Petak 12 Travanj 2024

Pretraga

Annunaki su iz nekog razloga počeli bombardirati Sunce

24 Kol 2021
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Annunaki su iz nekog razloga počeli bombardirati Sunce

U ljeto 2021. čak su i službeni astronomi primijetili da se Sunce počelo ponašati nenormalno i da je početak solarnog ciklusa pred godinu i pol. Sunčeve pjege počele su se pojavljivati ​​daleko od ekvatora, obarajući sve prošle rekorde u daljini. Solarne izbočine također su postale neka vrsta neobičnosti - veće, dugovječnije. A sada je Sunce postavilo novi rekord, izbacivši istaknutost gotovo blizu pola, spaceweather.com o ovome piše sljedeće:

Koliko često dolazi do eksplozija na polovima Sunca? Oni se nikada ne događaju. Zašto? Budući da se izbacivanje izbočina i CME -a događa u područjima sunčevih pjega, koja nisu na polovima. Međutim, jučer, 22. kolovoza, došlo je do erupcije iz besprijekornog područja u blizini južnog pola Sunca:

   597c95358fda     

Geografska širina eksplozije bila je 71 stupanj južne širine, što je stotinama tisuća kilometara od najbližeg sunčevog pjega. Nestabilna nit magnetizma podigla se i bacila dio sebe u svemir - nije potrebna sunčeva pjega. Solarna i heliosferska opservatorija SOHO zabilježila je CME koji izlazi s mjesta eksplozije:

   ezgif.com gif maker.1

Što se događa, svjetlosni adepti, naravno, ne znaju, ili kažu da ne znaju, međutim, svjedoci koji prate Nibiru s pouzdanjem kažu da je ovo nesumnjivo na Sunce utjecao novi planet koji se pojavio u Sunčevom sustavu i , u prilog njihovim riječima, pokažite svježi SOHO snimak Lasca C3:

   42e6d51abf0f

Ovu izjavu ne možemo niti opovrgnuti niti potvrditi, međutim,

, dobili su video zapis u kojem se neki objekt, veličine planeta, zabija u Sunce, nakon čega ogroman CME izlijeće odande:

Budući da je Sunce prekriveno zaslonom, nemoguće je sa sigurnošću reći da je objekt pao na Sunce. Možda je otišao izvan ekrana ili čak iza Sunca, ipak, ispad nakon njegova odlaska je očit i postavlja se pitanje: o kakvom se objektu radi?

Da je video napravljen od slika snimljenih nekoliko dana, tada bi ovaj objekt bio Merkur ili Venera, koji su pali u vidno polje leće. No objekt je prošao za nekoliko sati. Ni Merkur ni Venera ne lete tako brzo. Ovo također ne izgleda kao artefakt jer je objekt jasno vidljiv i kreće se. Stoga, ili govorimo o nekom planetu koji kruži vrlo blizu Sunca, ili je riječ o nekakvom umjetnom objektu - nešto poput TVEL -a, koji je neka super -civilizacija bacila na Sunce.

Konačno, može se dogoditi i da Sunce nije baš ono o čemu nam govore u knjigama o astronomiji, već neko malo tijelo koje kruži oko Ravne Zemlje. Ili čak Zemlja može biti okrugla, ali ne okreće se oko Sunca, već se Sunce i drugi planeti okreću oko nje.

Općenito, ne znamo koje je objašnjenje mogućeg najispravnije, ali ako je ovo Nibiru, ako su neki Anunnaki počeli nečim bombardirati Sunce, onda slijede neke promjene. Pa, budući da je Sunce svemirski objekt, tada će promjene biti kozmičke razmjere, pa pratimo razvoj događaja.

izvor
https://thebigtheone.com/%d0%b0%d0%bd%d0%bd%d1%83%d0%bd%d0%bd%d0%b0%d0%ba%d0%b8-%d0%b7%d0%b0%d1%87%d0%b5%d0%bc-%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b0%d1%87%d0%b0%d0%bb%d0%b8-%d0%b1%d0%be%d0%bc%d0%b1%d0%b8%d1%82%d1%8c-%d1%81%d0%be%d0%bb/

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno