Četvrtak 25 Travanj 2024

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Znanstvenici su ponovno uhvatili najrjeđu munju, ali nikako ne mogu uloviti Nibiru.

25 Ruj 2021
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Znanstvenici su ponovno uhvatili najrjeđu munju, ali nikako ne mogu uloviti Nibiru.

spaceweather.com: Munje na Zemlji postaju sve čudnije i čudnije . Uvečer 20. rujna, portorikanski fotograf Frankie Lucena uperio je Sony A7s u obalnu električnu oluju. Evo što je vidio:

 ezgif.com gif maker.1      

"Ovaj gigantski mlazni događaj u plazmi dogodio se tijekom vrlo snažne oluje u blizini Djevičanskih otoka, neposredno prije tropske oluje Peter", kaže Lucena. "Ne mogu vjerovati da sam uspio zabilježiti tako nevjerojatne detalje."

Doista, ovo je jedna od najboljih fotografija divovske munje. Ponekad se nazivaju i "najvišim munjama na Zemlji" jer dosežu ionosferu na nadmorskoj visini od 50 milja. Divovske munje prvi su put fotografirani u blizini Tajvana i Portorika 2001-2002. Od tada su te formacije viđene samo nekoliko desetaka puta. Pretpostavlja se da ove strukture vole oluje nad vodom, zbog čega ih najčešće vide putnici zrakoplova.

2017. i 2018. istraživač munje Oscar van der Velde s Politehničkog sveučilišta u Kataloniji instalirao je kamere velike brzine na sjevernoj obali Kolumbije u sklopu posebne kampanje za hvatanje divovskih munja. Za tri mjeseca promatranja uspio je uhvatiti samo 12. Toliko su rijetki i nedostižni.

"Frankie je fotografirao rijetki divovski mlaz s morfologijom mrkve, kako su prvi izvijestili Su i sur. (2003.)", napominje van der Velde komentirajući fotografiju.

  4ae8a1185a2b                                                                      “Druga, češća vrsta mlaza ima morfologiju stabla.                    

85245fcad486           

 

“Mlazovi mrkve poznati su po svojoj unutarnjoj strukturi - svijetle kugle svjetlosti široke stotine metara. To mogu biti točke sjecišta nizova unutar mlaza i područja povećanog zagrijavanja. Iako je to, naravno, još uvijek samo teorija. Jedino što se za sada može reći je da je to sada najbolja slika mlaznjaka koju imaju fotografi.

Urednički komentar The Big The One: Ne možemo se složiti s velikim svjetlosnim adeptima - munje su u posljednje vrijeme postale pomalo čudne. Na primjer, prije nekoliko dana iznad Istanbula vidjeli smo ovo:

munja

                                                                                               https://imgur.com/2cZaB09

 

Međutim, dva starija seljana, koji su navečer izašli vani sjesti na hrpu, također mogu reći da su "munje postale čudne". No, svi očekuju nešto nešto drugačije od pametnih, lakih adepta - to jest da napregnu mozak, ako ga ima, i nekako objasne što se događa. Zasad samo svjedoci Nibirua nude odgovore na ovo pitanje, objavljujući sve nove prekrasne fotografije približavanja kultnog svjetla:

  7010df92ce95.1      0bcee770f5d1   50abf197abb8 4aaeabcc7213      

Ne možemo nekako provjeriti, poreći ili potvrditi autentičnost ovih slika, međutim, u ovom trenutku Nibiru je jedina teorija koja objašnjava sve anomalije svijeta - od porasta vulkanizma do pandemije. S munjama je sve tako jednostavno.

Prema svjedočanstvima drevnih knjiga i suvremenih kontakata, oko Nibirua postoji neka vrsta prašine. Prašina također ulazi u našu atmosferu tvoreći takozvanu "prašinu iz Sahare". Štoviše, ako je atmosfera prašnjava, u protivnom će se akumulirati električni naboji. Kao rezultat toga, pojavljuju se sve vrste nevjerojatnih munja.

Nažalost, očito, prolazak Nibiru neće biti ograničen samo na munje i vulkane, budući da su Anunnaki odletjeli u HATVU, pa dok ne počne, pratimo razvoj događaja.

izvor
https://thebigtheone.com/%d1%83%d1%87%d0%b5%d0%bd%d1%8b%d0%b5-%d1%81%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%b9%d0%bc%d0%b0%d0%bb%d0%b8-%d1%80%d0%b5%d0%b4%d1%87%d0%b0%d0%b9%d1%88%d0%b8%d0%b9-%d0%b4%d0%b6%d0%b5%d1%82-%d0%bd/

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno