Četvrtak 28 Listopad 2021

Pretraga

Putnički brodovi

BROD U OLUJI

12 Tra 2011
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
izabelas

Divovski valovi na Pacifiku, Hrvatski tanker usred razorne oluje

 

Domaći brodograditelji kao najjači adut hrvatskih škverova često ističu kvalitetu brodova koji iz njih izlaze. Da nije riječ samo o samohvali pokazuje snimka borbe tankera Pula, izgrađenog u 3. maju, s golemim valovima na Tihom oceanu uz zapadnu obalu SAD-a.

Brod Pula dug je 183 metra te je namijenjen prijevozu nafte, naftnih derivata i kemikalija. Porinut je prije šest godina u riječkom brodogradilištu, a od tada plovi u floti Uljanik plovidbe i povremeno svladava prave 'morske planine', o čemu svjedoči snimka.

Snimku tankera u oluji jedan je pomorac posvetio 'svojoj Mari' te je istu objavio na YouTubeu 2009. godine, a video je do sada pregledalo više od 220 tisuća ljudi.

Brod je iz svega izašao bez posljedica, a kako su Marini živci nakon gledanja snimke, možemo samo nagađati, piše Novi list.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

ZA SVAKI BROD KOJI SE PROIZVEDE IZ JEDNOG OD HRVATSKI BRODOGRADILISTA DOLAZE SAMO POHVALE OD NJIHOVOH VLASNIKA,RADI SE O VRHUNSKOME PROIZVODU I DOMACOJ PAMETI.

 

Pogledajte video

evo link

http://youtu.be/LwKXfc_a4Ag

 

preuzeto sa

www.net.hr

 

brodovi, u, oluji, pacifik

 

 

svaki,brod,proizvede,njihovih,vlasnika

 

 

 

O autoru
Author: Miro-sinjEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno