Utorak 26 Rujan 2023

Pretraga

Izgubljene civilizacije

Kayona je grad u blizini Antarktika, koji je bio najrazvijeniji na Zemlji.

26 Kol 2022
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Kayona je grad u blizini Antarktika, koji je bio najrazvijeniji na Zemlji.

 

U drevnoj povijesti ima više misterija nego što mislimo. Razne priče o pretpotopnom gradu Kayonu, izgrađenom u zelenoj i toploj drevnoj Antarktici.

Kayona je navodno pripadala naprednoj drevnoj civilizaciji koja je nadmašila Sumerane, Egipćane, Maje i Inke. Grad se povezuje s Gradom Cezara Patagonije, čak i sa samim Svetim gralom.

Legenda o Kionu

Kao što znate, Zemlja je prošla kroz kardinalne geološke promjene koje su je potpuno modificirale. Nije uvijek imala sadašnji kontinentalni raspored. Njena os također nije bila 23,5 stupnjeva u odnosu na ekliptiku.

Na primjer, Sahara je bila more, a na južnom polu nije bilo leda. Svijet je doživio snažne klimatske promjene, što potvrđuje i znanost. Vjerojatno kao posljedica velikog potopa.

Druge teorije spominju ekstremne klimatske promjene zbog promjena položaja Sunca ili zračenja iz galaktičkog središta koje se ciklički događa.

Prema astrofizičaru Paulu Lavioletteu, to se dogodilo prije 13.000 godina i moglo bi se ponoviti vrlo brzo. Što god se dogodilo, značilo je smrzavanje Sibira i zapadnih područja poput Aljaske ili Antarktika.

Herodot je u svojim spisima, na temelju razgovora s egipatskim svećenicima, objasnio da se njihova civilizacija sastoji od 341 generacije kraljeva. Tijekom tog vremena Sunce je izašlo 4 puta na pogrešnoj strani i 2 puta ostalo na drugoj strani.

Herodotovi tekstovi izazvali su mnogo kontroverzi. Znanstvenici tvrde da je oduvijek postojala nepromjenjiva rotacija i orbita Zemlje.

161

Promjene na Antarktici

Egipatski tekstovi nekoliko puta kažu da "jug postaje sjever i da se zemlja naginje naprijed". Također, da zvijezde više nisu bile na zapadu, već na istoku. Slično tome, Egipćani su poznavali različita imena za Istočno Sunce i Zapadno Sunce.

Ovo sugerira da je Zemlja možda prošla kroz mnogo više promjena nego što mislimo. Što nas dovodi do Antarktike, koja je možda bila utočište izgubljenog grada Kayona, žrtve ovih brutalnih planetarnih promjena.

Koliko je poznato, bila je to najnaprednija civilizacija na planetu, nadmašujući druge poput Sumerana, Maja, Inka ili same Egipćane.

Postoji nekoliko referenci o ovom izgubljenom gradu, ali je poznat kroz izvještaje Gospodara podzemnog svijeta. Tvrde da je to zbog misterija Grada Cezara i moguće lokacije Svetog Grala.

Vjeruje se da je ova legenda bila dovoljna da nadahne Hitlera da pošalje ekspedicije u potragu za njezinim tajnama.

Neki neovisni povjesničari sugeriraju da su neke od Kayoninih tajni već otkrivene, ali se drže u tajnosti. Zašto? Jednostavan razlog; otkriće ovih otkrića uzdrmalo bi temelje kako je društvo izgrađeno. I u religiji i u društvima moći.

izvor
https://evmenov37.ru/kajona-gorod-pod-antarktidoj-kotoryj-byl-samym-razvitym-na-zemle.html

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno