Četvrtak 25 Travanj 2024

Pretraga

Tajni projekti

Istraživači su otkrili misteriozna "Vrata" u središtu Antarktika

28 Ožu 2024
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Istraživači su otkrili misteriozna "Vrata" u središtu Antarktika

Stoljećima su neistraženi, neplodni krajolici Antarktike raspirivali maštu teoretičara zavjere, rađajući priče u rasponu od navodnog preživljavanja Adolfa Hitlera u ledenom skloništu do ideje ravnozemljaša o kontinentu koji služi kao golemi zid koji okružuje Zemlju.

Iako su obje priče u potpunosti razotkrivene, širenje interneta i platformi društvenih medija otvorilo je novu eru čudnih spekulacija.

Nedavna viđenja istraživača Google Mapsa ponovno su potaknula intrige na Antarktici.

antar02

Neobična anomalija uhvaćena na fotografiji sugerira prisutnost pravokutne staklene strukture djelomično skrivene slojevima snijega, što dovodi do nagađanja o njezinoj prirodi.

Korisnici interneta brzo su počeli teoretizirati o svrsi ovog misterioznog predmeta. Neki su sugerirali da je to ulaz u podzemni bazni logor, dok su ga drugi pozicionirali kao trezor sjemena. Spominjanje Hitlerovog mitskog bunkera također se pojavilo u internetskim raspravama.

Prema Metrou, koordinate pokazuju njegovu blizinu japanskoj stanici Showa, koja se sastoji od više od 60 različitih struktura, uključujući stambene prostorije, elektranu, postrojenje za pročišćavanje otpadnih voda, zvjezdarnicu i satelitski komunikacijski centar.

Osim toga, stanica ima infrastrukturu kao što su spremnici goriva, skladište vode, solarni paneli, heliodrom, brana za zadržavanje vode i radio odašiljač.

Dok podrijetlo i svrha misteriozne staklene strukture ostaju obavijeni misterijom, njezina blizina dobro uspostavljene istraživačke stanice naglašava složen odnos između znanstvenog istraživanja i upornih mitova u udaljenom i zastrašujućem krajoliku Antarktika.

izvor

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno