Petak 1 Prosinac 2023

Pretraga

Izgubljene civilizacije

Je li starozavjetni Bog ili Jehova bio "napredni vanzemaljac" sa Siriusa koji je došao na Zemlju da spasi čovječanstvo?

03 Svi 2022
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Je li starozavjetni Bog ili Jehova bio "napredni vanzemaljac" sa Siriusa koji je došao na Zemlju da spasi čovječanstvo?

Prema šokantnoj knjizi, možemo pronaći sljedeću izjavu o Bogu Starog zavjeta — Jehovi, kojeg autor knjige smatra izvanzemaljcem sa Siriusa. Evo nekih odlomaka iz ove knjige:

- Kaže se da je glavni bog Starog zavjeta kršćanske Biblije, Jehova, bio Siriuzijanac 7. denziteta koji je pao u vibraciju nakon dolaska na Zemlju. Njegova prvotna namjera bila je biti spasitelj čovječanstva. Promatrao je kako se ljudi bore i ne napreduju mnogo u duhovnom smislu, te se dobrovoljno javio da im dođe pomoći. Ali s dobrim namjerama, čim je Jehova došao na zemlju, njegova vibracija je počela popuštati, a njegov ego je počeo preuzimati kontrolu.

- “Vanzemaljac” Jehova je mislio da dušama na zemlji nedostaje disciplina i samopouzdanje više sile, pa je Jehova dao ljudima deset zapovijedi. Ali sam Jehova prekršio je zapovijedi kada je izbio u gnjevu i naredio svojim omiljenim dušama na zemlji da ratuju protiv drugih koje on nije volio.

- Mojsije se odvojio od Jehove, a Jehova se naljutio na Mojsija i ostale Židove. Otuda ideja o bijesnom i ljubomornom Bogu.

- Stari zavjet Biblije jedna je od najkrvavijih i najnasilnijih knjiga ikada napisanih. Zašto? Kako je moguće da blag, pravedan i pun ljubavi Bog zapovjedi vojskama da odsijeku trbuhe trudnicama ili da pobiju svu mušku djecu njegovih neprijatelja?

izvor
https://www.lovendal.ro/wp52/dumnezeul-din-vechiul-testament-sau-iehova-a-fost-un-extraterestru-avansat-de-pe-sirius-care-a-venit-pe-terra-pentru-a-salva-omenirea-asa-sustine-o-teorie-socanta/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno