Petak 28 Veljača 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Misterije - Neobjašnjivo

EKSKLUZIVNO: Zviždač mornarice "vidio dokaze o vanzemaljcima i NLO-ima na Zemlji"

16 Lip 2019
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

EKSKLUZIVNO: Zviždač mornarice "vidio dokaze o vanzemaljcima i NLO-ima na Zemlji"

Zviždač iznosi u javnost 1000 dokumenata o NLO-ima" je PRAVI, kaže bivši čovek MoD-a Bivši časnik američke mornarice koji tvrdi da je njegov sporazum o tajnosti sa američkom vladom istekao, obećava da će iznijeti u javnost tisuče najtajnijih NLO dokumenata za koje tvrdi da ih je vidio.

 

Čovjek, koji kaže da je bio treći časnik u mornaričkom telekomunikacijskom centru u NAS Moffett Fieldu od veljače 1986. do listopada 1989. godine, također tvrdi da može baciti svjetlo na misteriozno masovno NLO viđenje koje uključuje vojne osobe 1980. godine.On još nije imenovan, ali je bivši istražitelj NLO-a iz Britanskog Ministarstva odbrane potvrdio da je muškarac pravi izvor, stvarajući nalet uzbuđenja unutar zajednice otkrivanja NLO-a.Nick Pope, koga je Ministarstvo odbrane optužilo da istražuje zbunjujuće slučajeve NLO-a u Velikoj Britaniji, uključujući incident u Rendlesham-u, rekao je:

  Rendlesham Main 644284                                          Umirovljeni pukovnik Charles Halt, najstariji bivši američki vojnik koji će javno govoriti o NLO-ima i Rendlu            

"Ja sam zapravo imao neku osobnu komunikaciju s tom osobom, i ne sumnjam u njegovu pozadinu."Jasno je iz jezika koji on koristi i informacija koje ima da je pravi insajder."Međutim, gospodin Pope je prestao da ohrabruje žviždača da izađe na otvoreno.Dodao je: "Iako moja zakletva o tajnosti znači da nikoga ne mogu ohrabriti da otkrije tajne podatke bez odgovarajućeg ovlaštenja, očigledno sam vrlo zainteresiran za njegovu priču."Dok sam vodio reviziju slučaja Ministarstva odbrane incidenta u Rendlesham Forestu, posebno sam zainteresovan da čujem o bilo čemu što bi bacilo novo svjetlo na ovaj slučaj."

Legenda Rendleshama nazvana je britanskim Roswellom, nakon što je u julu 1947. godine došlo do rušenja misterioznog NLO-a koji se dogodio izvan grada u Novom Meksiku, SAD.Događaj u Velikoj Britaniji se dogodio kada su tri američka oficira iz RAF Bentwatersa tvrdila da je "objekt u obliku trokuta" sletio u susjedne šume u ranim jutarnjim satima 26. decembra 1980. godine.To je dovelo do nekoliko prijavljenih viđenja u noći od strane javnosti i nekoliko knjiga i zavjera.Čovek, koji nije bio javno poznat, tvrdi da je Nacionalna agencija za bezbjednost (NSA) i vlada Velike Britanije vodile projekat koji se bavi posmatranjem NLO-a, uključujući i Rendlesham-a 1980-ih.On je podnio izvještaj Mutual NLO mreži (MUFON) - najvećoj svjetskoj zvaničnoj istražnoj organizaciji vanzemaljaca sa sjedištem u SAD-u, rekavši da želi pomoći u otkrivanju.Pokret otkrivanja među NLO zajednici, poziva sve svjetske vlade da objave sve svoje tajne datoteke o NLO-ima i posjetama diskoidnih letjelica (leteči tanjur).U izvještaju koji je podnesen u subotu, on je rekao: "Ne prijavljujem NLO-e nego iskustvo vezano za NLO."Imam kopije svojih sigurnosnih odobrenja.„Osobno sam rukovodio, pregledao i dostavio hiljade dokumenata koji uključuju NLO / ET projekte."Moj sporazum o tajnosti sa američkom vladom je istekao u oktobru 2014. godine.

 NOW Rendlesham 465925                                                                     Vijesti iz svijeta izvještavaju o Rendleshamu u to vrijeme              

U ovom trenutku u svom životu želim da podjelim svoje znanje u nadi da će neko moći da ga efikasno iskoristi za otkrivanje.Rekao je da mu je dodeljeno TS SBI / ESI NATO / SIOP Odeljenje za bezbjednost kancelarija, koja je Top Secret dozvola za rad u specijalnim istragama, Jedinstveni integrisani operativni plan, izuzetno osetljive informacije i NATO.

On je dodao: "Pored toga, imali smo GS11 zaposlenika koji je prebačen iz zajedničke US / UK komunikacijske stanice sjeverno od Londona nakon što je radio na tom mjestu desetak godina."Rekao je da je to agencija za nacionalnu bezbjednost (NSA) / Velika Britanija zadužena za praćenje NLO-a, uključujući Rendalsham Forest Incident."Rekao je da su NLO / ET stvarne i da će se otkrivanje otkriti u mom životu od kada je bio u ranim šezdesetim."U izvještaju je rekao: "Od mene se tražilo da isporučim oznaku KOD-a COSMIC u SRI, ESL / SYLVANIA, LOCKHEED SKUNKWORKS, TRW, RATHEON, BERKELEY LABS, LAWRENCE LIVERMORE LABS.

izvor
https://www.express.co.uk/news/weird/644284/Whistleblower-to-blow-lid-on-1000s-of-UFO-files-including-Rendlesham-case

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno