Utorak 26 Rujan 2023

Pretraga

Šta se događa 92

02 Pro 2021
(Reading time: 1 - 2 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Dali je započeo Armagedon

Nemisli se na film sa glavnim glumcem Bruce Willis,koji u svemiru uništava strašni asteroid.

Biblijski Armagedon,simbolika bitke dobra i zla,dolina Megido kao simbolika strateške bitke,koja je u vojnome smislu strašno zahtjevna.
https://blog.dnevnik.hr/asboinu/2006/08/1621435280/bitka-za-megido-godina-1478-pr-k-moglo-je-to.html


Ovo bi trebala biti 29 bitka kod Megida,hoče li ta bitka biti na zemlji ili u svemirskim prostranstvima,zbog sve veče pojave NLO-a,koji su porijeklom iz zemaljskih crnih projekata ali i vanzemaljski,dje se učestalo spominje Galaktička federacija.Nemislim na Zvjezdane Staze koje objašnjavaju smisao galaktičke federacije.Plejdijanci,Sirijanci,Lirijanci itd,nadgledaju zemlju i gledaju šta zemaljski luđaci rade.Samo se dobročudni Plejdijanci ponekad umiješaju,sprečavajuči ludilo dajuči savjete političarima.
Porijeklo čovjeka na zemlji je pomalo tajanstveno,jer ljudski genom je stvoren za život u svemiru,a ne na ovom divljem bolesnom,zlom planetu.

Kao da je čovjek kažnjen pa je u ovom ludom zatvoru,i kako se bliži kraj ili bolje reči početak pune slobode bjes naroda kulminira,političari taj čudan soj ljudi koji više liče na podle Ferengije iz Star Treka,to su odavno shvatili,pa su počeli stvarati cjepivo pomoču kojega zemljane drže pod kontrolom.Zaboravljaju da se radi o ratničkom narodu,kojemu se počeo buditi i nadograđivati genom,te od mirnih i poslušnih građana nastaju,opasani ratnici.
https://www.fx-files.com/x-files/neobjanjivo/3239-astronomi-su-prvi-vidjeli-zidove-naseg-planeta-zatvora

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno