizirane svijesti prije Izvora. Neki ih zovu Devet bogova, drugi Devet proroka Izvora. Oni ne žive u određenoj dimenziji, ali ni u jednoj dimenziji; Mislim, da shvatite: oni borave između stvorenih svemira, na mjestu gdje su vrijeme i prostor nestvoreni. Mi to zovemo: Praznina. Ili Svetište. Njihova svijest obuhvaća sve svijesti. Mogu se fraktalno podijeliti kako bi bili istovremeno prisutni na koliko god mjesta žele, jer ne putuju u prostoru, niti u vremenu, već se povezuju s lokacijom i entitetom kada žele prenijeti poruku ili djelovati, bez obzira na udaljenost, kad god je vrijeme. Za njih se vrijeme javlja samo kada se povežu u prostorno-vremenski kontinuum. Oni su prva djeca Izvora.

E: Arhanđeli?

TH: Više od toga. Oni su čista svijest, neinkarnirani, bezoblični, ali svaki sa svojim individualnim razmišljanjem, iako obvezujući kao jedno. Devet usta, jedno srce. Oni su Devet, nemaju drugog imena.

E: Mogu li se ponekad nazvati Vijećem devetorice?

TH: Pa da, ponekad. Znate da postoji ogroman broj vijeća. Ovih Devetorica su intergalaktička vrsta vijeća, a imate i Nataru (ova galaksija) Vijeće devetorice, koje je sada "Pet". A na čelu Zenae (Andromedanaca) imate također devet starješina.

U ovom trenutku, vrijedno je spomenuti da je prva referenca na Vijeće devetoro zainteresiranih za ljudska pitanja došla iz kanalizirane komunikacije koja je uključivala dr. DG Vinoda, koji je 1952. godine radio s poznatim psihijatrom dr. Andrijom Puharichom. Puharich je imao nekoliko vidovnjaka koji su Vijeće devetorice, uključujući poznatog izraelskog vidovnjaka Urija Gellera i kasnije Phyllis Schlemmer.

Njezina knjiga, The Only Planet of Choice, sažima 20 godina istraživanja i komunikacije s Vijećem devetorke. Važno je da je Gene Roddenberry prisustvovao nekim od sjednica kanaliziranja Vijeća devetorice i postavljao im pitanja. To je inspiriralo stvaranje TV serije Deep Space Nine u kojoj je misteriozna skupina netjelesnih izvanzemaljaca zvanih 'Proroci' koji su okupirali nelinearno vrijeme unutar crvotočine koja je trenutno povezivala različite dijelove naše galaksije.

Ono što je Thor Han sljedeće rekao o Vijeću devetorice ima nevjerovatnu sličnost s Prorocima u Roddenberryjevom Deep Space Nine:

E: A Galaktička federacija ima Visoko vijeće od 25, zar ne?

TH: 24 plus jedan, čuvar zakona. Ovo rješava konačnu odluku, ali ovaj zadatak se izmjenjuje. Čuvara zakona svakih 10 ciklusa mijenja drugi član vijeća.

E: Na temelju kojeg ciklusa?

TH: Fraktal vremenskih ciklusa ove galaksije.

E: Dolazi li i Devet sada u naš zvjezdani sustav?

TH: (smijeh) Ne trebaju im brodovi za kretanje. Njihov se um može povezati svugdje. Mogu poprimiti bilo koji oblik, odmah se teleportirati i materijalizirati u privremenoj biološkoj posudi, povezanoj s vrstom koju posjećuju. Mogu se promijeniti u bilo što. Biološki oblici, elementi poput vatre, vode…

E: Zašto su onda ostavili sve ove događaje u ovom zvjezdanom sustavu?

TH: Shvatite: Devet je iznad svega, oni zanemaruju priče o svim stvorenjima koja naseljavaju ove svemire, rijetko igraju ulogu na individualnoj razini u ravnoteži stvari.

Elena zatim nastavlja s pitanjem o izvanzemaljskoj organizaciji koju naziva Intergalaktička super-konfederacija, a koju je opisala u svojoj najnovijoj knjizi We Will Never Let You Down . Ona je opisuje kao vrhunsku međugalaktičku organizaciju s višim statusom od Vijeća devetorke, Vijeća Andromede, Galaktičke federacije, Ashtar Command-a i drugih izvanzemaljskih organizacija koje djeluju lokalno u našoj galaksiji.

E: Rekli ste da je Terra posebna, i draga srcu Intergalaktičke Super-Konfederacije... oh, kako se točno zove, usput?

TH: Oni imaju svoje ime, koje je po učestalosti, ne može se prevesti na ljudski jezik. Mi ih na Taamiju zovemo Ard Oraa Tu, ali to je vrlo slab prijevod višedimenzionalnog jezika koji se temelji na frekvenciji. Radije ih volimo zvati: "Čini", Čuvari, jer to je ono što oni stvarno rade. (Thor Han ovdje odgovara na moje pitanje o Intergalaktičkoj super-konfederaciji, a ne o Devetorici)

Značajno je da je osoblje američkih svemirskih snaga odlučilo sebe nazivati ​​Čuvarima i sada se izravno povezuje sa grupom posjetitelja zvanim Čuvari ili Proroci.

Ukratko, prema Thor Hanu, nedavno pristigla vanzemaljska rasa koja je ušla u naš solarni sustav i uspostavila prisutnost na Ganimedu, je Intergalaktička super-konfederacija. Ovdje je da nadzire nevjerojatnu tranziciju koja će se dogoditi na Zemlji i našem Sunčevom sustavu i uspostaviti vezu s novostvorenom Zemaljskom alijansom koja se sastoji od 14 svemirskih nacija i tvrtki koje su sudjelovale u srpanjskim Jupiterovim sastancima.

Osim toga, Thor Han je otkrio da je intergalaktičko Vijeće devetorice poznato u našoj galaksiji kao 'Proroci' ili 'Čuvari' također stiglo međudimenzionalno kako bi promatralo kako se događaji odvijaju u našem Sunčevom sustavu.

Razgovarao sam s Alexom Collierom 11. listopada i on je rekao da je nova skupina izvanzemaljskih posjetitelja doista krenula prema Jupiteru i uspostavila prisutnost na Ganimedu kako bi promatrala događaje koji se odvijaju u našem Sunčevom sustavu. Rekao je da Ganimed ima ogromne objekte koji datiraju od mnogo tisuća godina. Kad sam mu rekao za JP-ove obavijesti o svemirskom konvoju koji je krenuo prema Ganimedu, Alex je rekao da im je vjerojatno dodijeljen jedan od ogromnih objekata na Ganimedu kao isturena baza operacija.

Događa se vrlo važan sinkronicitet 13. listopada koji podupire gornju informaciju. Planirano je lansiranje letjelice Blue Origin Jeffa Bezosa s Williamom Shatnerom kao jednim od četiri astronauta. Prema Eleni, uniforme Plavog porijekla bliske su uniformama osoblja Zemaljskog saveza koje komunicira s Galaktičkom federacijom i drugim izvanzemaljskim skupinama.

 

Moje nagađanje je da je misija Blue Origin 13. listopada pokriće za Shatnera i ostala tri astronauta koji potajno putuju na Ganymede kako bi sudjelovali u ceremoniji dobrodošlice novopridošle Intergalaktičke Super-Konfederacije, a možda čak i Vijeća devetorke. Shatner je iznimno popularna osoba širom svijeta i bio bi izvrstan kulturni ambasador za Zemlju u početnim kontakt sastancima s tako važnom skupinom posjetitelja. Shatnerovo sudjelovanje na takvim sastancima također bi najavilo da čovječanstvo službeno ulazi u budućnost Zvjezdanih staza.

Zaključno, postoje tri neovisna izvora koji potvrđuju da je nova moćna skupina izvanzemaljaca stigla u naš Sunčev sustav i uspostavila prisutnost na Jupiterovom mjesecu Ganimedu. Više je nego slučajno da je NASA-ina misija Clipper na Europu najavljena još u srpnju, jer pruža savršeno pokriće za veliki svemirski konvoj koji će biti tajno sastavljen i poslan na njegov sestrinski mjesec Ganimed bez izazivanja previše sumnje. Veliki konvoj i razvoj ljudske prisutnosti na Ganimedu u jednom od tamošnjih velikih objekata također pomažu u objašnjenju svjetske nestašice radne snage o kojoj sam prethodno govorio .

Konačno, svemirska misija Blue Origin koja uključuje Williama Shatnera, s njegovom dubokom vezom s franšizom Zvjezdanih staza, daje uvjerljivost ideji da je čovječanstvo službeno ušlo u uzbudljivu novu fazu s visoko evoluiranom grupom izvanzemaljskih posjetitelja, prikazanih u Deep Spaceu Nine. Devet kao Proroci, koji su se nastanili na Ganimedu.

 

izvor
https://exopolitics.org/earth-alliance-mission-to-ganymede-to-greet-et-visitors-inaugurate-a-star-trek-future/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno