Četvrtak 25 Travanj 2024

Pretraga

Tajni projekti

Bivši zaposlenik NASA-e govorio je o živim bićima koja žive na Neptunu

27 Ožu 2024
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Bivši zaposlenik NASA-e govorio je o živim bićima koja žive na Neptunu

Život na Neptunu. NASA zna kako čuvati tajne. Svi, od sobarica do kuhara, potpisuju papire za "šutnju" kada se tamo zaposle.
Stoga sve vezano uz NASA-u uvijek ima dašak mističnosti i fantazije.

U dugom radijskom intervjuu, Norman Bergrun, bivši zaposlenik NASA-e u dobi od 89 godina, govorio je o brojnim izvanzemaljskim civilizacijama u svemiru. Ali najzanimljivije je to što je Norman pričao o dalekom planetu - Neptunu .

Prema njegovim riječima, na ovoj planeti sloj leda je oko 2,5-3 kilometra, a ispod njega se nalazi tekuća voda, ali drugačijeg kemijskog sastava.

Nedavno je NASA-ina svemirska sonda po prvi put snimila gejzire koji kucaju u "utrobi" planeta. Također je dokazana činjenica da se na Neptunu s vremena na vrijeme događaju vulkanske erupcije

No, odstupimo malo od riječi bivšeg zaposlenika NASA-e i zamislimo takvu sliku. Posvuda je led, ali nekoliko kilometara duboko imamo tekućinu.

S obzirom da u središtu planeta temperatura doseže + 7100 stupnjeva, može se pretpostaviti da je u dubinama temperatura vode dovoljno ugodna da se tamo pojavi život.

Norman Bergrun je tvrdio da život na Neptunu postoji i da je čak prilično razvijen.

To su višestanični vodeni organizmi, koji vrlo nejasno podsjećaju na dupine. Civilizacija na planetu nije tehnološka. Prije biološki, ali s drugim principima disanja i drugim kemijskim procesima.

neptun

Prema Amerikancu, NASA je 1978. imala cijeli odjel koji je kontaktirao s predstavnicima drugih civilizacija. Jedni od njih bili su stanovnici Neptuna . Istina, komunikacije kao takve nije bilo.

Predstavnici vodenog staništa nisu imali govor za komunikaciju, a njihove ekstrasenzorne sposobnosti daleko su inferiornije čak i od ljudskih.

Međutim, istraživači su stigli do Neptunovih oceana i vidjeli razna stvorenja. Većina ih je potpuno bezoblična.

Međutim, civilizacija organizama sličnih dupinima ima određeni kostur, peraje i mnogo ticala. Osim toga, analozi naših meduza uobičajeni su u oceanu planeta, samo ogromne veličine i s crvenkastom formacijom u sredini.

Na Neptunu postoje živa bića potpuno nepoznata našoj klasifikaciji.

Budući da se razvoj na Neptunu odvijao po potpuno drugačijem scenariju nego na Zemlji, priroda planeta ostala je netaknuta. Tamo nema zagađenja izazvanog čovjekom.

Norman Bergrun rekao je da NASA ozbiljno namjerava bušiti Neptunov ledeni pokrov i spustiti uređaj u ocean. Ova operacija planirana je za 2046., tako da možda za života vidimo misteriozne stanovnike drugih planeta.

izvor

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno