Subota 11 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

NLO i vanzemaljci Lažni Invazija - Lažni entuzijazam

30 Tra 2009
(Reading time: 7 - 14 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

 

Kozmička svjesnost, Pregled predstojećih scenarija

extraterestial2Informacije sadržane u ovom, primljene su u dubokoj hipnoze od entiteta povezanog sa Kozmički svjesnosti "Cosmic Awareness Communications". (C.A.C.)

Svijesnost kaže da ne vjerujemo ništa, ali to pitanje trebamo istražiti i otkriti sami što je istina. "Cosmic Awareness" samo pokazuje i sugerira.

Holografske tehnike za projektiranje slika u atmosferi

Ova Svjesnost želi informira entitete da postoje metode stvaranja slika na nebu, kao što je doživljeno u ruskom selu, gdje su određene mašine upotrebljene, pored vrste holografske tehnike * kako bi se projektovali slike u atmosferi na nekoj vrsti ekrana stvorenog od isparenja i čestica postavljenih u atmosferu na mjestu gdje se slike projektirati.
Ova Svjesnost ukazuje na ove relacije jonizovanih čestica stvorenih od strane mašine koja projektuje slike ili u drugim tehnikama, stvorene letelice koja baca sitne čestice i kemikalije u atmosferu koje služe kao ogledalo za ove projekcije. (jedan od razloga the chemtrails)?

(* Holografske tehnike - projektiranje svjetla u jedinstvenu točku kroz laserski mehanizam iz različitih izvora postavljenih odvojeno jedan od drugog, čija je Fokusne točka na nebesima)

Plan vanzemaljaca: skori dolazak, - Lažna invazija, lažni entuzijazam

Otkrovenje svjesnosti 90-18 Pitanje br. 371

Ova Svjesnost ukazuje da su oni koji gledaju televiziju već počeli primjećuju povećanje reptilskih obavijesti na Vašoj televiziji, ne samo u oglasima, koje su dio uslovljenog procesa već iu nekim edukativnim programima kao što su Discovery programi; da su velike sume novca date za istraživanje reptila , samo u toku nekoliko prošlih mjeseci, i da je to dijelom rezultat brige onih koji razumiju prirodu stvari na vašoj planeti u odnosu na Reptoide i njihovu prijetnju.

Ova Svjesnost ukazuje da proučavanje reptila, prirode reptila do samih detalja, nadaju se da će naći informacije koje će pomoći da se nosimo sa ovom prijetnjom. Ova Svjesnost ukazuje da je izvršena sugestija u Isuzu reklami "Kada reptila stignu hoćete li biti spremni? Hoće li vaša kola biti dovoljno velika? "Itd.. Odrađeno je kao neka šala ali je također dio pripreme.

Ova Svjesnost ukazuje da su Japanci daleko ispred u otkrivanju takvih informacija javnosti, pošto su puštali Cooper kasete i druge NLO kasete na japanskoj televiziji veoma često tokom prošle godine. Većina Japanac je dobro obaveštena o ovoj vrsti informacija. U Sjedinjenim Državama se još to taji.

Ova Svjesnost ukazuje da je situacija takva da su Reptoidi već prisutni na zemlji u pozamašnom broju. Postoje, također, mnogobrojni koji će tek doći kada bude pravo vrijeme za ovu akciju.

Ova Svjesnost ukazuje da su u vrijeme prije jedne decenije mnogi vaši znanstvenici otkrili planetoid koji se kreće u pravcu zemlje, prema solarnom sustavu, i ovo je spomenuto u nekoliko vaših publikacija i novina a onda je iznenada nastupila tišina što se tiče ovog fenomena. (vidi Planeta X-Nibiru ili Dvanaest Planet) Ova Svjesnost ukazuje u biti, da je planetoid već stigao i da je parkiranom izvan orbitu Pluton; da su s toga planetoida šatlovi koji često prolaze kroz solarni sustav, ka i od zemlje, koristeći baze na mjesecu i Marsu, također Titan, Saturnovom mjesecu.

Ova Svjesnost ukazuje da Reptoidi već imaju vlast nad ovom području u nekom smislu, u smislu da usmjeravaju ponašanje i kontrolu nad sivim (The Greys) a Sivi imaju veliki utjecaj na lidere mnogih zemalja, naroda. (godinama kasnije Svjesnost je ukazala da je dio Reptoidske flote na njihovom putu ka našoj zemlji uništena i oborena na Jupiter zbog umešanosti Sirianaca) Ova Svjesnost ukazuje da postoje frakcije unutar vaše nacije u kojoj ima i potpore i konflikta sa scenarij vanzemaljaca. Mnogi se protive preuzimanju zemlje i rade u tom pravcu dok drugi favorizuje vanzemaljci i ulizuju im se u nadi da će biti pošteđeni.

Ova Svjesnost ukazuje da je svrha ove diskusije sada kako bi se predstavila gruba ideja vanzemaljskog plana, jer postoji šansa da ovaj plan neće biti predstavljen u budućnosti, kada će određene vladine / vanzemaljske kontrolne grupe predstaviti različite scenarije kako bi stvorile različite utiske o tome što se događa. Ova Svjesnost želi razumijete plan koji je promoviran prije nego što postane nezakonito govoriti o bilo kojem drugom planu osim onoga koji postaje službeni jer ovo bi se moglo dogoditi u budućnosti.

Oblast 51 priprema zemljište za navodno NLO 'sletanje'

Ova Svjesnost ukazuje da je plan vanzemaljaca sljedeći: Tijekom sljedećih nekoliko godina sve više pažnje medija i drugih izvora biće usmjerena na NLO-e i propaganda će biti sve više popularizovana za mase; posebno je moguće da će biti povećan fokus na ono što se naziva Oblast 51 u Nevadi, o njoj će biti sve više stavki razbacanih po raznim publikacijama sve dok područje ne postane dobro poznata, posebno među onima koji su zainteresirani za NLO-e jer se ovo dojmove kao pripremanje zemljišta za navodno sletanje NLO-a. Ova Svjesnost ukazuje da će plan također zahtijevati, (ovo u odnosu na vanzemaljski opći plan, koji naravno može biti promijenjen, naročito pošto je ovo objavljeno), skretanje svjetske pozornosti na ovo zajedno sa ostalim viđenja i drugim događajima koji ukazuju na stvarno postojanje NLO - a.

Tvrdokorni kritičari i cinici NLO-logije će onda službeno prepoznati postojanje jer će spiker medija zvanično priznati postojanje i ovi kritičari koji sebe svrstavaju u intelektualce će sada imati neke dužnosnike na koje se mogu osloniti i onda će postati tvrdokorni vjernici. Oni će onda postati glavni u podržavanju scenarija koji je predstavljen iako će to biti dio fasade, trik, program da se zavara mase. Ova Svjesnost ukazuje da će to biti dio lažne invazije. Ova Svjesnost ukazuje da je ovo razlog zašto je ova Svjesnost uputila entitete na knjigu Stan Deyo-a, "kozmička zavjera", jer Deyo predstavlja detaljne informacije o lažnoj invazije.

On ima mnogo drugih informacija koje su nevažne i osobne prirode ali dobro predstavlja informaciju koja se tiče lažne invazije, koju naziva lažni entuzijazam. Ona će dati dojam da su vanzemaljci tu da zaštite čovječanstvo od daljnje invazije koja slijedi, invazije Reptoida. Ova Svjesnost ukazuje da je činjenica, ovi vanzemaljci će već predstavljati i raditi za Reptoide. Reptoidi će ostati izvan vidokruga. Ova Svjesnost ukazuje da će prava invazija od koje vas ovi entiteti štite biti ona od strane Sirijanaca, onih sa Sirijusa, onih sa plejada i onih koji su zapravo pravi prijatelji čovječanstva i oni će vas pripremati za rat protiv onih entiteta koji planiraju doći i spasiti zemlju od sila Reptoida.

Ova Svjesnost ukazuje da će to biti lažna invazija u tom smislu da će biti mnogo onih koji se protive samim entitetima koji pokušavaju da očuvaju tapiju čovječanstva na zemlju. U stvaranju lažnog uvjerenja da se bore protiv jedne grupe oni zapravo rade za Reptoide i vjeruju da je ljudska grupa protiv koje se zapravo bore jesu Reptoidi.

Kissinger-ova "ET Karta" - gradite mir ili umrite od ET prijetnje

Ova Svjesnost vas podsjeća na izjavu Henry Kissinger-a, posle bombardovanja Oklahome, kada je izjavio:

"Vrijeme je da odigramo ET kartu."

Ova Svjesnost ukazuje da je ET karta korištena iu Daytonskim mirovnim ugovoru u Ohio, i ovo je nastavak ET karte. U Daytonu, Ohio, lideri frakcija u Bosansko / Hrvatskom / Srpskom ratu su dovedeni, spušteni liftom u podzemlje i pokazani su im ostaci tijela vanzemaljaca, upozoreni su na vanzemaljsku prijetnju čovječanstvu i rečeno im je da moraju osigurati mir u svojoj oblasti jer postoji veća prijetnja za čovječanstvo u vidu ekstraterestrialaca.

Ova Svjesnost ukazuje da u ovom trenutnom scenariju, može da se vidi da će posjeta ekstraterestrijalaca biti predstaviti Antihrist kao Mesija i do nekoga stupnja ovo bi moglo biti izmenjeno sljedećim scenarij onoga što bi bilo nazvano "neprijateljske sile".

Ako bi Sirijus ili prava Plejadanska sanjke došla da spase čovječanstvo nakon što su Orionci već sleteo na planet, vlade bi mogle da kažu: "Sada nas napadaju neprijateljski vanzemaljci i moramo se boriti da ih spriječimo da nam oduzmu naš svijet! Naši Plejadanski prijatelji će nam pomoći da se obrani od njih! "(Vidi projekt Plavi Zrak ili Galaktički Pregled). Kakav god bude bio slučaj ili scenario, okolnosti će tako organizirane da utječu na mase kako bi predale svoje nacije vođstvu Ujedinjenih Nacija, one zemlje koje ne budu sarađivali i ne prihvate ovo će postepeno biti isključivane i moguće čak i kažnjene u budućnosti.

Isključivanje nacija bi uključilo ekonomsko bojkotovanje i neku vrstu odsecanja svih kulturnih i ekonomskih odnosa kako bi nacija izgubila svaku vanjsku trgovinu i kako bi svaki kontakt s tom nacija bio smatran prekršaje. Na kraju, nada se nalazi u tome da bi se nacije priključile Ujedinjenim narodima svijeta i postale dio novog svetskog poretka.

Ova Svjesnost ukazuje da kako bi ove zemlje bile naterane u ovu akciju lideri morali biti uvjereni da misle kako će izvući nešto za sebe iz predavanja zemlje Novom svjetskom poretku, i tako bi se oni na vlasti unutar svake zemlje nadali da će dobiti nešto osobno od novog svjetskog poretka. U međuvremenu narod svake zemlje će očekivati da vidi neku dobrobit od toga što se njihova zemlja priključila Ujedinjenim narodima i izgubila svoj suverenitet. Ova Svjesnost ukazuje da se čini da kada entiteti počnu se približavaju ovom sudnji danu postavljaće se sve više pitanja, više skepticizma i sumnje će se proširiti među ljudima. Glasine će kružiti na sve strane, iako će mediji svake zemlje promovirati Novi Svjetski Poredak, biće mnogo ljudi koji će se protiviti i sumnjati u ovaj NSP i njegovu stvarnu svrhu.

Uloga mnogih polutana stvorenih iz ukradenih jaja

Ova Svjesnost ukazuje da se možete zapitati: Kako može biti da će ljudi biti ovako prevareni? Ova Svjesnost ukazuje da je ovo drugi aspekt koji mora biti onaj u vanzemaljskom planu.

Ova Svjesnost ukazuje da mnogo godina vanzemaljci vrše otmice ljudi i uzimaju sperme i jajne ćelije i neko vrijeme su koristili fetusa u svoje svrhe, pokušavajući izgraditi svoju vlastitu rasu - ovo se odnosi na sive koji pokušavaju da ojačaju svoju rasu koja slabi i izumire zbog radijacije koja im je umanjila reproduktivno sposobnosti i moraju da se oslanjaju na kloniranja kako bi nastavili i na ljudske substance iz žlezda kako bi održali imunitet i otpornost na zaraze.

Stoga, jedan dio programa otmice je zbog njihovog opstanka ali drugi aspekti ovog programa, pogotovu u posljednjih 20 godina, se ostvaruju da bi stvorili hibrid ili polutana, polu čovjeka-polu reptila; bića koja će moći da služe kao veza između vanzemaljaca i ljudi na nekom nivou u budućnosti.

U nekim slučajevima, međutim, žene su otete i nisu vraćene, već ih drže u kaveza u podzemlju gdje ih koriste za stvaranje jajnih stanica za vanzemaljske svrhe. One su često oplođene sperme Reptoida i ostavljene u prvom tromesečju a zatim se dijete uzima biti podignuto negdje drugdje.

Ova Svjesnost ukazuje da je to u svrhe podizanja armije polutana koji će biti sposobni pilotiraju brodovima koji su sagrađen i smješteni u velikim podzemnim hangara, koji će izaći na površinu u vrijeme invazije i iskorišteni za napad protiv onih sa Sirijusa, plejada, Arkturus-a i drugih iz konfederacije ljudi, koji imaju želju da zaštite čovječanstvo.

Armija od 25 milijuna implanata sada očekuje poziv u US

Ova Svjesnost ukazuje da je ovo u biti pregled situacije koja dolazi u budućnosti. Biće najava, biće prezentacija, zvaničnih linija, ako se ovaj plan sprovede, i svaki entitet koji skrene sa "zvanične" linije biće viđen kao problematičan i uhićen. Ova Svjesnost ukazuje da će ovi entiteti koji su oteti i kojima su ugrađeni implantata biti povezani u armiju 25 milijuna osoba u Sjedinjenim Državama, podvrgnuti direkcijama i kontroli vanzemaljaca putem implanata i mogu biti trenirani u budućim otmica za uporabu u operacijama po potrebi. Zbog ovoga određene frakcije vlade su veoma nervozni povodom implanata i mogu inicirati nacionalnu uzbunu za okupljanje svih problematičnih, onih koji ne prate zvaničnu liniju i onih koji su primili implantata drugačije od vladinih.

Ova Svjesnost ukazuje da neko može da se upita: Zašto vanzemaljske sile trebaju tako mnogo entiteta sa implantata? Ova Svjesnost ukazuje da Reptilijanci ne vjeruju ljudima ni malo, čak ni vladinim dužnosnicima koji surađuju s njima. Oni vjeruju samo onima koje mogu kontrolirati pomoću implantata, onima koji nemaju izbora osim da se povinuju i vjeruju samo sivim koji također imaju implantata.

Pošto su Reptilijanci veoma oprezni u dominaciji drugima oni ništa ne prepuštaju šansi. Oni će također vjerovati i koristiti polutane da biju njihov rat protiv ljudi sa plejada, Sirius-a, Arkturus-a i Vega.

Ova Svjesnost ukazuje da je ovo u biti plan vanzemaljaca i može uzeti razne oblike i promjene s vremena na vrijeme kao da se događa jedna stvar dok se zapravo događa nešto drugo, kao što je opisano u ovom planu. Ova Svjesnost ukazuje da možete lako vidjeti polutane, - polu ljude, spolu reptila -, maskiran kao Pejadance, noseći perika duge plave kose. Ova Svjesnost ukazuje da također postoje humanoidi ili ljudski tipovi; plavi Nordijski tipovi, od kojih mnogi rade za sive kao podčinjeni. Oni su Arijanska rasa, stvorena davno, uhvaćen od strane reptila i iskrištena. Oni su također blisko povezani sa zemaljskim ljudima i Arijancima koji su naseljavali Karpate.

Ova Svjesnost ukazuje da ovi entiteti mogu u određeno vrijeme da promjene strane, ali na to se ne može računati, jer i oni imaju implantata i podređeni su sivim, Orion silama ili Orion carstvu i Reptoidima, mnogo generacija; ovo se odnosi na neke od njih koje nazivaju the Blondes (Plavušani). Ova Svjesnost ukazuje da postoje visoki i niski Plavušani. Visoki dominiraju niskim Plavušanima.

Plan vanzemaljaca podijeliti čovječanstvo ratom (Situacija srednjeg istoka je dio ovoga)

Ova Svjesnost ukazuje da postoji broj ljudskih tipova i neki su više u alijansi s vanzemaljci; drugi su više u alijansi s ljudima i Plejadancima i Sirijancima tipom. Ova Svjesnost ukazuje se također čini da je dio vanzemaljskog plana da podeli čovječanstvo, da ga povede u osvajanje, jednu skupinu protiv druge, kako bi držala čovječanstvo oslabljeni koliko je god to moguće ratom i nasiljem. Ova Svjesnost ukazuje da se to događa na srednjem istoku i vrlo je vjerojatno da će se ovo nastaviti neko vrijeme.

Vanzemaljski plan za Jednu Svjetsku Vladu

Drugi aspekt koji se dešava je povezan s pokušajima nekih da ujedine svijet u Jednu Svjetsku Vladu. Ovo je dio plana također, da se ujedini svijet u Jednu Svjetsku Vladu uz argument da samo ako se čovječanstvo ujedini može porazi invaziju Reptoida. Ova Svjesnost ukazuje da je predodređeno da se stvori Jedna Svjetska Vlada. To bi bilo dobro za obje strane. Vanzemaljci odgovara vidjeti ujedinjeno čovječanstvo koje se povinuju njihovom planu i diktatura ali oni koji pokušavaju da pobjegnu iz zamke bi voljeli da vide Jednu Svjetsku Vladu u kojoj entiteti mogu se ujedine kao ljudska bića u borbi protiv napadača.

NLO fenomen

Ova Svjesnost ukazuje da plan zahtijeva da entiteti budu u takvoj haotičnoj zbunjenost i da budu otvoreni i spremni da prime svemirske posjetitelje koji će postaviti stvari na mjesto, tako da će entiteti rado predati svoje živote, svoje vlade i svoja prava ovim entitetima kako bi "Novi Svjetski Poredak "bio uspostavljen od strane ovih takozvanih" Portal-bića "radi dobrobiti čovječanstva u budućnosti.

Ova Svjesnost ukazuje međutim, da je ovo plan Vanzemaljske Sile u svrhe postavljanja "Novog svjetskog poretka" koji je Jedna Svjetska Vlada, koji nije zabrinut davanjem slobode svima već time da ima vlast nad svim narodima. (Ova Svjesnost ukazuje da također postoje druge sile koje se suprotstavljaju ovom planu; ovo su pravi svemirski ljudi i drugi koji rade na ovom palnu radi viših ciljeva).

Ova Svjesnost ukazuje da u biti postoje mnoge ovakve NLO organizacije koje su stvorene da ubijede mase da su svi svemirski ljudi ili NLO ljudi viša duhovna bića; i stoga, ako vidite jednoga od ovih, jednostavno im se predajte dobrovoljno, jer ovo su "Anđeli Božji "koji su došli da vas spasiti od problema svijeta. Ova Svjesnost ukazuje da je u biti ovo programiranje koje mnoge od ovih organizacija žele predstave; ali u osnovi postoje NLO bića koja služe "tamnim silama" i ona koja služe "silama Svijetla".

Ova Svjesnost ukazuje da je neophodno uvijek biti na oprezu radi svojih sloboda. Da se ne prepušta strancima koji dolaze iz mračnih uličica, ili koji stoje iza pulta Vaše banke, ili koji traže vaš otisak prsta u marketu, ili koji traže vaše osobne informacije, ili koji traže da podržite program, ili koji dolaze iz svemira, ili koji vam govore što da mislite. Mnogi od ovih mogu da govore istinu ili traže put da vam oduzmu dragocjene slobode.

lažna, invazija, vanzemaljaca, alieni, na, našem, planetu

O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno