Subota 11 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Bešumni NLO iznad North Caroline

11 Ruj 2010
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
besumni_nlo Svjedok iz North Caroline kaže da je u subotu 4. rujna oko 18.45 sati na nebu primijetio NLO u obliku cigarete, koji je posve bešumno preletio područje i nestao u daljini
Objekt koji je letio nebom jedan je svjedok opisao kao valjkast, a budući da je još bio dan, kaže da je na suncu sjajio kao da je napravljen od poliranog aluminija, a kretao se prema zapadu istom brzinom bez promjene pravca.

Svjedok kaže da se na objektu nisu mogla primijetiti nikakva krila ili stabilizator."Nisam primijetio bilo kakva krila ili stabilizatore, a letjelica je imala oblik cigarete. Nije se čuo apsolutno nikakav zvuk, a površina letjelice je bila briljantno sjajna. Nije se čak ni kretala čudnom putanjom, veće istom brzinom pravocrtno', rekao je svjedok.

Kada je detaljnije pokušao opisati letjelicu rekao je:
"Učinilo mi se da se vidi red nekakvih kvadratića na trupu, ali ne poput prozora kao kod standardnih zrakoplova. Iza letjelice je bio vidljiv bijeli sjaj, ali to nije bilo slično tragovima isparavanja", kaže svjedok i dodaje da je letjelica jednostavno nestala u daljini.
Net.hr

Zanimljivo je vidjeti da NLO nema krila, a ipak leti, što se da povezati odlično sa sljedećim člankom http://fx-files.com/x-files/neobjanjivo/113-nacistika-tehnologija-ili-teorija-zavjere.html ako malo odskrolate dolje vidjet čete preteče ovakvih letjelica snimljenih još za vrijeme II svijetskog rata.

Po nama ovo nije nikakv posebni nlo vanzemaljskog podrijetla, već samo usavršena postojeća letjelica nastala na zemlji, možda u suradnji sa vanzemaljcima....

 

Slobodno komentirajte

O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno