Petak 12 Travanj 2024

Pretraga

Šta se događa 93

11 Pro 2021
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Vanzemaljci napadaju

Odjednom histerija,pa dje su ako napadaju.Sve veča pojava NLO-a,ako su to vanzemaljci.
Po internetu sve više fotografija sa vanzemaljskim bazama na Mjesecu,pa i David Wilcock je pisao na osnovu NASA snimaka o vanzemaljskim bazama na mjesecu dje se vide prozirne kupole,koje su vjerovatno građene od GRAFENA.Pa na Marsu,Merkuru,orbita Jupitera.Pa odakle sve ovo,odjednom sve na gotovs kao na tacni.
Od 1950 godine se kontaktira sa vanzemaljcima,zahvaljujuči njima čovječanstvo je dobilo naprednu tehnologiju,ali i uvid u stara znanja naših predaka.
Kako je na planetu Zemlja stanje kao pred exploziju vulkana,koja se stalno odgađa,pa zašto več jednom sve ne ode kvragu nek sve pukne nek ih vrag nosi.Ali ništa netko sve to sprečava.
Postoje dobri ali kritčni naši vanzemaljski prijatelji,koji utječu na političare,koji su nažalost podla i pokvarena stvorenja,bez časti iznimaka,dobar političar ne postoji.
Zahvaljujuči njima ratni vihor se gasi,da nije njih več bi sve grunulo,u nuklearnoj vatri.Dajuči mudre savjete ratni vihor stišavaju.
Odjednom se pojavljuju informacije o galaktičkoj federaciji,koja naveliko sliči na star trek,ali je tehnologija mnogo naprednija,pa je taj star trek kao dječija igračka.
Neki znaju prigovoriti kako vanzemaljci mogu doči na zemlja ako je štite Van Allenovi pojasi zračenja,koji se nalaze između 1000 i 10000 kilometara,izrazito jako zračenje,koje zemlju čuva ili svemir čuva od zemljana,jer zemljani su izrazito opasna stvorenja,ratoborna i krvoločna
https://www.fx-files.com/x-files/neobjanjivo/3239-astronomi-su-prvi-vidjeli-zidove-naseg-planeta-zatvora
kako je ovdje obajšnjeno zemljani su vrlo opasni,ili ih se čuva.
Za putovati po svemiru ne trebaju svemirski brodovi,ali dje su druge tehnolgije opisane u Zvjezdanim Vratima dje se kroz umjetno stvorenu crvotočinu putuje po cijelom svemiru,a zbog čega je i napadnut Irak,drevni Babilon,zbog zvjezdanih vrata.


I kao da se sve ovo želi prikriti,odjednom nastaje super gripa,tj korona,cjepivo djelomično učinkovito a drevno znanje učinkovito,pa kome sad vjerovati.
Zbog posla koji radim nabavim dva generatora negativnih iona,čitajuči iskustva u raznim poliklinikam Evrope i slušajuči Akademika Osmanagića,zaštitio sam svoj dom,moje drage prijatelje,radne kolege i mnoge druge,poslušao sam drevno znanje predaka iz teorije prešao u praksu,bez nuspojava i bez bolesti.
Pa čemu onda ta sva silna panika oko gripe,očito da tim ludim elitama,budalama,pederčinama,bahatim seronjama,treba novca za obranu od dobrih vanzemaljaca,pa izmišljaju razne bolesti stvaraju paniku i nažalost budale su tim luđacima dale vlast.
Molim dobre plejdijance uvedite red u naš planet a te luđake prosljedite u galaktičku ludaru,nek na svojoj koži osjete koje su zlo napravili.
Upučejem dobrim vanzemaljcima poziv za pomoć

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno