Petak 29 Svibanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Misterije - Neobjašnjivo

Planete Sunčevog sustava bi se mogle oteti kontroli

12 Lip 2009
(Reading time: 1 - 2 minutes)

Orbite planeta Sunčevog sustava shvaćamo zdravo za gotovo, no nova simulacija je pokazala kako bi se planete jednog dana mogle oteti kontroli pri čemu bi se Zemlja mogla sudariti s Venerom ili razbiti Mars na komadiće. Orbite su zapravo nestabilne, a sistem kaotičan, pri čemu najveći problem predstavljaju Merkur i Jupiter. Zbog specifičnosti putanja ovih dvaju planeta moglo bi se dogoditi da se nađu dovoljno blizu da Jupiterova gravitacijska sila privuče Merkur i izbaci ga iz putanje oko Sunca. Ovo opet ide u prilog da nam u posjet dolazi neko veliko tjelo tj planet x(deset) ili NBIRU koji je opisan u drevnim knjigama Sumerana,a danasnja znanost to uporno odbija,govoreci razne gluposti koje vise ni malu djecu ne mogu uvjeriti u istinost.

Da nebi puno mislili o svemu tome sad su nam ubacili klonirani virus gripe koji ima obiljezja:pticje,svinjske I ljudske gripe,planet je po nekim mudracima prinapucen pa ga treba malo očistiti jer se boje za svoje bogastvo.

Cjeli planet je u pandemiji razbijajte glavu o tome to je poruka koju nam serviraju da ne mislimo o onome sta upravo dolazi. Vec su posijali paniku sta ce dalje biti vidjet cemo.

IZVOR MONITOR-HR

Autor miro-sinj

O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno