Petak 16 Travanj 2021

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Šta se to dogodilo 2011 godine

14 Lip 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

IZVAN ZEMALJSKI SVEMIRSKI BRODOVI NAPALI ZEMLJU  2011 GODINE

Tri divovska svemirska broda kreću prema Zemlji! Znanstvenici predviđaju da će stići početkom 2011. godine. Susreti NLO-a nastavljaju se povećavati - kao što je dokumentirano u WWN-u. Danas su znanstvenici SETI-ja (Search for Extraterrestrial Intelligence), neovisne nekomercijalne organizacije, objavili:- Tri divovska svemirska broda kreću prema Zemlji. Najveći od njih je širok 200 milja(oko 330 km). Druga dva su nešto manja. Trenutno, objekti se samo kreću pored Jupitera. Sudeći po brzini, trebali bi biti na Zemlji početkom 2011. godine ”, rekao je John Malley, vodeći stručnjak za izvanzemaljce u SETI-ju.

Svemirske brodove otkrio je HAARP sustav pretraživanja. Sustav, sa sjedištem na Aljasci, dizajniran je za proučavanje fenomena polarnog svjetla. Prema SETI istraživačima, objekti su izvanzemaljski svemirski brodovi.  Oni će biti vidljivi i optičkim teleskopima čim stignu u Marsovu orbitu - negdje u travnju 2011. Američka vlada je navodno obaviještena o događaju.SETI-jevi istraživači proveli su pedeset godina praćenja prostora. Profesor Malley je rekao da su uvjerljivo dokazali da smo “tek pridošlice u ovom ogromnom i neistraženom svijetu. Mnogi vjeruju da postoji mnogo drugih civilizacija u prostoru pored naše civilizacije. "

  240 F 65820784 BFTW6VpyzpipCc5geNV3dMZwGJ1Y5bn7        

Wikileaks recenlty objavio je mnoge tajne dokumente koji dokazuju da su NASA i visoki američki dužnosnici upoznati s tri svemirska broda i planiraju se boriti protiv svemirskih brodova. Desetljećima skrivaju informacije iz američke javnosti. Wikileaks također potvrđuje da su viđenja NLO-a u posljednja tri mjeseca dokazala da su invazije vanzemaljaca (koje je dugo predvidio SETI) počele. Tri svemirska broda obilježit će službeni početak invazije vanzemaljaca.

Malley je rekao da je nedavno kineski dužnosnik, Mao Kan, dobio više od tisuću tajnih NASA-inih fotografija koje prikazuju ne samo ljudske otiske, već čak i ljudski trup na površini Mjeseca. Neki od kostiju u trupu su nestali, rekao je službenik. Ljudski je leš morao biti ispušten na Mjesec iz izvanzemaljskog svemirskog broda, dok su vanzemaljci držali neke uzorke tkiva za istraživanje.

Dr. Ken Johnston, bivši upravitelj Odjela za kontrolu podataka i fotografija u NASA-inoj laboratoriji za primanje lunara, rekao je da su američki astronauti pronašli i fotografirali drevne ruševine umjetnog porijekla na Mjesecu. Američki astronauti vidjeli su na Mjesecu velike nepoznate mehanizme.I Johnston i Mao Kan slažu se da se izvanzemaljski brodovi kreću prema Zemlji.Početkom ožujka 2011. SAD će početi pripremati građane svijeta za napad triju svemirskih brodova - za koje se vjeruje da dolaze iz Planet Zeeba.


izvor
https://sharenator.com/ALIEN_SPACESHIPS_TO_ATTACK_EARTH_IN_2011/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno