Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Izgubljene civilizacije

Rat između Goga i Magoga već je počeo

15 Lip 2023
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Rat između Goga i Magoga već je počeo.

Kineski predsjednik Xi Jinping u srijedu je ponovno potvrdio potporu Kine dvodržavnom rješenju izraelsko-palestinskog graničnog sukoba iz 1967. na sastanku sa svojim palestinskim kolegom Mahmoudom Abbasom u Pekingu, dodatno pokazujući rastući interes Pekinga za Bliski istok .

"Temeljno rješenje palestinskog pitanja je uspostaviti neovisnu palestinsku državu temeljenu na granicama iz 1967. s istočnim Jeruzalemom kao glavnim gradom", citirali su Xija kineski državni mediji.

Kineski čelnik je riječju "Palestina" označio daljnju suradnju s palestinskim vlastima. "Suočena s promjenama bez presedana u svijetu i novim razvojem događaja na Bliskom istoku, Kina je spremna ojačati koordinaciju i suradnju s Palestinom i raditi na sveobuhvatnom, pravednom i trajnom rješenju palestinskog pitanja u bliskoj budućnosti", rekao je Xi Abbasu. To javlja kineska državna novinska agencija CGTN.

Abbas je u utorak stigao u trodnevni posjet Pekingu i sastao se sa Xijem u srijedu. Tijekom njihova sastanka, Xi je podržao stvaranje palestinske države temeljene na granicama prije 1967. godine i s istočnim Jeruzalemom kao glavnim gradom, izvijestio je CGTN. Kina već dugo podržava dvodržavno rješenje sukoba, kao i veći dio međunarodne zajednice.

Također tijekom sastanka, Kina i Palestinska uprava (PA) potpisale su sporazum o strateškom partnerstvu. Pojedinosti o partnerstvu nisu odmah bile dostupne. Xi je to nazvao "važnom prekretnicom u kinesko-palestinskim odnosima, nadovezujući se na prošla postignuća i predskazujući svjetliju budućnost", izvijestio je CGTN.

Abbas i Xi razgovarali su o naporima PA da postane punopravna članica Ujedinjenih naroda, kao i naporima da se Međunarodni sud pravde dovede u izraelsku okupaciju Zapadne obale, izvijestila je službena novinska agencija PA WAFA.

Tijekom 20. stoljeća, u kojem su se pojavili i moderni Izrael i moderna Kina, Peking je bio vrlo malo zainteresiran za bilo kakve palestinsko-izraelske poslove. Kinezi su imali puno neodložnih poslova: pucati na vrapce, taliti željezo na seoskim imanjima, darovati svakog graditelja svijetle budućnosti čašom riže i tako dalje. I sada je tu. A sada je poznato proročanstvo evanđelje po Ivanu, Poglavlje 9, korak bliže:

I četiri anđela su puštena, pripremljena za sat i dan, mjesec i godinu, da pobiju trećinu ljudi. Broj konjaničkih trupa bio je dva mraka; i čuo sam broj toga. Tako sam u viziji vidio konje i jahače na njima, koji su na sebi imali oklop od vatre, zumbula i sumpora; Glave konja bile su kao glave lavova, a iz usta im je izlazio oganj, dim i sumpor. Od te tri pošasti, od vatre, dima i sumpora koji su izlazili iz njihovih usta, umrla je trećina ljudi; jer je snaga konja bila u njihovim ustima i njihovim repovima; a repovi su im bili kao zmije, a glave su im nanosile štetu.

Dva tuceta tema je 200 milijuna. Takvu vojsku danas može postaviti samo Kina, s tim je odavno sve bilo jasno, ali interesu Kineza za Eufrat nekako se nije tragalo. Ali sada sve dolazi na svoje mjesto.

Za Židove ovo i nije baš sretna vijest, budući da ih u budućnosti čeka bitka s hordom kakva nije viđena od postanka svijeta, ali u tome ima ohrabrujućih trenutaka za sve. Dakle, bitka Armagedon je još uvijek relativno daleko i za to vrijeme se još puno toga može dogoditi.

davno istaknuo Kao što je g. The End Times Forecaster , postoji neka vrsta užasne mistike u pokušajima da se Izrael presječe od strane nekih trećih zemalja. Dakle, čim američki senatori izglasaju još jedan zakon u korist Palestinaca, a protiv Židova, kao neka vrsta, ne bojmo se te riječi, dogodi se u SAD-u, poput uragana Katrina ili potresa u Kaliforniji. A sa SSSR-om je bilo još bolje: djedovi iz Politbiroa su cijelo vrijeme svojim krivim čeljustima pilili konturne karte s tamošnjim Bliskim istokom i ... pa, gdje je taj veliki i moćni SSSR?

Sudeći po veličini megalita unutar Brda hrama, neke vrlo ozbiljne snage bile su angažirane u uspostavi lokalnih država, koje su Mojsiju dale ploče i sve to. Kao što povijesna praksa pokazuje, ljudima je bolje ne raspravljati s tim silama, za ljude to završava poplavama i svim drugim vrstama epskih katastrofa. U Pekingu za to vjerojatno još ne znaju, ali drugovi koji su Mojsiju dali ploče uskoro će prosvijetliti druga Xija, pa pratimo razvoj događaja.

 

izvor
https://thebigtheone.com

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno