Četvrtak 28 Listopad 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Schumannova rezonancija: "brujanje Zemlje" i "stupovi svjetlosti"Drži oči otvorene.

26 Ruj 2021
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Schumannova rezonancija: "brujanje Zemlje" i "stupovi svjetlosti"Drži oči otvorene.

Ponovno se pojavljuju stupovi svjetlosti. Nema se čega bojati. To je, očito, posljedica promjene rezonancije Zemlje, koja se naziva Schumannova rezonancija. Pokazujući da Zemlja prolazi kroz promjenu ili prijelaz u veću gustoću na manje nasilan način.

Schumannove rezonancije su oscilirajuće magnetske frekvencije koje se javljaju u elektromagnetskom spektru Zemlje. Vjeruje se da nastaju elektromagnetskim promjenama koje se događaju unutar Zemljine jezgre. Što onda utječe na Zemlju i ionosferu, uključujući inteligentna bića koja na njoj žive. Ova rezonancija varirala je na približno istoj razini kroz stotine, ako ne i tisuće godina. Izgleda da se sada mijenja. Zašto


Schumannova rezonancija: Zvukovi truba Apokalipse (brujanje Zemlje). video: youtube.com

 

Pretpostavljeno je da su Zemlja i sav život na njoj okruženi i zaštićeni ovom prirodnom frekvencijom pulsiranja od 7, 83 Hz, koja se naziva i Schumannova rezonancija. Drevni indijski riši nazvali su ovaj zvuk OM ("tutnjava Zemlje" koja se čuje u različitim dijelovima planeta). Slučajnost ili ne, ovo je također vrlo moćna frekvencija za utjecaj na moždane valove. Što omogućuje ljudima potpuni pristup mozgu i podizanje svijesti.

 


Zemlja se počela mijenjati | Schumannova rezonancija | energija raste. video: youtube.com

Promjena u globalnoj svijesti
Kao što je pokazala studija Instituta za srčanu matematiku prikupljanjem kontinuiranog toka podataka iz Zemljinog magnetskog polja. Čini se da postoji pomak u globalnoj svijesti, o čemu svjedoče promjene Schumannove frekvencije. Možete sami pogledati kalendar spektrograma kako biste vidjeli promjene.

Štoviše, istraživanja pokazuju da kada mnogi ljudi imaju miran svjetonazor, rezonantne promjene odražavaju to stanje. Drugim riječima, mislima i djelima mijenjamo magnetosferu planeta. Tu "dosljednost" vjerojatno podržava prostor. Manifestacija tajanstvenih snopova ili stupova svjetlosti dio je pomaka u rezonanciji, a time i Zemljine magnetosfere.

 51615c08d5a78b21b81d0e76687a4a60 new world order sirius                                                               Zraka svjetlosti koja izvire s vrha piramide Kukulkan. foto: Pinterest

               

Čini se da se većina ovih svjetlosnih zraka emitira odozdo prema gore, stvarajući okomite pruge ne baš guste svjetlosti. Na primjer, nitko nije mogao objasniti poznatu zraku svjetlosti koja izvire s vrha piramide Kukulcan. Snimio Hector Siliyezar 24. srpnja 2009. godine na odmoru u Meksiku sa svojom obitelji.

Piramida Sunca u Bosni vrijedi i danas
Čini se malo vjerojatnim da se svi ovi svijetli stupovi mogu pripisati isključivo prirodnim pojavama, neispravnosti fotoaparata ili tehničkom problemu s digitalnim senzorom fotoaparata. Neki su pretpostavili da solarno zračenje stupa u interakciju s magnetskim poljem Zemlje. Može stvoriti ionizacijsko polje ako se pridržava magnetskih linija planeta. Dakle, pretvarajući se u ono što vidimo kao zraku svjetlosti, koja se sastoji od ioniziranih čestica ... naboja koje solarni vjetar prenosi u našu atmosferu. Vjeruje se da ove svjetlosne zrake mogu utjecati na Zemljino magnetsko polje i Schumannovu rezonanciju.

Fizičar Slobodan Mizdrak koji se zanima za piramide u Bosni. Tvrdi da te zrake svjetlosti nisu ništa drugo nego zrake energije koje dolaze odozgo prema dolje. Odnosno, iz svemira, a kad se približe Zemlji, pojačavaju se još više, povećavajući svoju snagu.

 


Fantastičan snop energije probio se kroz Indiju - 30. studenog 2020. video: youtube.com

 

Na primjer, sam dr. Mizdrak mjerio je opremom na vrhu piramide Sunca. I prvi put u travnju 2014. primijetio je da je protok energije odozgo tok s vrlo jakim signalom. Isto se može reći i za sustav tunela Ravne unutar piramide. Iz ovoga možemo zaključiti da Piramida Sunca u Bosni vrijedi i danas.

Tok energije ulazi u piramidu, zatim se pretvara i zrači u svemir, u atmosferu. Zatim, na svim udaljenim ljudima i predmetima. Nema sumnje da je Piramida Sunca u Bosni poput drugih piramida širom svijeta. Bio je i još uvijek je dio energetske mreže koja sadrži globalne informacije ili kôd. Ima posebnu ulogu u evoluciji Zemlje i civilizacije.

Magnetski portali ili zvjezdana vrata
Ove struje energije obično su nevidljive golim okom, ali privremeni vremenski utjecaji poput grmljavine i munje mogu ih aktivirati. Postaje vidljivo u roku od nekoliko sekundi. Ti su tokovi dio globalne električne mreže ili se obično nazivaju linije sile. Nakon aktivacije električnim pražnjenjem (u ovom slučaju udar groma) ili solarnim i kozmičkim zračenjem. Te se struje mogu prema tome aktivirati, stvarajući "magnetske portale ili zvjezdana vrata".

     2021 08 08 113910.png.suman                                                             Ovaj snop svjetlosti snimljen je u kolovozu 2016. u Fort Mayeru na Floridi.
                                                         Energetske tokove mogu pokrenuti munje ili oluje (lijevo). foto: hackthematrix.it    

 

Ove je portale nedavno otkrila NASA. I oni su nestabilni: stoga su magnetski portali nevidljivi, nedostižni i nepredvidljivi. Na primjer, mogu usisati čak i avion ili velike brodove. I prenijeti ih u nama nepoznate dimenzije prostor-vremena. Kao što se dogodilo u Bermudskom trokutu.


Zračenje piramida. video: youtube.com

 

Ali to nije sve. Sada je važno razumjeti što vibracije izazivaju te ili druge osjećaje.
Postoji određena klasifikacija vibracija ovisno o osjećajima i emocijama.
Negativne emocije:
bijes –0,5 Hz;
strah - 0,2-2,2 Hz ;
tuga - 0, 1-2 Hz;
zamjeranje - 0, 6-3, 3 Hz;
ponos - 0,8 Hz ;
ogorčenje - 0, 6-1, 9 Hz ;
iritacija - 0,9-3,8 Hz ;
ljutnja - 1,4 Hz;
zanemarivanje - 1,5 Hz;
šteta - 3 Hz;

izvor
https://koroleffsov.ru/rezonans-shumana-gul-zemli-i-svetovye-stolby.html

 

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno