Utorak 14 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Padovi NLO-a

10 Lip 2009
(Reading time: 2 - 3 minutes)

Korisnička ocjena: 1 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
ufo_triangleGodina 1947 je vazna za NLO istrazitelje,od tada pocinje potraga za izvan zemaljskom inteligencijom. Kada se letjelica srisila u rusweltu to nije bila ni prva ni jedina zabiljezeno je stotine padova raznih NLO-a diljem planeta.

Americki injzenjeri su proucavanjem ostecene letjelice dosli do raznik korisnih izuma bez kojih danas ne bi mogli zivjeti neko id njih su :kelvar,svjetlovod,laserski nisan i najvazniji ali ne i posljednji a to je TRANZISTOR. Cije je otkrice zapocelo informaticku revoluciju.

Nakon kraja 2 svjetskog rata silna americka mornarica ide na vjezbe i istrazivanje juznog pola,nakon povratka,admiral koji je vodija tu operaciju daje izvjestaj da je na juznom polu otkriveno nesto cega bi se cjela Amerika trebala bojati,i da se moraju pripremiti za mogucu invaziju na Ameriku.

Nakon ovoga dogadaja pocinje se masovno raditi na diskolikoj letjelici,koju su 1936 naveliko radili nacisti u vrlo velikoj tajnosti,nakon uspjesnih proba i letova radovi su prekinuti??

Sredinom 20 stoljeca Amerika radi na tajnom lovcu f-19,brzina njegovog leta je oko 19 mahova,postoji zapis da je pilot na probnom letu prijavija kvar da ne moze prijeci sa hiper pogona na obicni,tad mu je zracna kontrola naredila da krene prema otvorenome moru i da tamo proba u letu popraviti kvar a u slucaju udesa more ce progutati letjelicu koja nije smjela doci u javnost.

Nakon 15 minuta pilot javlja da je kvar popravljen a tada se nalazijo oko 5000 km dalje tj kod havaja. Znaci 5000 km za 15 min.

Nastavljeni su radovi na letjelici koja koristi gravitacijske motore, ili projekt AURORA

letjelica je trokutastog oblika i oko sebe stvara zastitno polje,za vrijeme probnoga leta pilot aviona iz pratnje je ovako opisao.

Trup je oblozilo neko zastitno polje tada se ispred letjelice stvorija tunel,mi smo bili na tamnoj strani planeta a let je trebao ici prema svjetloj strani na kraju toga tunela se vidjela svjetlost a letjelica je nestala u trenu.

Svi ti silni bljeskovi i te prijave NLO-a ne znaci da su to izvanzemaljci to su zemaljske letjelice koje se rade u strogoj tajnosti a najpoznatije mjesto stvaranja ovih letjelica je zona 51.

Gosti koji stalno dolaze izvan nasega planeta nas stalno nagledaju brizno prate sta radimo,ova globalna recesija da li je njihovo djelo da se covik nauci pameti da se moralno obogati da bi mogao dobiti nagrade ili su ovo samo pripreme za harmagedon,a tada nikakva tehnika nece pomoci u toj bitci kada ce zlo konacno biti istrebljeno 2012 je vrlo blizu,a sto se ona vise blizi ovih je pojava sve vise.

Autor

Miro-sinj

 

padovi, nlo-a, nacistička, tajna, oružja

O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno