Petak 14 Lipanj 2024

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Da li je Curiosity Rover snimio pticu u letu na Marsu?

16 Ruj 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Nedavno, istaknuti teoretičar zavjere NLO-a Scott C Waring vjeruje da je NASA Curiosity Rover uhvatio pticu u letu na jednoj od svojih fotografija s Crvene planete!
Svi smo toliko čuli o vanzemaljcima. Međutim, tek treba dokazati da li su vanzemaljci mit ili stvarnost. Nedavno, istaknuti teoretičar zavjere NLO-a Scott C Waring vjeruje da je NASA Curiosity Rover uhvatio pticu u letu na jednoj od svojih fotografija s Crvene planete.
Treba napomenuti da Nacionalna svemirska agencija (NASA) istražuje krater Gale na Marsu od 2012. godine, putem svojeg rovera Curiosity. Misija NASA-ovog rovera uključuje ispitivanje sušne marsovske klime, geologije, pa čak i procjenu postojanja izvanzemaljskog života na Crvenoj planeti.
Scott Waring je napisao: „Ovu je pticu u letu na Marsu pronašao Marcelo Irazusta koji je zapravo pronašao nešto što leti preko površine Marsa koju je prošli tjedan uslikao Curiosity Rover. Dakle, ako je ovo velika ptica, tada je uslikana slučajno i vjerojatno nije dugo bila na tom području. Naravno, to bi mogao biti i NLO - vanzemaljci vole koristiti prirodu da bi nadahnuli svoje strukture i brodove. "
Na crno-bijeloj fotografiji snimljenoj na području nazvanom Sol 2446 možete vidjeti crnu mrlju koja se prikazuje na velikom nebu.

pticamars

Dalje se spekuliralo o potencijalnim posljedicama tako sumnjivog nalaza. Napisao je: "Izgleda poput orla koji leti, a ako je to istina, to može značiti jednu od dvije stvari. Ili na Marsu postoje životinje ili - ma koliko mrzim ovu ideju, ali treba je uzeti u obzir - rover možda uopće nije na Marsu, već na otoku Devon u Kanadi. "

"Devon je pronašao i posumnjao na otok sa samo nekolicinom ljudi, a i NASA je tamo već mnogo puta išla testirati rovere u okruženju sličnom Marsu", primijetio je.
Zanimljivo je da ovo nije prva tako sumnjiva fotografija sa rovera, svako malo nešto zanimljivo iskoći i pošalje se natrag na Zemlju radi daljnjeg ispitivanja od strane NASA-e.
Međutim, stvarnost anomalije daleko je prozaičnija i stvara hrpetinu upitnika.

pticamars1

Ilustracija: Višestruko zumirana anomalija na marsu i orao u letu!

 

Jednom sam prilikom osobno pričao sa doktorom veterine koji je specijalizirao svoje područje doktorata u Rusiji i koji mi je tvrdio da je vidio stvarne fotografije sa Marsa snimljene u nekoj Ruskoj misiji. Mars vrvi životom i on je bio jedan od nekolicine ljudi koji su imali privilegiju ih vidjeti. Kazao mi je da je bio pozvan u Rusku svemirsku agenciju u svrhu kategoriziranja tih životinja, ima mnogo člankonožaca, ali se tu i tamo pojavio koji primat sličan našem majmunu. Budući da nije vidio video nego samo fotografije nije mogao procjeniti sposobnosti tih životinja tamo, njihov način kretanja i slične karakteristike. Ali je rekao da smo mi svi naivni koji mislimo da se radi o "crvenom" planetu, on je itekako živ i zelen!
Ne bih se na temelju tog razgovora začudio da je ovo ipak stvarni snimak ptice u letu, a ne NLO-a ili neka anomalija na fotografskom uređaju rovera.

Obečao sam da neću nikad izlaziti sa imenima na stranici, barem dok ne dobijemo zeleno svijetlo da smijemo izaći sa takvim podacima van, čekam strpljivo još te fotografije, pa makar bile i hoax, htio bih ih vidjeti i podijeliti sa Vama!

Video o toj slici:

Izvor

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno