Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Tajna američka svemirska flota - pod debelim velom tajne

10 Sij 2021
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Projekt SERPO zatrubili su mediji još 2005. godine. Postupno je tema postala dosadna, a val publikacija počeo je opadati. Opet su o tajnoj američkoj svemirskoj floti počeli razgovarati relativno nedavno.

Ako vjerujete u navodno curenje strogo tajnih podataka, tada su, prema zajedničkom programu američke vlade i humanoida koji žive na planetu koji zovu Serpo i nalaze se u zvjezdanom sustavu Zeta Reticuli, koji je stupio na snagu 1965. godine, Amerikanci stvorili tajnu flotu. Sastoji se od 8 matičnih brodova i 43 obrambene letjelice. Dobili su tehnologiju u zamjenu za pružanje teritorija izvanzemaljcima za stvaranje podzemnih baza i dopuštenje za provođenje medicinskih eksperimenata na ograničenom broju stanovnika zemlje.

    maxresdefault 1.1

Možete vjerovati u gore navedeno, ali ne morate vjerovati. Razmišlja se o činjenici da su od 21. srpnja 2011. američki shuttle prestali letjeti. Možete li zamisliti da je zemlja poput Sjedinjenih Država ostala bez svemirskih letjelica i potpuno ovisi o Rusiji kada šalje svoju posadu na ISS? Država poput Amerike mogla bi to podnijeti, ali samo ako zaista ima tajnu svemirsku flotu. I čini se da je ovo istina.

Prema dr. Richardu Boylanu, tajna svemirska flota stvara se od kasnih 1980-ih. Projekt je kodnog naziva "Solar Watcher" i trenutno ima 8 matičnih brodova i 43 mala izviđačka zrakoplova. Projekt nadgledaju Američka mornarica i Američko zapovjedništvo pomorske mreže i svemirskih operacija (NNSOC). Sjedište NNSOC-a nalazi se u Dahlgrenu (SAD, Virginia). Pogon NNSOC zapošljava oko 300 ljudi. Obuka pomorskih časnika odvijala se u svemirskom zapovjedništvu specijalnih snaga 6206-P.

Prema istom dr. Richardu Boylanu, "Zvjezdane nacije" povjerile su Sjedinjenim Državama misiju osiguranja svemirske sigurnosti Zemlje. Navodno su "Zvjezdane nacije" upozorile da se svemir može koristiti samo u miroljubive svrhe. Stoga flota ima dvije glavne zadaće.

Prvi je zadatak spriječiti nevaljale države i terorističke skupine da koriste svemir za napad na druge zemlje.

Drugi je zadatak spriječiti agresivne akcije skupine poznate kao "Cabal". Osobito osigurajte da članovi grupe ne koriste orbitalne sustave oružja za napad na bilo koju drugu skupinu kako bi je podjarmili.

Jednostavno rečeno, svemirskoj floti dodijeljena je uloga "svemirske policije" unutar Sunčevog sustava. A budući da je misija zaštititi cijelu Zemlju, a ne posebno Sjedinjene Države, flota surađuje s tajnim UN-ovim vlastima. Svi članovi projekta Solar Keeper položili su zakletvu na vjernost Svjetskoj vladi, poznatijoj kao Bilderberg. Uz njegovo odobrenje, vanzemaljci su dobili teritorij na Zemlji, gdje se trenutno nalaze 63 podzemne i podvodne baze. Uspostavili su kontakt s četiri vanzemaljske civilizacije, od kojih su tri u odnosu na stanovništvo planete prijateljske, a jedna otvoreno neprijateljska.

Glavnu okosnicu flote čine američke posade, ali zajedno s njima uključuju posade Velike Britanije, Kanade, Rusije, Italije, Austrije i Australije. Članovi projekta "Solar Watcher" nemaju pravo intervenirati u sukobima između zemalja koji se događaju na Zemlji i u atmosferi planeta. S obzirom na ulogu tajne svemirske flote, to nije program Sjedinjenih Država, već program svih zemalja planeta i mora djelovati u njihovom interesu.

  maxresdefault1.1        

Postojanje "izvanzemaljskih časnika" i samog programa "Sun Watcher" potvrđuju izjave Britanca Garyja McKinnona, koji je hakirao računala američkog svemirskog zapovjedništva. Zainteresirani za ovo mogu se sjetiti da je McKinnon optužen za "najveće hakiranje vojnih računala svih vremena". Haker uhvaćen u provali, nakon što je izručen iz Velike Britanije, suočio se sa zatvorskom kaznom od najmanje 70 godina. Ali, shvaćajući da bi u otvorenom suđenju Gary McKinnan mogao objaviti strogo tajne podatke, a njegov odvjetnik može pozvati državne dužnosnike da svjedoče pod zakletvom, Amerikanci nisu aktivno inzistirali na izručenju McKinnana. A to također puno govori.

Ako vjerujete da su informacije procurile u medije, brodovi flote već su dugo orali prostranstva Sunčevog sustava i uspjeli su posjetiti sve planete, osim Merkura. Ali nemoguće je otkriti koliko su ove informacije istinite. Postojanje projekta Solar Keeper prevelika je tajna. Nije činjenica da će naša djeca i unuci moći o tome učiti. Istina je prekrivena gustim velom tajne.

izvor
https://salik.biz/articles/78827-tainyi-kosmicheskii-flot-ssha-pod-plotnoi-zavesoi-sekretnosti.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno