Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Izgubljene civilizacije

Na Marsu su Kinezi otkrili ogroman objekt i uskoro će proučavati ovaj brod

15 Pro 2022
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Na Marsu su Kinezi otkrili ogroman objekt i uskoro će proučavati ovaj brod

Hej Kineze! Dobro napravljeno! Kad su Yankeeji proveli godine proučavajući Mars sa svojim osrednjim Harballom, Kinezi su za godinu dana shvatili da na Marsu ima života ili da još postoji. A ovo što sada vidite na fotografiji zasluga je Kineza. I unaprijed su znali zašto lete na Mars. Moram odmah reći da je sve povjerljivo, ali zahvaljujući mom djedu ovaj događaj više nije tajna.

Kinezi istražuju Mars, znajući da tamo ima nešto vrijedno. Fotografija prikazuje ogroman objekt. Možda je to golemi NLO ili zvjezdani brod koji se srušio na Mars. Tko zna.

mars2

 

Malo sam se više petljao po fotkama. Dodane boje, da tako kažem. Ali i dalje je jasno da je objekt napravio čovjek.

mars2

mars3

mars4

Prijatelji doslovno vrlo brzo. Kinezi će napraviti veliko otkriće, a onda i proboj u budućnost. Pa, to je sve za danas. Ako se nešto zna o ovom objektu, napisat ću. Nadam se da ste uživali danas.

I još nešto, skoro sam zaboravio, ako sve bude u redu! Sljedeći tjedan ću objaviti više o ovom pronalasku.

izvor
https://dzen.ru

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno