Nedjelja 3 Prosinac 2023

Pretraga

Tajni projekti

Bear Mountain: NLO baza ili najtajanstvenije mjesto na Krimu

05 Stu 2022
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Bear Mountain: NLO baza ili najtajanstvenije mjesto na Krimu

Ovdje se često vide razni čudni leteći objekti, sjaje, čuje se tutnjava i doživljava neobjašnjiv strah.

Pozdrav prijatelji. Turisti kažu da se tijekom noćenja na čistini Ai-Konstanta javlja osjećaj panike. Ljudi skaču usred noći u nekontroliranom stanju, uhvati ih želja da pobjegnu kud god dopire pogled.

Pa, također ima dosta promatrača NLO-a u području planine Ayu-Dag. Neki istraživači su uvjereni da se unutar planine nalazi vanzemaljska baza. Štoviše, leteći objekti tamo stižu zaranjanjem u more. Odnosno, ulaz u bazu nalazi se negdje u podvodnom dijelu planine.

Tako je 1983. godine oko 140 turista i mještana promatralo kako se "tanjurić" nakon manevriranja nad morem dijeli na dvije naprave koje nestaju u vodi.

scale 1200.4

Osim letećih vozila, istraživači bilježe prilično glasnu tutnjavu na planini. Mjerenja pokazuju da se zvuk približava ljudskom pragu boli. Odnosno, može izazvati istu paniku i strah koji neki turisti osjećaju kada su na ili u blizini planine. Mišljenja o podrijetlu tutnjave su različita, neki smatraju da je osebujnost planine takva da toliko pojačava šum mora. Drugi su sigurni da je buka ista kao tijekom rada rudarskih strojeva. Najglasnija tutnjava zabilježena je 2002., 2006., 2013., 2018. godine. Nisu mu mogli dati jasno objašnjenje.

scale 1200.1

Anatolij Tavrichesky, istraživač Krima, općenito, vjeruje da je planina dom prvobitnih stanovnika poluotoka, koji su tu od davnina. Navodno su za njih znali i Turci Osmanskog Carstva i vladari Ruskog Carstva i SSSR-a. Možda čak i Atlantiđani. To jest, to čak nisu ni vanzemaljci, već predstavnici drevne visoko razvijene civilizacije koji su se davno naselili u planini.

Bilo kako bilo, postoji mnogo priča očevidaca NLO-a u regiji Ayu-Dag.

izvor
https://dzen.ru

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno